moriarty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 iyi madem senin türkçeni düzeltebileceğin gibi, aykut kocaman hatalarını düzeltir işte, niye sorun ediyosun o zaman bu kadar. hakkaten çok cahilsin kardeşim, söylemek istemedim ama... neyse zaten sana koymayacak ne de olsa bu laf o yüzden yazdım. insanın kendini dışarıdan görememesi çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ben tdligimi duzeltirim, ama sen hep cirkin olucaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 sıcak özel mesajlardan sonra aramızda bi sıcaklık hissettim aquila. böyle olacaksa gelecek daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 kendimi dışardan nasıl görememişim? yazı kötüydü düzelttim ayrıca taktikten değil sadece 1 futbolcudan bahsediyorum daha bunu anlayamamışsın, stoch'un bu takımda en kötü haliyle bile yeri var diyorum gerek baroni'nin yerinde gerek sol açıkta, bunları anlamayıp bir de bana cahil demişsin komik duruma düşmüşsün, madem her hoca kendi hatalarını düzeltiyor senin futbol konularına attığın yüzlerce mesajda gereksiz kalıyor değil mi?ki zaten gereksiz. nasıl olsa her td hatasını düzeltir konuşmaya fikir beyan etmeye gerek yok o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 http://galeri.uludagsozluk.com/38/ninja-kaplumbagalar-beyin_88152.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 liseli gençlik başladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Comeback is loading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 stoch'un bu takımda en kötü haliyle yeri yok, caner ondan çok daha iyi. özgür çek'i denesin ona da ok, ama stoch'un yeri yok. mehmet topal sol açık falan oynamadı, sol ortasaha ile sol açık arasında dünyalar kadar fark var. krasiç'in önce 40 fırın ekmek yemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 erucalavera said: tnkt said: senin önerin nedir FB ile alakalı? jose "haklıyım" mourinho ? :P @fizban stoch'un en kötü hali canerden kat be kat iyidir, caneri geçtim mehmet topaldan bile sol açık yaratmaya çalıştı aykut, stoch formsuz ya da devamlılığı az ise bu aykutun kötü hocalığından kaynaklanıyor. ne zaman oldu bu ? http://forum.paticik.com/read.php?8,6608359 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 mehmet topal gayettebir maç içinde 15 dk sol açık falan oynadı, sol orta saha ile sol açık arasında dünyalar kadar farkı da biliyorum mesela taç çizgisinde orta yapmaya koşmuyor biri. bunu gözlerimle görmesem savunmam zaten, stoch'un sol ayağının yerine sol elini koy yine de canerden iyidir. dediğim gibi maçı hatırlamıyorum ama marsilya maçı sonrası da yazmışım foruma m.topaldan denedi aykut maç içinde sol açık diye neyse maçı hatırlamadan zor bir şeyleri kanıtlamak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Mehmet Topal ile Mehmet Topuz'u karıştırıyor olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 yok gerçekten karıştırmıyorum daha önce de yazdım zaten, çok net koyduğunu hatırlıyorum ama dersiniz ki belki pozisyon gereği geçmiştir biri sakattır falan olabilir ya da 10-15 dk oynadığı için siz büyütmemiş ben ise takmış olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 sol kanattan genclerbirligi macinda 2 kez ustuste bindirdigini hatirliyorum, ama pozisyon geregi yer degistirmislerdi, hepsi bu. calimlarla ceza sahasina falan girdi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 olabilir şu an lig tv'den bütün maçların özetine bakıyorum eğer bulursam söylerim ama gerçekten hatırlıyorum yani ve daha öncede yazdım marsilya maçından sonra, seninle stoch konusunda asla anlaşamıcaz sanırım ,bence stoch her daim skoru değiştirebilecek adam 89 dk sahada yok gibi görünebilir ama o son pası verip golü attıracak kapasitesi de var o yüzden adamın oynamasını istiyorum çünkü zaten takımda bir sow bi kuyt başka bu tip adam kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 göztepe ile eşleşmişiz tr kupasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Fenerbahce muhtemel 11: Mert Orhan, Serdar Kesimal, Egemen, Ozgur Cek Mehmet Topal, Selcuk Krasic, Recep Niyaz, Stoch Hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 krasic bir hareketlense şu maç ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Şimdi orda Selçuk yerine Salih olsa ne olur yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 salih u19 milli takımında sezer'de avrupa kadrosuna alınmamıştı daha önceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 İyi bari yine oynamicak diye üzülcektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 http://live.sporx.com/img/2012/12/06/low_forma.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Ahh ah bu Low'ü de harcadıydı Aziz, Zico gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 abbooooow kadroya bak kaçın kaçın Far Cry 3 akaaaaaaaaaaaaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 harcananlara bak bir de zorla tutulana =P neyse abi pişmiş hocamız yok belki ama zamanla tdliği de öğrenicek aykut sabretmemiz lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Biz niye sabrediyoz abicim, o gitsin sabredip pişsin hoca olsun öyle gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar