Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Benmi kacirdim orayi benim dinledigimde aziz beni kovdu aykut hayir takimdasin dedi , sonra bu takimda iki lider olmaz takimda degilsin diyor aykut. Ortami karistiran aziz gene ben aykutun tutumunu begendim acikcasi bu kadar beklemiyordum. Karsindaki bir aziz abi turunun tek ornegi kolay degil yani..
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Benmi kacirdim orayi benim dinledigimde aziz beni kovdu aykut hayir takimdasin dedi , sonra bu takimda iki lider olmaz takimda degilsin diyor aykut. Ortami karistiran aziz gene ben aykutun tutumunu begendim acikcasi bu kadar beklemiyordum. Karsindaki bir aziz abi turunun tek ornegi kolay degil yani..

valla ben okudğumdan aykutun iletşiimin çok kötü olduğundan, ve baya dengesiz olduğunu çıkardım.

kupadan sonra oyuncuları tebrik etmemesi, alexle uzun süre hiç konuşmaması vs.
iletişim çok onemli bir faktör takım sporlarında, aykutunda onu beceremediği çok açık.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi adamdi cami yaptirdiydi :(

saka bir yana iyi futbolcu idi etik olarak yanlis oldu olay bunu beceremedik. sezon basi takimda seni dusunmuyorum diycektik tamam iste. herzamanki gibi turk usulu ortaya karsisik 1,5 yuze goze bulastirma ustu yogurt.

neyiz ki neyi dogru yapacaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel konuştu bence hakkaten bu kadar aklında futbolcu Türkiye'ye fazla.

Kendi hatalarının farkında olmasına sevindim.

Sezon başında ayrılmak istediğini söylediğinde bu iş güzelce saygılı bir şekilde bitirilmeliydi. Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım resmen el ele bunu bir kangrene dönüştürmüş.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne düşünürse düşünsün. Bir insan kaç yaşında olursa olsun, ne seviyede olursa olsun performans sporlarında 1 numaralı etken moraldir. Bir teknik direktörün bu şekilde takılmaya hakkı yok. Bak sen millet nelere takıyor diyorsun ama sahada futbolcunun gözünden nasıl göründüyse aylar sonra bile adam o olayı hatırlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yapacak bir sey yok adam bu.. ne yapsin adam karakteri bu iste benimde hiiic hosuma gitmiyor ama ne yapabilirim ki yani. cok seviniyor saklabanlik yapiyor uc takla atip 4 kere sicti diyede baska adammi getirelim simdi. eglenceli olup olmamasi ile adami yermek bana gore degil. gene tekrarliyim nefret ediyorum gol sonrasi aykutu gormekten ama bununla yargilayamam adami simdi.

sonucta yeni bir teknik direktor yani, dunyanin en iyilerinden olmadigida acik secik ortada. su anda degistirsen eline bir sey gecmez, el mahkum zaman verip daha da iyiye gitmesini umacagiz.
Sosyal ağlarda paylaş

hem gecen cilgin gibi sevindi onu oyle gorunce biz daha cok sevindik ne oldugumuzu sasirdik gokhanin golu sonrasi... deliler gibi seviniyordu yani.. lol aykut neden sevinmiyorsun olsun sorunumuz. azizin oyunlari bunlar bak kendinden ayktun sevinmemesine geliyor olay :D

medya simdi aykut aziz yuzunden mutsuz diye cikarir haberi nede olsa keriz parasi akiyor bu serseri medyaya. bizde gunlerce tartisiriz sonra unuturuz baska sacmaliklari takar dururuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

alex'in bahsettiği gol

http://webtv.hurriyet.com.tr/4/35353/21650607/1/iste-alex-in-bahsettigi-o-gol.aspx

aykut kocaman'ın ifade asdsdfsdf

Burda fener mi gol yedi yoksa aykut fenerin rakibinin t d simi

bu ne la diyesi geliyor insanın
Sosyal ağlarda paylaş

erucalavera said:

alexin attığı gol ve yine aykut kocaman 1.20 civarlarında

http://www.youtube.com/watch?v=vLPBJffmyxA

adam çok çok önemli bir gol olmadıkça abartılı sevinç göstermiyor, kaldı ki o bahsedilen gol de bir hazırlık maçında atılıyor, çok gereksiz yere büyütülen bir durum bence.

anlamadım bu videoyu neden koydun deli gibi sevinmiş burda işte. Alex'in bahsettiği golde yediği golle şampiyonluğu kaybeden TD görüntüsü vermiş A.K.
Sosyal ağlarda paylaş

alex gereksiz takılmış, gidip en uç örneği vermiş sonuçta fenerbahçe teknik direktörü gidip de alakasız bir takımla yaptığı hazırlık maçında gol attı diye hoplayıp zıplayacak değil, hem belli ki orada adam ne derin düşüncelere dalmış sezon başı kafasındaki oyun şablonu ile sahaya yansıyanların farkını değerlendiriyor. puan maçı değil bir şey değil anammm pırt demiş geçmiş bence normali de budur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya abi şaka mısınız.

Adam 3 yıl öncesine dayanan bir resim çizmeye çalışıyor ve bu anlattığı da olayı göstermek açısından bir örnek. Tek başına buna bakıp gereksiz takılmış demenin mantığı nedir.

Adam 2 saat boyunca t.d.-futbolcu arasındaki iletişim eksikliğinden, profesyonel olmayan davranışlardan bahsetti. O goldeki düşünme durumu her teknik direktörün başına gelebilir belki ama burda Türkiye Kupasını almış takımını tebrik bile etmeyen bir insanın tarzının ne olduğunun betimlenmesi için kullanılmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bunun ihtiyacını belirtmiş Alex bizimle golü paylaşmıyor diyor siz çıkıp paylaşmasa ne olur diyorsunuz. İşte Alexin dediği de bu paylaşmayınca olmuyor diyor adam. Kanepe suratla kenarda durmakla olmuyor bu iş takımla bazı duyguları birşey hissetmese dahi paylaşması lazım. Hala oyuncu mantalitesinden kurtulmamış. Paylaşsa bazı şeyleri sanki oyuncuların seviyesine ineceğini düşünüyor hala Aykut.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...