Horrible Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 doğalgazı alkolü kullanan ödesin dediklerinden sonra ekmeği de yiyen ödesin denmesini bekliyorum ben =) ekmeğe zam linki için tıklayın bakalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/98/Marie-Antoinette%2C_1775_-_Mus%C3%A9e_Antoine_L%C3%A9cuyer.jpg/275px-Marie-Antoinette%2C_1775_-_Mus%C3%A9e_Antoine_L%C3%A9cuyer.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bu arada bu espiriyi de ilk ben yapmak istiyorum ; ekmek bulamazsanız pasta yiyin gençler !! =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 geç kaldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 geç kaldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ben de geç kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ben de geç kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 türk milleti olarak hep geç kalmıyor muyuz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 türk milleti olarak hep geç kalmıyor muyuz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Hep geç olarak Türk milleti miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Ekmeğe %15 zam gelmiş arkadaşlar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 hayır neden teker teker sokuyor anlamıyorum. ver toptan zam listesini baktıkça ferahlayalım kendimize gelelim değil mi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ekmek bulamıyorsanız makarna yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 zama %15 ekmek gelmiş arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bunlarda cozuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 daha gelmemiş konuşuluyormuş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 erken kaldık o zaman . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ben ekmek yemiyorum. bana koymaz. az ekmek yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Bu arada mari antuanetin ekmekli pastalı bi lafı yok arkadaşlar, janjakrussonun bir hikayesinde hayali bir ispanyol kontesine atfettiği eleştirel bi söylem o. Sonraları ihtilal sırasında kraliçeyi ve monarşiyi küçümsemek için hanımkızımızın ağzından çıkmış gibi yayılıyor ama aslında mari kardeşimiz fakir fukaranın derdine duyarlı bir asilzade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 makarnayla ekmek mi yenir lan. iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 axedice said: Bu arada mari antuanetin ekmekli pastalı bi lafı yok arkadaşlar, janjakrussonun bir hikayesinde hayali bir ispanyol kontesine atfettiği eleştirel bi söylem o. Sonraları ihtilal sırasında kraliçeyi ve monarşiyi küçümsemek için hanımkızımızın ağzından çıkmış gibi yayılıyor ama aslında mari kardeşimiz fakir fukaranın derdine duyarlı bir asilzade. bence pasta dediği orda makarna abi. makarna mantıklı ucuz bişey sonuçta. ekmekten daha ucuz sonuçta bişirilmiyor fırında kurutuluyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 dogalgaz zamından sonra bi 10-20 lira fazla veririz nolucak ondan diyor millet 10kurusluk ekmek zammına mı laf edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Ekmek zararlıdır diyen bi yazı bekliyor olacağım Bir tilki gibi pusudayım şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ben hep 2 ekmek aldığım için farkeden bir şey olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 1 paket 8 tahıllı ekmeği 1 haftada yiyorum ben o yüzden np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar