Liebe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 xaty said: "FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 17.11.2012 tarihinde oynanan ESKİŞEHİRSPOR - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, oyuncu kriterlerine uymamasından dolayı takdiren 50.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına," uyulmayan oyuncu kriteri ne ki? çirkin çirkin adamları oynatıyoruz canerinden tut xelcuka kadar, sorduğun soruya bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 xaty said: "FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 17.11.2012 tarihinde oynanan ESKİŞEHİRSPOR - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, oyuncu kriterlerine uymamasından dolayı takdiren 50.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına," uyulmayan oyuncu kriteri ne ki? altyapıdan oyuncu koymamışlar kadroya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 aykutun cezayı 1 maç ban + 10 bin liradan direk 50 bin liraya çevirmişler banı kaldırmışlar. canerin cezası aynen devam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 caner haksız atılmıştı hani ona niye 2 maç varda onca jkonuşan kocamana bişi yok? o 50 binide zaten kulüp öder aykut parasına kıyamaz asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 canere ceza vererek akılları sıra fırat aydunusu korudular ama hatayı gene hatayla kapattılar . yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 eee bu ülkede işler böyle yürür. Otorite hiçbir zaman hatasını kabul etmez, ettirmez... Fırat Aydınus içinde kötü bir durum, eminim konuşmasını engelliyorlar. Bu zamana kadar onun gibi kişiliğe sahip bir adam çoktan çıkıp özür dilemiş ya da en azından mantıklı bir açıklama yapmıştı. Üstünden hızlıca geçilmiş bir açıklama dışında birşey yok. Hakemlerin üstüne çok gidilmemesi gerekiyor. Sonuçta Fırat Aydınus'un o gün art niyetle o hatayı yapmadığı belli, ama bu kadar üstünü örtersen de daha çok tepki çeker ve olayı büyütürsün. Unutulmayacak, Fırat Aydınus Fenerbahçe camiasında her zaman kötü kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 DarKRideR said: eee bu ülkede işler böyle yürür. Otorite hiçbir zaman hatasını kabul etmez, ettirmez... Fırat Aydınus içinde kötü bir durum, eminim konuşmasını engelliyorlar. Bu zamana kadar onun gibi kişiliğe sahip bir adam çoktan çıkıp özür dilemiş ya da en azından mantıklı bir açıklama yapmıştı. Üstünden hızlıca geçilmiş bir açıklama dışında birşey yok. Hakemlerin üstüne çok gidilmemesi gerekiyor. Sonuçta Fırat Aydınus'un o gün art niyetle o hatayı yapmadığı belli, ama bu kadar üstünü örtersen de daha çok tepki çeker ve olayı büyütürsün. Unutulmayacak, Fırat Aydınus Fenerbahçe camiasında her zaman kötü kalacak. e hocam allahmı bu hakemse hakem oda insan sonucta. ilahlaştırmaya gerek yok çıkıp konuşabilmeli veya özür dileycekse falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 çıkıp dese ki ben bir bok yedim bütün herkesten özür dilerim hatalıyım herkes fırat aydınusu ayakta alkışlar ama götü yemez iki maç dinlendirmeye alırlar ordan gelecek kaymak gibi paralar falan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 o parayla alakalı bir iş değil, MHK konuşmayacaksın derse konuşamaz bu kadar basit. Çıkıp ben böyle böyle yaptım derse ve MHK'nun açıklamalarıyla ters düşerse adamın hakemlik kariyeri komple biter. Yapar yani bu adamlar, önce boktan maçlara verirler sonra FIFA'nın gözünden düşürürler derken hop... Böyle en kötü dinlendirilecek, işinin başına geri dönecek. Formda ve Avrupa'nın gözde hakemlerinden, böyle hata yaptı diye ne kendi kendini bitirmek ister ne de gidip patronuyla ters düşüp işinden olmak ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 çıkıp o açıklamalardan sonra ben hata yaptım deseydi peki mhk ne yönde karar verdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 MHK kendisine laf gelmesin diye devre arasına kadar dinlendirirdi Fırat Aydınus'u ve Caner'e kesinlikle ceza gelmezdi. Çıkıp hakem hata yaptım diyipte ceza vermeyi kesinlikle göze alamazlardı. Hatta açıklamaları belli; "Genç ve formda bir hakem, her insan hata yapabilir. Biz arkadaşımızın arkasındayız. Biraz dinlenmesinin kendisine iyi geleceğini düşünüyoruz. Daha iyi ve rahat olarak geri dönecektir" bla bla bla Devre arasına kadar tatil, sonra sezon sonuna kadar Fener maçlarına verilmeyecek. Aslında yanı senaryo hemen hemen, birinde Caner'in cezası onanacak diğerinde kaldırılacaktı. Fırat Aydınus ilk aşamada hata yaptığını kabul etmediği için araya MHK girince böyle gelişti olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 işte fıratın götünün yemedi derken bu noktayı kastediyorum mhk den önce davrandığı senaryo =) neyse olan oldu artık umarım stoch akhisar maçındaki gibi toparlanmasını sürdürür baya ihtiyacımız olacak ona... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 abi maçtan sonra kendinden çok emindi ama, Veysel çıkıp konuşmasa da buradakilerin çok büyük bir kısmı bile Caner'in küfrettiğine inanacaktı. Fırat'ın ben kendimden eminim demesi ile Veysel'in itirafı arasında MHK olaya dahil olmasaydı zaten yine aradan sıyrılırlardı. Fırat Aydınus'u kurban eder, kaçarlardı. Daha önce bunu kaç hakeme yaptılar. MHK'de var olmak istiyorsan zaten eyyamcı olacaksın, etliye sütlüye karışmayıp büyük takımı gözetleyeceksin bu kadar basit. Bunu yapmıyorsan güle güle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Tabi canım orası öyle zaten. Pozisyon esnasında bende ilk canere sövdüm ama tekrarını izleyince uzak kameradan bile çok net anlaşılıyor veyselin kollarını açarak hakeme doğru dönmesi, canerin başını tutarak eğmesi falan ama artık konuşmanın kimseye faydası yok tabi olan oldu ama bu saatten sonra 2 sene fırat fener maçı alamaz özellikle saraçoğlunda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 senegal afrika kupasına katılıyor mu bu sene ? sow giderse kötü olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 yanılmıyorsam senegal diskalifiye edildi. http://www.zapaday.com/event/468499/0/Senegal+disqualified+from+2013+Nations+Cup.html bu arada nijerya'da yobo yok sanırım, şanslıyız. bildiğim kadarıyla kamerun da elendi, fildişi sahili'nde eboue ve fas'ta amrabat gidiyor yalnız. ikisinin de final oynadığını varsayarsak 10 ocak - 10 şubat arası falan yoklar genelde. avrupa maçlarını kaçırmıyorlar geçri. ligde 4 maç bir de kupadaki grup maçları falan kaçıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Sezere yer acmak icin aykut acaba topalimi yoksa baroniyimi gobekte oynatacak, baroni sezer girince bugun toparladı baya ama toplain verdiği desteği veremez herhalde savunmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 5 gün, 10 maç, 10 galibiyet http://live.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/5-gun-10-mac-10-galibiyetSXHBQ304580SXQ yardırmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Baronin yerinde oynasın problem çöüzülür. Zaten Baroni 5 maçın 4dünde ayakta yatıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 topalin savunmaya verdigi katkıyı veremez sezer ama baroninin ofansa verdigi katkının 2 katını verir.. 2 katı kosuyor zaten baroniden. allahım nefret ediyorum su heriften ya bi yollamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Baroniye harbiden ben bile sabredemiyorum fener macini izlerken sizin sabredememeniz asiri nirmal. De teknik ekip nasil sabrediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Abi Cristian'ı Aykut kendi aldı ya ondan heralde bu kadar değerlidir. Birde Selçuk'un niye uzun süre kaldığıda belli Sportif Direktör Aykut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 baroni geçen sene 2-3 maçta, bu senede 1 maçta bizi ipten aldı galiba ondan dolayı böyle adamlardan kurtulamıyoruz. bkz. selçuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Sneijder'in menajeri:"Şu anda mevzuat gereği bilgi veremiyorum. Fbli ve Interli yetkililer bu konu hakkında konuşabilir" (Sporx) SNEIJDER ZU FENER??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 NELEROLYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar