Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 http://www.ligtv.com.tr/haber/aziz-yildirimdan-alex-aciklamasi?csface=1 alıyor eline telefonu twit twit birşeyler yapıyo bacak bacak üstüne atıp bababababababaaa kendi konusunu hakediyor video bapslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 said: Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, takımdan ayrılan Alex konusundas çok çarpıcı açıklamar yaptı. Yıldırım, "Fenerbahçe için babamı bile 1 dakikada silerim" dedi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Alex'in açıklamalarıyla ilgili olarak Aykut Kocaman ve kulüp tercümanı Samet Güzel'le Almanya'ya gidiş sırasında basın mensuplarına açıklamalar yaptı. Alex'in doğru söylemediğini söyleyen Aziz Yıldırım, "Bana geldiğinde saygısız bir şekilde davrandı" dedi. Gündemin Alex üzerine kurulduğunu söyleyen Aziz Yıldırım, "Her şey Alex üzerine kurulmuş gibi görünüyor. Alex'i ben de seviyorum. 50 bin kişi dışarı dediğin zaman ben ve arkadaşlarım maç sırasında çıkıp onu alkışladık. Süreçleri anlatacağım. Bütün tercümeleri yapan Samet de burada. Aramızda konuşulanlara o en yakın şahit. Samet, 'Alex sizinle görüşmek istiyor' dedi. Ben de 'Tamam gelin' dedim. 4'te dediler, 4'ü çeyrek geçe geldiler. Fenerbahçe başkanını beklettiler. Odaya aldım, elinde telefon devamlı yazıyor. Ayak ayak üstüne attı, bizim adetlerimizde bir büyüğümüz karşısında ayak ayak üstüne atmak yok ama o attı ve twitter'a devam ediyor. 'Benim durumum ne olacak' dedi. Hocanın kendisini kadroda düşünmediğini söyledi. Bundan sonra ne olcak diye sordu. Ben de "Sen ne düşünüyorsan o olacak" dedim" sonra çıkıp gittiler" diye konuştu. Alex'in kulüpten bir lira alacağı olmadığını hatırlatan Aziz Yıldırım, "Vermiş olduğumuz bir çek vardı, onun da Cuma günü vadesi dolacak. Benimle 3 dakika konuştu diyor. Gerekirse ben Fenerbahçe menfaatleri için saniyede karar veririm. Alex'i herkesten çok seviyorum. Eğer Alex, Fenerbahçe kulübünün başkanının üzerine çıkmışsa ya Aziz Yıldırım gider ya Alex gider" Daha geniş açıklamaları haftaya yapacağım" ifadelerini kullandı. "Onları rezil ederim" Alex'le ilgili açıklamalarına devam eden Yıldırım, "Alex'in saha içindekine ben de kefilim, ama saha dışında değilim. Yaşananlarla ilgili gerekli açıklamaları haftaya yapacağım. Kimse Fenerbahçe'den büyük değildir. Ne Aziz Yıldırım, ne Aykut Kocaman ne de Alex. Kendisini istemediğimizi söyledi. Kimseden korkmayız, verdiğimiz kararın da arkasında dururuz. 3 Temmuz süreci devam ediyor. Taraftarı bölmeye çalışıyorlar. Gazeteye ilan veriyorlar. Dün Alex'e küfür edenler, Alex'in arkasında duruyorlar. Fenerbahçe'nin arkasında durun. Alex, Aykut Kocaman, Aziz Yıldırım şahıstır. Fenerbahçe kurumdur. Alex'i sevmek ayrı şey, ama huzur kalmadı. Fenerbahçe düşmanı olanlar hopladılar, onları uyarıyorum onları rezil ederim. Timsah gözyaşları döküyorlar. Alex'i ben, Aykut Kocaman, Ali Yıldırım seviyor. Çünkü onu 8 yıldır burada biz tuttuk. Fenerbahçe için gözümü kırpmadan babamı bile 1 dakikada silerim" diye sözlerini bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ne demiştik ; harrykewell said: " alex gibi bir adamı " söylemiyle alexi karakterli bir futbolcuymuş gibi göstermeyin, değildi evet iyi topçuydu, evet gayet profosyonel bir iş ve aile yaşantısı vardı, ama karakter ve insanlık açısından gayet yetersiz sıradan biriydi aziz yıldırım ne demiş ; aziz yıldırım said: Tercüman Samet burada, doğruyu yanlışı o söylesin. Aykut Kocaman'la konuştuktan sonra, Samet beni aradı ve 'Alex sizinle konuşmak istiyor' dedi. Saat 16.00'da buluşalım dedik ama beni 15 dakika beklettiler. Fenerbahçe Başkanı'nın önünde elinde telefon, ayak ayak üstüne atmış Tweet atıyor. Ve yüzüme bakmıyor." demek ki fenere başkan olabilirim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Fenerbahçe için gözümü kırpmadan babamı bile 1 dakikada silerim" diye sözlerini bitirdi. Diyipde 1 sene hapiste yatarken neden istifayı düşünmedi hiç. Bu arada şahit