Buddha Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Abi Cristian'da 1 maç çok iyi 4 maç uyuyo sahada. O niye her maç oynuyor? Sezer var 2 golde attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 sezer'de iyi alternatif olur tabii ama bu şımarıklıkla giderse ancak 2. özer hurmacı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Ne şımarıklık yaptı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 kupa maçında en az 5 pozisyonda pas vermesi gerekirken çalıma gitti kaybetti, hele bi de artist çalım denemeleri falan el kol hareketleri ayhan'ı izliyorum sandım bir ara özgüveninin kendine gelmesi açısından iyi bir şey tabii ama ileride bunları azaltmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Şınayderi alıyoruz yahu.. Baroni ara transferde koritibaya aleksin yanına geçer.. Krasic - Şınayder ilk 11 oynamaya başlar ve şu sekle geliriz h.ali - egemen - yobo - gg Topal Krasic - Meireles - Şınayder Kuyt - Sow hadi hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 krasic i hala HAYALİ KADRONUZA bile nasıl koyuyorsunuz aklım almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 İkinci yarı görücez hayali kadroyu..Rahat olalım..Korkunuzu anlıyorum..Aman bi kişi daha kazanmasın Fenerbahçe.. sende haklısın çok olucak.. Sneijderler,Sowlar,Meirelesler,Kuytlar,Stochlar bide üstüne Krasic olmasın dimi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 adam ölmüş bitmiş kaç kere gördük işte, kazanılacak pek bişeyi kalmamış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 yarin ki macta bakalim gazla oynicak baroninin yerini guzel bi futbolla alabilir. sans verilmesi lazim sonucta. formsuz donemini atlatmasini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 yani umarım dediğin gibi olur da ümit kalmadı bende 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 eder haberleri gerçek olsa sow ile yanyana oynatabilsek of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 tnkt said: senin önerin nedir FB ile alakalı? jose "haklıyım" mourinho ? :P @fizban stoch'un en kötü hali canerden kat be kat iyidir, caneri geçtim mehmet topaldan bile sol açık yaratmaya çalıştı aykut, stoch formsuz ya da devamlılığı az ise bu aykutun kötü hocalığından kaynaklanıyor. ne zaman oldu bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 vallahi maçı net hatırlamıyorum koydu maç içinde mehmet topalı sol kanada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 siz td olunda kurtulalım. maç içinde durum olmuştur koyar abi ne var bunda yahu. bi sizi görsek td olsanızda artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 burada her maçtan sonra yorum yazıyorsun bir de td olsanda görsek diyorsun kendinle çelişmiyor musun? ben koymasın demedim ama mehmet topaldan da sol açık denedi bu adam stoch kenardayken bunu söylüyorum, mehmet topaldan sol açık denemek işgüzarlık burada sen td ol sen td ol deyip cevap verememek de ayrı işgüzarlık, o zaman td olmayan hiç kimse cevap yazmasın foruma nası olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 kafan gitmiş ne dediğin belli değil. daha ne yazdığın anlaşılmıyor. yorum yapılmasına bişey diyen yok; ama artık maçtan sonra "AYKUT ÇOK KÖTÜ OYNADI BU MAÇ" diyen kızdan farkınız kalmadı. ne yapsa eleştirecek başka bir şey buluyorsunuz. b.k tadı verdi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 o senin ağzının tadı bence, aykutun hataları var bunları söylemek benim hakkım yorumu anlayamaman senin yetersizliğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 türkçe konuşmadığın sürece anlaşmamız çok zor. o zaman bile zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 komiklikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 komik değil, çok acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 abi keske o noktalari daha yararli yerlerde kullansaydin, yazdiklarin okunmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 adam tüm biriktirdiğini bir postta harciyor aqu, sonra böyle oluyor sanırım sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 doğrudur hatalı yazmışım baya haklısınız, bu hata düzeltilir ama algılardaki saçmalık düzelir mi onu bilemem artık acı olan bu gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 gerçekten çok acı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 kendinle çelişmek kadar olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar