Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

ben tukurme hadisesini tekrar izlemedim video olan varsa linklesin merak ettim hakketen tukurmemis mi diye.

Federasyonun yapacagı bisey yok hakem tukurdu yazdıgı zaman uyguluyo. hakemin ibisligi. hea hakeme gidip "tukurdu yaz" diyolar diye dusunuyorsanız biraz yok artık diyorum ama yani tepkileri de anlıyorum. neyse bence tukuruk yoksa 6 mac falan yeterdi ona.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

ben tukurme hadisesini tekrar izlemedim video olan varsa linklesin merak ettim hakketen tukurmemis mi diye.

Federasyonun yapacagı bisey yok hakem tukurdu yazdıgı zaman uyguluyo. hakemin ibisligi. hea hakeme gidip "tukurdu yaz" diyolar diye dusunuyorsanız biraz yok artık diyorum ama yani tepkileri de anlıyorum. neyse bence tukuruk yoksa 6 mac falan yeterdi ona.

tukuruk yoksa 6 mac neyine veriyosun olm
Sosyal ağlarda paylaş

Phyx said:

screwy said:

tukuruk yoksa 6 mac neyine veriyosun olm

he federasyonun yapacağı bişey yok. caner küfür etmez kanıtlanır, tahkim yinede onaylar cezayı.

bundada farklı olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

valla pfdk'da ne kadar adam varsa, hepsi allahından bulsun. bundan sonraki federasyon başkanı da direk aziz yıldırım olsun, sezon başında 50 maç ceza verilsin selçuk inan'a inşalla. şike de yapalım, rakip de satın alalım.

buna zaa diyen, sevinen ahlaksız rakiplere karşı ahlaksızlık gerekiyomuş.
Sosyal ağlarda paylaş

forumda hala valeq ile futbol tartısmaya calısanlari gördukce üzülüyorum, adam sizi kendi seviyesne cekip orda boguyor aman diyim..

adam tükrmemiş etmemiş işte, bu 11 mac ise engin 22 mac almalydi düz mantıkla hala gelms söyle böyle.. korkuyorm ferdi böyle yapcak diye :( 2. nouma vakasi olur, 4ay 5 ay dayarlar ferdiye :(
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

forumda hala valeq ile futbol tartısmaya calısanlari gördukce üzülüyorum, adam sizi kendi seviyesne cekip orda boguyor aman diyim..

adam tükrmemiş etmemiş işte, bu 11 mac ise engin 22 mac almalydi düz mantıkla hala gelms söyle böyle.. korkuyorm ferdi böyle yapcak diye :( 2. nouma vakasi olur, 4ay 5 ay dayarlar ferdiye :(

ben oğlanı tanımıyordum ki, gerçekten bir şeyler konuşabilen biri sanmıştım meğer alakası yokmuş.

öğrendiğim iyi oldu :)
Sosyal ağlarda paylaş

O canerin olayında da hakem raporunda kufretti yazdıgı zaman cezasını vermek durumundalar. Sonucta tahkim hakem sen yalan soyluyosun gotumu ye diyip ceza vermemezlik edemiyo diye biliyorum.

Hakeme gidiyolar "kufretti diceksin" "tukurdu diceksin" diyolar diye dusunuyorsanız anlıyorum bunu dusunmenizi ama ben yok artık demek istiyorum. Ama bi yandan da sike sehven denen ulkede bu da olur nolcak yani. Dedigim gibi videoyu linkleyen olursa izlerim merak ettim. Aramaya useniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...