barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 abi konuda pınar eksik. daha fazla ancak pınar gelirse ilerler konu. sona yaklaşıyor. demedi demeyin.
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Llama said: Noyzura said: okulda mısın hala =) ? güzel sanatlarda olmadım hiç ya ben.. Hmm ben 2010daki başka konulardaki mesajlarına bakaraktan gsf'den biri olduğunu sanmıştım hakkımda söylediklerini görünce =) tek kıyafetim yok ama bir birine çok benzeyen şeyler tasarlayıp giyiyorum . düğmeleri , fermuarları falan farklı yani =)
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ne bilelim senin kız arkadaşın olduğunu? kate upton topiğine gidip o benim kız arkadaşın konu kilit + ban desem olur mu? anam ne biçim çirkefleştim ya la ben?
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 olm pınar vs kate upton örneklemesi nedir ya asdfsdfsdfdsf yapmayalım.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 konu içindeki mesajı gördüm de, silebilirmişiz. izin vermiş abimiz. teşekkür ettim. silmiyoruz, kitlemiyoruz. kişisel saldırı olursa o mesajlar hakkında uygulama yaparız. şu an böyle kalmaması için bir sakınca yok.
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Flassh said: Noyzura said: Yetkililer konu içerisindeki mesajımı görmemiş olacaklar ki az önce forum yetkilileribne de mesaj gönderildi. . subliminal olarak küfür etmek olmamış ayıp yakışmıyor bir budaya:( asdfghasdfg subliminalin hastası mental oyunların ustasıyım da burda parmağım sürçmüş ya sorry =)
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Noyzura said: Hmm ben 2010daki başka konulardaki mesajlarına bakaraktan gsf'den biri olduğunu sanmıştım hakkımda söylediklerini görünce =) tek kıyafetim yok ama bir birine çok benzeyen şeyler tasarlayıp giyiyorum . düğmeleri , fermuarları falan farklı yani =) ordan çok arkadaşım vardı bir zamanlar k2 den çıkmazdım hatta.. ama işte bende o yetenek olmadı hiç
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 llama adama hasta yalnız sdfasdfasfsaf xunn'un arkadaşı değil miydi abi?
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 hep kıskandın dimi o yeteneklileri doğruyu söyle
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bence başlık ekim ayı masaüstü : lama nın yolu olarak degişririlsin
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 dasaaa said: olm pınar vs kate upton örneklemesi nedir ya asdfsdfsdfdsf yapmayalım. niye pınarı eziyorsun ki şimdi, tamam kate upton bir cat daddy dansıyla olsun, carls jr reklamıyla olsun gönlümüzün sultanı fakat
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ekim ayı masaüstü : forumunu satan keşiş
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Eleman, sen bura yazmasan topak zaten ölmüştü de artık mümkünatı yok. Pınar artık yenge statüsüne terfi ettiğinden mütevellit oklar artık seni gösteriyor. sdf
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Flassh said: dasaaa said: olm pınar vs kate upton örneklemesi nedir ya asdfsdfsdfdsf yapmayalım. niye pınarı eziyorsun ki şimdi, tamam kate upton bir cat daddy dansıyla olsun, carls jr reklamıyla olsun gönlümüzün sultanı fakat çok sağol flashh ben de bunu demek için yol yapıyordum zaten. dear noyan, lan adamlar kate upton ile eşdeğer tutmuşlar! BU MU KÖTÜ! BU MU ÇİRKİN BİR ŞEY! BU MU ÜZDÜ SİZİ!! YAPMAYIN! YAP MA YIN! YAAP MAA YIIN!!!
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bundan sonra daha dikkatli takip edicez pınar yengeyi, ben izmirden arkadaşları yolladım laf atan falan varsa indirecekler kulaklarını
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Beyler konuyu değiştiriyoruz hadi http://www.youtube.com/watch?v=xNnAvTTaJjM
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 kate aradi az once, cok kirildim dedi, bi daha bingil bingil memelerimi sallayip video cekmicem, kendimi bilime adiyorum, memelerimi de ameliyatla kucultturmek icin randevu aldim dedi. artanlari dasaaya gondericekmis.
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bundan sonra cat daddy dansını dasaa mı yapıcak yani yooooooo
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 abi bu konunun her sayfasının resmini çekip bilgisayara kaydetmeliyiz.sıkılınca okunacak bir konu
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 geri arayıp engellerim şimdi. hayır kate hayır! o memeler dünyaya ait!
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 BabacumMostors said: bu konu gösterimden kaldırılırsa futbol bölümünün taamının gösterimden kaldırılması lazım yarın öbür gün aykut kocaman gelip "eheh bugüne kadar bir şey demiyordum gençler ama.. silin o konuları" dese ne olacak? mesleği gereği kamuya açık yerlerde görsellerinin paylaşılması ve bu tarz yorumlar yapılmasına yüksek tolerans göstermesi gerekir yoksa yapmasın o mesleği hani insanların en fazla göz önünde olduğu bir meslekte kalmayı tercih ediyorsa bu tarz şeylere de katlanacak kusura bakmasın +1 duşuna gizli kamera takıp resimleri mi paylaştı patiler sanki burda
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 kate e mesaj attım hakkında kötü konuşuyorlar dedim
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 fizban said: konu içindeki mesajı gördüm de, silebilirmişiz. izin vermiş abimiz. teşekkür ettim. silmiyoruz, kitlemiyoruz. kişisel saldırı olursa o mesajlar hakkında uygulama yaparız. şu an böyle kalmaması için bir sakınca yok. Peki Seren kibar ricam seni gücendirmiş.Ben eski bir paticik üyesi olarak eğlenerek yazdığım mesaj sende bu etkiyi yaratsın istemezdim . 60 sayfa içindeki diğer mesajları okudun mu bilmiyorum ama bu konuya daha fazla birşey yazmayı bırakıyorum. Eğer diğer yetkililerde seninle aynı fikirdeyse ve bu konu yarın içinde silinmiş olmaz ise Bilişim Suçları ve Sistemleri şubesi ilgilenmek zorunda kalıcak tercih sizin. En başta devredilecek kısma paticiğin eski bir üyesi olarak gönlüm el vermediğinden buraya mesaj attım ve yetkililere mesaj attım.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 abi adamın anlamadığı nokta şu http://en.wikipedia.org/wiki/Streisand_effect
Öne çıkan mesajlar