falan mı getirmiş Aziz anlamadım tam detayı. İyice paranoyaklaştı bu adam resmen egosu uçtu uzaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Bu adam sinirlenince çok tatlı oluyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Alex vs. A&A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Ayak ayak üstüne atma konusunda birşey diyemem, bu adam alexe müshama göstermiş ki o adam da bu hareketi yapabiliyor. Yoksa koskoca adam sırf aşağılamak veya hakaret etmek amacıyla bu hareketleri yapmaz zira her toplumun kendine göre saygı kriterleri vardır kimse de bunların içine sığmak zorunda değildir, amerikada adam babasına john diyor biz murat desek ağzımıza tokadı yeriz kaç yaşında olursak olalım. Kısacası demogoji yapıyorsun azizim bırak bu işleri devirdiniz koca alexi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Holy said: Bu adam sinirlenince çok tatlı oluyor ya. asdghasdgasdfdsadf ama pis yargilamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Ahahaha nasıl zoruna gitmiş Aziz Yıldırım'ın... :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 tonla gelen zamların üstüne ne güzel oldu bu olay,zamlar yerine her yerde bu konuşuluyor.tayyip'in aziz'e üstün hizmet madalyası vermesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ehehehe http://im.haberturk.com/galeri/2012/10/03/416815/613ba31f779b33d29f727a2e4b29ee3f_k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 harrykewell said: ne demiştik ; harrykewell said: " alex gibi bir adamı " söylemiyle alexi karakterli bir futbolcuymuş gibi göstermeyin, değildi evet iyi topçuydu, evet gayet profosyonel bir iş ve aile yaşantısı vardı, ama karakter ve insanlık açısından gayet yetersiz sıradan biriydi aziz yıldırım ne demiş ; aziz yıldırım said: Tercüman Samet burada, doğruyu yanlışı o söylesin. Aykut Kocaman'la konuştuktan sonra, Samet beni aradı ve 'Alex sizinle konuşmak istiyor' dedi. Saat 16.00'da buluşalım dedik ama beni 15 dakika beklettiler. Fenerbahçe Başkanı'nın önünde elinde telefon, ayak ayak üstüne atmış Tweet atıyor. Ve yüzüme bakmıyor." demek ki fenere başkan olabilirim ... hee sende inandın hemen azize bunlar direk göt tutuşmasının belirtileri, alex basın toplantısı yapıp açıklayacağım her şeyi dediği için şuan aykutla, aziz kara kara düşünüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 BENİM TÜRKİYEDE OKUMUŞ, BÜYÜMÜŞ,KENDİNİ GELİŞTİRMİŞ, BİNLERCE KİŞİYE İŞ VERMİŞ BÜYÜK AZİZ YILDIRIMIMLA BREZİLYANIN VAROŞLARINDAN ÇIKIP GELMİŞ,DAHA DÜN AĞZI KOKAN ALEZ'İNİ Mİ KARŞILAŞTIRACAKSINIZ! BÜYÜK BAŞKAN FAKİRE DERSİNİ VERMİŞ. ÇOK YAŞA BÜYÜK BAŞKAN! ALEX KARTONUNA GERİ DÖNER ARTIK!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 aciklamalar iyi olmus. aykutunda konusmasi varmis meger azizden sonra ama samet garibim orada ne yapacagini bilmez halde cocugun basina gelmeyen kalmadi abi, bir tercuman bu kadarmi eziyet ceker ya ahahha. alexin degil takimimizin yanindayiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 dasaaa said: BENİM TÜRKİYEDE OKUMUŞ, BÜYÜMÜŞ,KENDİNİ GELİŞTİRMİŞ, BİNLERCE KİŞİYE İŞ VERMİŞ BÜYÜK AZİZ YILDIRIMIMLA BREZİLYANIN VAROŞLARINDAN ÇIKIP GELMİŞ,DAHA DÜN AĞZI KOKAN ALEZ'İNİ Mİ KARŞILAŞTIRACAKSINIZ! BÜYÜK BAŞKAN FAKİRE DERSİNİ VERMİŞ. ÇOK YAŞA BÜYÜK BAŞKAN! ALEX KARTONUNA GERİ DÖNER ARTIK!!!! yuru be !! saldir! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Zep said: harrykewell said: ne demiştik ; harrykewell said: " alex gibi bir adamı " söylemiyle alexi karakterli bir futbolcuymuş gibi göstermeyin, değildi evet iyi topçuydu, evet gayet profosyonel bir iş ve aile yaşantısı vardı, ama karakter ve insanlık açısından gayet yetersiz sıradan biriydi aziz yıldırım ne demiş ; aziz yıldırım said: Tercüman Samet burada, doğruyu yanlışı o söylesin. Aykut Kocaman'la konuştuktan sonra, Samet beni aradı ve 'Alex sizinle konuşmak istiyor' dedi. Saat 16.00'da buluşalım dedik ama beni 15 dakika beklettiler. Fenerbahçe Başkanı'nın önünde elinde telefon, ayak ayak üstüne atmış