Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

screwy said:

O canerin olayında da hakem raporunda kufretti yazdıgı zaman cezasını vermek durumundalar. Sonucta tahkim hakem sen yalan soyluyosun gotumu ye diyip ceza vermemezlik edemiyo diye biliyorum.

Hakeme gidiyolar "kufretti diceksin" "tukurdu diceksin" diyolar diye dusunuyorsanız anlıyorum bunu dusunmenizi ama ben yok artık demek istiyorum. Ama bi yandan da sike sehven denen ulkede bu da olur nolcak yani. Dedigim gibi videoyu linkleyen olursa izlerim merak ettim. Aramaya useniyorum.

http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

elmavodka ogrenci adamsin sen kafani yorma bunlara.

tukurdugu iddia edilen pozisyonda tukurmemis farkli kamera kayidindan goruldugu uzere. o zaman niye tukurdu diye ceza aldi bu adam? kulubeye dogru gonderilen balgamli tukuruk 4. hakemedir belki, raporda oyle yaziyordur. tukurugun illa temas etmesi gerekmiyor.

keşke sana temas edeydi ya. bi bit artık
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

screwy said:

O canerin olayında da hakem raporunda kufretti yazdıgı zaman cezasını vermek durumundalar. Sonucta tahkim hakem sen yalan soyluyosun gotumu ye diyip ceza vermemezlik edemiyo diye biliyorum.

Hakeme gidiyolar "kufretti diceksin" "tukurdu diceksin" diyolar diye dusunuyorsanız anlıyorum bunu dusunmenizi ama ben yok artık demek istiyorum. Ama bi yandan da sike sehven denen ulkede bu da olur nolcak yani. Dedigim gibi videoyu linkleyen olursa izlerim merak ettim. Aramaya useniyorum.

http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim

saol izleyeyim
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

tukurdugu iddia edilen pozisyonda tukurmemis farkli kamera kayidindan goruldugu uzere. o zaman niye tukurdu diye ceza aldi bu adam? kulubeye dogru gonderilen balgamli tukuruk 4. hakemedir belki, raporda oyle yaziyordur. tukurugun illa temas etmesi gerekmiyor.

Of bu yorum bitirmis, adam yere tukurunce aslinda 30 metre otedeki hakemi nisanladi ama yetistiremedi deyip dayamak lazim cezayi diyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

AHAHAHAHAHAHAHAAH

çevir çevir çevir çevir yanmasın
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

ha o zaman gay demiş ama sahaya yansımamış öylemi
Sosyal ağlarda paylaş

ünal aysal gelene kadar iyidi aslında gs taraftari gayet, ama o gelikten sonra nolduysa böyle adamlar kendilerini kutsal ışıkla temizlenmiş bir kitle zannetmeye basladilar, cok vahim durumdular, biri uykusundan uyandirsin..

ha gs stadinda kufur olmaz diyenleri de gördk cezayi yemişler, gerci gelip aömö o fönr macö yapcaklar ki, kendileri beşiktaş taraftarini fener ile kol kola mac izlemekle suclayan bir kitle, o yüzden aman diyim cok baska kafalar..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...