Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aziz Yıldırım'ın Alex açıklaması (SON DAKİKA)

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

geçen sefer yollasalar anlardım. adamı kadro dışı bırak, geri al, sonra kontratı iptal et falan filan. bunlar çok saçma işler. sadece fenerde de olmuyor tabii bunlar. tipik kendi içinde çakal, duygusal, ego patlaması yaşayan türk idareci tipinin altından çıkan işler bunlar.

moriarty'nin yazı da sadece spekülasyon. o iki maçı da eğer kazanırsa fener kimse alex'i hatırlamayacak bile.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

aynı mantık değil. aziz yıldırımın böyle bir çıkarı söz konusu olsa bugün yapardı detaylı bi basın toplantısı. alınacak skorlardan önce. alex'le durumu bir değil.

bence aynı mantık, gladbach karşısında alınıcak bi galibiyet aziz yıldırım'ın elini az da olsa güçlendirecek. ama yeteri kadar güçlenir mi bilmiyorum. fb'nin 3-0 yendiği maçın sonunda bile taraftarlar alex tezahüratı yapıyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler geçen sene de Alex aynı arızayı çıkarmadı mı? Unutuyor herkes bunları işlerine gelmeyince... Yine böyle acaip davrandı, toplantı yaptılar, uzattılar sözleşmeyi adamın yüzü güldü.

Alex malex ama para konuşur bu işlerde, ne kadar "Fenerbahçeli" olduğu miktara bakıyor işte. Sözleşme uzatılmayacağını sezince çamura yattı yine.

Adam gibi jübilesini yapsaydı şurda işte.
Sosyal ağlarda paylaş

keşke beşiktaşa gelse 2 sene daha tozunu atar ligin. azizyıldırımın videosunu gördüm aç kalmış şekeri başına vurmulş galiba. alexi ben ali aykut sevdik ondan 8 sendir tuttuk diyor. demek seyirci hiç sevmemiş hep kovulsun istemiş alexte hiçbişi yapmmış öle oturmuş
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

aykut kocaman başkası açarken kafasını sallıyo yancı diyosunuz. adam napsa suç. adam kendide açıklama yaptı aziz yıldırımdan sonra zaten. alexe ben ona sen çok büyüksün demedim falan dedi.

"alex pazartesi günü basın toplantısı yapacakmış.

neden pazartesi?
neden fenerbahçe'nin mönchengladbach ve beşiktaş maçlarının sonucunu bekliyor?
neden bu kadar kurnaz davranıyor? aslında kurnazlık da değil bu çünkü aklı başında herkes biliyor yaptığı hesapları. olası puan kayıplarında elini güçlendirmiş olacak basın toplantısı öncesi.

aykut kocaman kendisine 'sen benden büyüksün' demiş hesapta. buna kim inanır çok merak ediyorum. istediğiniz kadar sevmeyin aykut hocayı, istediğiniz kadar nefret edin ama sizde içten içe biliyorsunuz aykut kocaman'ın bu cümleleri kurabilecek kadar haysiyetsiz olmadığını."

tamamen katılıyorum bu yazılana^^. bu olayda bin kere yazdım, alexte suçtu, aziz yıldırımda, aykut kocamanda.

yok fenerbahçe yenilsin falan diyenler var abartmayın artık.

bu tamamen bakis acisi bende ilk aciklamasini dayanamayip yapti ama iki tane kritik mac oncesi takimin dikkatini daha da dagitmamak icin yapti diye savunabilirim. kim hakli kim haksiz bana gore hic bir zaman %100 bilemiyecegiz ama yillar gecsede unutulmayacak tek sey aziz ve aykutun, ozellikle aykutun bu olaylardaki cirkinligi olacak.

ayrica alex'in her dedigine inanmayin ama allah askina aziz'in yaninda duran samet'e iyice bir bakin. suratina, mimiklerine, ses tonuna dikkat edin ve o adam baski altinda degil diyin.

ben sahsen fenerbahcenin yenilmesini istiyorum. besiktasa da yenilsin, gladbach'a da. taraftar cileden ciksin, olaylar ciksin artik su adamlara uzun zamandir hakedilen tepki verilsin istiyorum. 3 senedir takimin basindasin ne oturmaz sistemmis lan. sanki barcelona olacaz. takim goze hos gelen bisi yapar, bazi yerleri islerken bazi yerleri aksar o zaman dersinki zamanla oturacak. aykut beyin 3. senesi, ozellikle bu sezon basindan beri izlediginiz maclarda takimin ne yaptigi bile belli degil.

aziz yildirim icinse bir sey demeye gerek yok, aziz yildirim iste. senelerdir oldurmeyip surunduren kanser.
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse Fenerbahçe başkanından büyük değildir ya o gider ya başkan. Ne psikolojiyle hareket ettiğini kendi de söylüyor işte firavun efendi.

Yanındaki insan evladına o kadar kamera ve insanın önünde ismiyle değil bu diye hitap ediyor. Neymiş alex bacak bacak üstüne atmış. yer ama millet bunları da yer Aziz Yıldırım, sen de haklısın.

Zico nasıl kötülendi, Roberto Carloslar, appiahlar nasıl kötülendi şimdi 4 bir yandan Alex'i de kötüleyeceksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

messi de gelse bi süre kötü oynasa, yuhalamalar kötülemeler başlar ki, ben roberto carlos tarzı oyuncuların da artık kolay kolay tr ye geleceklerini düşünmüyorum. parasıyla da gelmez, miladı dolan da gelmez. rusya ligindeki takımlar da servet dökmeye başladı futbolculara, arap takımları da. oralara giderler. yani fb ye gelmektense anzhiye gider, zenite gider adam
Sosyal ağlarda paylaş

işte o hamle alex'te yemez. alex adam gibi adam çünkü. revivo bir alex değildi fener taraftarı için o yüzden ona da bok atmış gibi olmayalım. ama harcadın be aziz, yazık ulan! beşiktaşlıyım, tanrı gibi tapıyordum şu adama yazık!

http://dusuncekahvesi.files.wordpress.com/2009/12/51aa8.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Beyler geçen sene de Alex aynı arızayı çıkarmadı mı? Unutuyor herkes bunları işlerine gelmeyince... Yine böyle acaip davrandı, toplantı yaptılar, uzattılar sözleşmeyi adamın yüzü güldü.

Alex malex ama para konuşur bu işlerde, ne kadar "Fenerbahçeli" olduğu miktara bakıyor işte. Sözleşme uzatılmayacağını sezince çamura yattı yine.

Adam gibi jübilesini yapsaydı şurda işte.

arkadaşım bizde bir q7 var bildinmi adam hem parasını alıyor hem yatıyor. alex top oynama derdinde olmasa oda yatar parasınıda alırdı sene sonuna kadar yani ssözleşmeyi bozmazdı dimi?günahını alıyonuz adamın boşyere keşke bize gelse
Sosyal ağlarda paylaş

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/540088_314932828586864_212774702136011_705901_906848811_n.jpg

neyse hakkını vermiş kızın samet

said:
ancak o baskı altında dahi, aziz yıldırım birkaç kez "alex'e sen ne istersen öyle olacak dedik, dedik mi demedik mi samet" diye tekrarlayıp samet'in "aynen padişahım" diye onaylamasını beklerken, büyük kaptan'a sunulan seçeneğin yalnızca gurursuz bir biçimde takımdan ayrı antrenman yapıp parasını almak ya da takımdan ayrılmakan ibaret olduğunu ifade etmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

Başka bir foruma yazmıştım, Copy paste'ten zarar gelmez.

Şimdi şöyle bir şey var.

Belki kazara denk gelmiş olanınız vardır. Bir aralar bir dizi vardı. Lie to Me diye. Paul Ekman'ın "Telling lies, Clues to deceit in the markets politics and marriage" adlı kitabından esinlenilerek yapılmış bir dizi. Türkiye'de yayınlandı mı bilmiyorum ancak dizinin de etkisiyle olsa gerek Ege Psikoloji bölümündeki bir kaç arkadaş ve 2 öğretim görevlisi nerdeyse 1 öğretim yılının tamamında bu konunun üzerine düşmüşlerdi. Bende açıkçası konuyu ilginç bularak düzenli olarak onları takip eden biri olmuştum. Kitap genel olarak yalanların insan vücudu üzerindeki etkilerini konu alıyor. İnternette yapacağınız bir araştırma ile de rahatlıkla en azından yüzeysel olarak ne olduğunu öğrenebilirsiniz.

Neyse. Nerdeyse 45 dakikadır tekrar tekrar bu videoyu izliyorum. İlk izlerken gözüme takıldığı için başından sonuna kadar elimden geldiğince çözümlemeye çalıştım. (Yaparken yorucu oluyo ama bitince bayaa zevk alıyosunuz.)

0:38'de Aziz'in Samet'e yaptığı bir kafa hareketi var. Sorduğu soruya yanıt almasına rağmen tekrar soruyor ve kafasını Samet'e doğru hızla eğiyor. Bu en rahat farkedilen hareketlerden biri. Dikte ettirmek amacıyla kullanılır. İlk okul hocanızı düşünün. Aynı şeyi 35 defa tekrar ettirirken sürekli kafasını size doğru hızla eğerdi, hatırladınız değil mi? Burda daha önceden yazılmış bir senaryo var. Aziz Yıldırım öğretmen ve Samet'e "Dikte" ettiriyor.

Aha yakaladım seni Aziz derken iş karıştı. Aziz Alex'in elinde telefonla twit attığını açıklarken vücuduyla Alex'in hareketlerini tekrarlıyor. Devamında bacak bacak üstüne attı kısmında da oturmamasına rağmen aynı pozisyonu almaya çalışıyor. Bunlar Aziz Yıldırım'ın Alex tarafından gerçekten böyle bir sahne gördüğünün birincil kanıtı. İkincil kanıt ise Samet'in tam Aziz Yıldırım "Öyle mi" sorusuna dudaklarını gererek verdiği "Evet" cevabı. Samet'te bu sahneyi görmüş ancak Aziz'in aksine bunu dile getirmek istemiyor.

1.17'den sonra ise Samet çok bariz bir şekilde yaşadığı değil anlatılmış bir hikayeyi kafasında toparlamaya çalışıyor. Yaşadıkları bir olayı anlatırken insanlar ASLA önce düşünmezler. Önce anlatmaya başlar sonradan düşünerek olayı tamamlarlar. Samet ise 1.17'de hikayeyi kafasında tekrarlamaya başlıyor. 1.23'te ise Aziz Yıldırım'a bakıp sırasının gelip gelmediğini öğreniyor. Aziz'le beraber tamamladıkları cümle külliyen yalan.

Alex'in alacağı olmadığı konusu ise doğru gibi geliyor. Ortadoğu genelinde olumsuz anlamda kullanılan kelimelerde kafa genellikle sağa sola sallanır. Avrupa insanı kafasını "ııh" der gibi yukarı tek bir hareket yapmayı seçer. Bu bizim ülkemize de gelmeye başladı gerçi. Ancak her iki durumda da Samet bariz bir şekilde Alex'in alacağı olmadığını onaylıyor.

Aykutu 3.20'ye kadar göremediğimizden yorumda bulunamıyorum. Ah keşke bi şekilde kadraja girseydi...

Bu Aziz-Alex-Aykut arasında tam olarak gerçekten ne yaşanmış çok merak ediyorum.

Not: ingilizcesi iyi olanlar için kitabın PDF'i bilgisayarda bir yerlerde olacaktı. İsteyene yollayabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...