Tweet atıyor. Ve yüzüme bakmıyor." demek ki fenere başkan olabilirim ... hee sende inandın hemen azize bunlar direk göt tutuşmasının belirtileri, alex basın toplantısı yapıp açıklayacağım her şeyi dediği için şuan aykutla, aziz kara kara düşünüyordur. azizi sevmem de hemen alexe inanmakda biraz saflik degilmidir ? alexin her dedigi dogru gerisi yalan. abi nasil bir milletiz yeminle ortamiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Kanuni said: samet garibim orada ne yapacagini bilmez halde cocugun basina gelmeyen kalmadi abi, bir tercuman bu kadarmi eziyet ceker ya ahahha. aziz'in konuşması süper zaten ya: "söylesene lan" "yüksek sesle söyle" garibim de anca "evet", "doğru" falan diyebiliyo korkudan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ahaha aziz fenerbahce cumhuriyetinin basbakani adeta bir rte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Ahahaha abi ya cidden gücenmiş adam. :D Tam sayfa ilan vermişler falan diyor. Off kıyamams. :D sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Kanuni said: Zep said: harrykewell said: ne demiştik ; harrykewell said: " alex gibi bir adamı " söylemiyle alexi karakterli bir futbolcuymuş gibi göstermeyin, değildi evet iyi topçuydu, evet gayet profosyonel bir iş ve aile yaşantısı vardı, ama karakter ve insanlık açısından gayet yetersiz sıradan biriydi aziz yıldırım ne demiş ; aziz yıldırım said: Tercüman Samet burada, doğruyu yanlışı o söylesin. Aykut Kocaman'la konuştuktan sonra, Samet beni aradı ve 'Alex sizinle konuşmak istiyor' dedi. Saat 16.00'da buluşalım dedik ama beni 15 dakika beklettiler. Fenerbahçe Başkanı'nın önünde elinde telefon, ayak ayak üstüne atmış Tweet atıyor. Ve yüzüme bakmıyor." demek ki fenere başkan olabilirim ... hee sende inandın hemen azize bunlar direk göt tutuşmasının belirtileri, alex basın toplantısı yapıp açıklayacağım her şeyi dediği için şuan aykutla, aziz kara kara düşünüyordur. azizi sevmem de hemen alexe inanmakda biraz saflik degilmidir ? alexin her dedigi dogru gerisi yalan. abi nasil bir milletiz yeminle ortamiz yok. iyi de alex zaten herkesin soyunma odasında şahit olduğu bir olayı anlatıyor. aykut istifa ediyor sonra bir yönetici sonra aziz geliyor bir şeyler konuşuyorlar aykutlar sonra aykut alexi çağırıp kadro dışı kaldığını söylüyor. şimdi çıksın bir takımdan bunu yalanlasın. aziz de çıkmış sameti yanına almış.valla yıllardır şikesiyle yaptığı pisliklerle gündeme gelmiş bir adama inanıp yıllarca efendiliğiyle bilinen bir adama inanmamayı tercih ediyorsan ok. ama eminim takımdaki herkes biliyordur neler döndüğünü ve böyle bir olaydan sonra kimseni aykuta ve azize saygısı kaldığını sanmıyorum. aykut ve aziz için bu olay sonun başlangıcı, kendi iplerini kedileri çekti. haa şu olanlardan sonra fener tarafatrı gene azizin arkasında durup BÜYÜK BAŞGAN>ALL duruşunu gösterirse eğer o da fenerbahçenin tarif edilemez büyüklüğünden kaynaklanıyordur artık, ben başka bir açıklama getiremiyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Aykut alex'i kıskanıyordu açık ve net. Adam 4 gol atsa Aykut'un rekorunu geçecekti. Alex hep twitliyordu tek olay bu muymuş şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Evet oymus arti volkan yakisikliligini kiskanmis ondan sakal birakiyormus.. Akil fikir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 lan bu sölenilenlerin dışında vardır bi olayları. sdfsdf yoksa "kıskanmış çünkü!" ile "bacak bacak üstüne attı yaaa" ile olmaz bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Aykutu 3 bilemedin 5 maç sonra kovacak veya istifa ettirtecek ,aykutun arkasındayım diyor pehhh Bir de sameti söyle söyle diye ittirmesi öne doğru :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Karşındaki futbolcu yani takım elbise kültürü ile sürekli toplantılara giren adam değilki. Aziz iş dünyası ile karıştırdı Alexi herhalde. Ayağında beyaz çorap sebo terlik ve sortla gelmediğine dua etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar