screwy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ben tukurme hadisesini tekrar izlemedim video olan varsa linklesin merak ettim hakketen tukurmemis mi diye. Federasyonun yapacagı bisey yok hakem tukurdu yazdıgı zaman uyguluyo. hakemin ibisligi. hea hakeme gidip "tukurdu yaz" diyolar diye dusunuyorsanız biraz yok artık diyorum ama yani tepkileri de anlıyorum. neyse bence tukuruk yoksa 6 mac falan yeterdi ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 moriarty said: valequenta said: sen nerde gordun tukurmedigini? koyduk ya dün. Moriarty 30 tane kameranin gormedigini valequenta görüyor niye sorguluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 screwy said: ben tukurme hadisesini tekrar izlemedim video olan varsa linklesin merak ettim hakketen tukurmemis mi diye. Federasyonun yapacagı bisey yok hakem tukurdu yazdıgı zaman uyguluyo. hakemin ibisligi. hea hakeme gidip "tukurdu yaz" diyolar diye dusunuyorsanız biraz yok artık diyorum ama yani tepkileri de anlıyorum. neyse bence tukuruk yoksa 6 mac falan yeterdi ona. tukuruk yoksa 6 mac neyine veriyosun olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Theridone said: dur ben tekrar koyayım http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim ulen ben 5 yaşındaydım top işarati yaparken fotolarım var adam gay işaretini bilmiyorum demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Theridone said: moriarty said: valequenta said: sen nerde gordun tukurmedigini? koyduk ya dün. dur ben tekrar koyayım http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim 3.20den sonra yazda yetemez yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Phyx said: screwy said: ben tukurme hadisesini tekrar izlemedim video olan varsa linklesin merak ettim hakketen tukurmemis mi diye. Federasyonun yapacagı bisey yok hakem tukurdu yazdıgı zaman uyguluyo. hakemin ibisligi. hea hakeme gidip "tukurdu yaz" diyolar diye dusunuyorsanız biraz yok artık diyorum ama yani tepkileri de anlıyorum. neyse bence tukuruk yoksa 6 mac falan yeterdi ona. tukuruk yoksa 6 mac neyine veriyosun olm he federasyonun yapacağı bişey yok. caner küfür etmez kanıtlanır, tahkim yinede onaylar cezayı. bundada farklı olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 yok tamamını izlesin, armayı öptüğü yeri falan da görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 tukurmemis lol 11 mac fazla o zaman. ama sikecilere az bile sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 valla pfdk'da ne kadar adam varsa, hepsi allahından bulsun. bundan sonraki federasyon başkanı da direk aziz yıldırım olsun, sezon başında 50 maç ceza verilsin selçuk inan'a inşalla. şike de yapalım, rakip de satın alalım. buna zaa diyen, sevinen ahlaksız rakiplere karşı ahlaksızlık gerekiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Llama said: Theridone said: dur ben tekrar koyayım http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim ulen ben 5 yaşındaydım top işarati yaparken fotolarım var adam gay işaretini bilmiyorum demiş Llama bizim buralarin tabiriyle buzugun yemez isareti yurtdisinda acabaayni anlamami geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 el hareketini saymıyor muyuz cezadan nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 türkiyeye gelen bütün portekizliler de bi yolunu bulup oturduğu yerden para kazanıyor iyi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 screwy said: el hareketini saymıyor muyuz cezadan nedir? Kufurden verdikleri maclar hareket yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 DarKRideR said: SON DAKİKA: Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçeli Raul Meireles'e 12 maç ceza verdi. Ayıp lan, Ntvspor 12 maç geçti de her yerde 11 yazıyor la oha lan beşiktaşın bile bu kadar hakkını yemediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 cezada TÜKÜRDÜĞÜNDEN ÖTÜRÜ diye açıkça yazıyor. yani ceza alenen yalana dayalı. yemin ediyorum bundan sonraki 17 maçı satın alalım, desteklerim aziz yıldırımı. böyle ülkeye yakışır şikeyle şampiyonluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 screwy said: el hareketini saymıyor muyuz cezadan nedir? ztn kimse ceza almamalı demiyo. olay tükürmediği halde tükürdüğü içinde ceza alması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Theridone said: yok tamamını izlesin, armayı öptüğü yeri falan da görsün. onu izleyip guluyorum arada. baya iyi en buyuk eglence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bu topicteki çoğu gsli allaha dava açsa kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 forumda hala valeq ile futbol tartısmaya calısanlari gördukce üzülüyorum, adam sizi kendi seviyesne cekip orda boguyor aman diyim.. adam tükrmemiş etmemiş işte, bu 11 mac ise engin 22 mac almalydi düz mantıkla hala gelms söyle böyle.. korkuyorm ferdi böyle yapcak diye :( 2. nouma vakasi olur, 4ay 5 ay dayarlar ferdiye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 verilen ceza büyük ayıp yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Fernandese enaz 1 sezon gelir, fernandesin yerinde olsam agzima bant ceker öyle cikarim maclara, malum hakemler soylenmeyenleri bile duyabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 applev0dka said: forumda hala valeq ile futbol tartısmaya calısanlari gördukce üzülüyorum, adam sizi kendi seviyesne cekip orda boguyor aman diyim.. adam tükrmemiş etmemiş işte, bu 11 mac ise engin 22 mac almalydi düz mantıkla hala gelms söyle böyle.. korkuyorm ferdi böyle yapcak diye :( 2. nouma vakasi olur, 4ay 5 ay dayarlar ferdiye :( ben oğlanı tanımıyordum ki, gerçekten bir şeyler konuşabilen biri sanmıştım meğer alakası yokmuş. öğrendiğim iyi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 O canerin olayında da hakem raporunda kufretti yazdıgı zaman cezasını vermek durumundalar. Sonucta tahkim hakem sen yalan soyluyosun gotumu ye diyip ceza vermemezlik edemiyo diye biliyorum. Hakeme gidiyolar "kufretti diceksin" "tukurdu diceksin" diyolar diye dusunuyorsanız anlıyorum bunu dusunmenizi ama ben yok artık demek istiyorum. Ama bi yandan da sike sehven denen ulkede bu da olur nolcak yani. Dedigim gibi videoyu linkleyen olursa izlerim merak ettim. Aramaya useniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Llama said: Theridone said: dur ben tekrar koyayım http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim ulen ben 5 yaşındaydım top işarati yaparken fotolarım var adam gay işaretini bilmiyorum demiş adam portekizli lan çokmu zor bunu anlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 elmavodka ogrenci adamsin sen kafani yorma bunlara. tukurdugu iddia edilen pozisyonda tukurmemis farkli kamera kayidindan goruldugu uzere. o zaman niye tukurdu diye ceza aldi bu adam? kulubeye dogru gonderilen balgamli tukuruk 4. hakemedir belki, raporda oyle yaziyordur. tukurugun illa temas etmesi gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar