antiban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 arkadaşlar bu adet sancısı olayı ekşi'de görünce buraya da yazayım dedim. ya bu konu gerçekten hatunların abarttığı kadar var mı ? yoksa trip atmak kendine acındırmak için bir bahane mi ? psikopatlaştırır mı mazlumlaştırır mı ? nedir bu olay ? her ay yaşanan bir şey sonuçta alışılması gerekmez mi ? drama gibi geliyor bana biraz. bir varsa beş katılıyor şova dönüşüyor zaten hatunların her zaman yaptıkları yatkın ve usta oldukları konu. bu konuda başımdan geçen bi örnek. 2 gündür adet sancısından huysuzlanan kız arkadaşımdan patates kızartması hazırlamasını istemiştim mutfaktaydı ben burada can cekişiyorum sen patates derdindesin deyip eline geçen tavayı kafama fırlatmıştı neyse ki arada epey mesafe vardı da kaçıp kurtulmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 adet olan kadın daha fazla seks ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 hayret şimdiye kadar hep bahane olarak duydum ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 uzak duracaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bahane olarak duyarsın, kanamadan dolayı yapmayabilirler. ama nerdeyse hepsi içgüdüsel olarak daha fazla ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Kız diyorsun, drama olur mu diye soruyorsun. Bu nasıl iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 drama + adet = hatun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ivet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ruhum sıkıldı kacıyorum baslıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 drama - adet = bebek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Böbreklere aldığım darbeler sonucu bir kere kan işemiştim, oldukça sancılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 aynı şey değil ama difirınt difirınt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 kadınların trip atmak için en sağlam kalesidir regl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 seksli bi konu açmıştın sen bi ara hatırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Yok ya bildiğin şımarıklıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Sıkıntıları çok oluyor gerçekten. Tabi değişir insandan insana. Aynen ruhu darlandırdı burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 tarlada doguran kadinlar var lan, first world problemdan bile beter cok qq yapanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Ağrı fln oluyor tabi basit biyoloji bilsen yine anlarsın ağrı çektiklerini de. Ağrı dediğin 1 majezike bakar. Bu adet sancısı olayını çok fazla abartan hatunlar var. TOplumda yerleşmiş "regl olan kadın sinirli olur" kalıbına uymak için sinir yapıyor çoğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Büyük kısmı şımarıklıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yüzde 20 ağrı yüzde 80 gerzek kezbanlıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bizde de adet böyle diyip kafasına vurucaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Zaten hepsinde ağrı olmuyor. Bazısı çok fazla ağrı yaşıyor cidden ama onun da zaten sinir yapıcak hali kalmıyor acısından. Sinir yapan tipler kezbanlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Ağrıyla alakası yok onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 CoCa123 said: adet olan kadın daha fazla seks ister adam patates kızartması istemiş, sen başlıkta ''adet'' i görünce çıldırıp sex diye post atmışsın., doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar