Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 mumla oturmak en iyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 @senko retweetledım panpa baya yaratıcı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 az olmuş bu bi bu kadar daha gelir tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 yer çekimi niye bozulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 işte saçmasapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 9.8 zam gelince 9.81 olsun dedim ben %g işte. sonrasında bunu uydurduk. ben de fringe eventtir diye image yaptım. öle. çünkü eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 dasaaa cok yetersizsin abi bugun. yarina kadar ara ver esprilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 gelmiş http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/185005_10151161248927486_1968972748_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=itmLxjMQdHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR BAŞBAKANIM!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Zamanında Süleyman Demirel'in ropörtaj sırasında gazeteciye bir sorusu vardı. Şimdi soruyu zamanında koca cumhurbaşkanı sormuş da, ben burada söylersem ban yiyebilirim. Neyse, o soruyu şimdiki hükümettekiler sormasın. Alacakları cevaba üzülürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 said: abi süper ya. kongre sonrası geç saatte gelen zamlar. kongre sonrası + pazar futbol akşamı + insanlar TV'de eğlence programı, spor programı arasında zapping yaparken + uykuluyken ahahaha. Baya baya otomatiğe bağladılar mal yerine koymayı. daha çok koysunlar boğazımıza kadar hakediyoruz. +1 onların baktığı yerden bütün köy çok aptalmış, çünkü aptal olmasalar böyle aldanmazlarmış, değil mi ki bütün köy olana bitene ses çıkarmadan bakmış, o zaman başlarına gelenlere müstahaklarmış. çok içimden geldi şiirin tamamını paylaşmak şimdi : ı Uyusunda büyüsün ninni Tıpış tıpış yürüsün ninni Dertlerini sürüsün ninni Oğlum kızım uyusun ninni Evvel zaman içinde kalbur saman içinde Çok da uzun olmayan belli bir zaman önce Çok da uzak olmayan çok güzel diyarın birinde Bereketi dillerden düşmeyen bir köy varmış Denizi de bilirmiş dalga bilirmiş bu güzel köyün insanı Yağmurda yürür karda kayar ama güneşli günleri severmiş Meze yaparmış bu köylüler iki kadehe tüm acılarını Böylece birden unutuverirmiş geçmiş dargınlıklarını Aslına bakacak olursan çok zengnmiş tarlaları Ama nedeni bilinmez bu köylüler her daim fakir Yokmuş galiba köydeki kargaların bunda bir etkisi Böyle gelmiş böyle gidermiş ne de olsa alın yazısı Dayanamamış biri sonunda kargalara baş kaldırmış Hakkımızı yiyorlar diyip bütün köyü ayaklandırmış Sonunda başa çıkmış köyü istila eden kargalarla Ama kendisi de göçüp gitmiş tabii eninde sonunda Uyusunda büyüsün ninni Tıpış tıpış yürüsün ninni Dertlerini sürüsün ninni Oğlum kızım uyusun ninni Ardından ağlamış köydeki herkes çok uzun yıllarca Ağlarken ağlarken köy unutmuş kargaları tamamıyla Üzülüp dövünüp dururken birden övünmeye başlamış Ancak övünüp durduğu sadece hatıraymış Günün birinde köyün üstüne kapkara bulutlar yerleşmiş Kimse bulutları kargaların getirdiğini farketmemiş Köydekiler yaz yağmurudur gelir geçer zannetmişler Ama bu kara bulutlar kopacak fırtınanın habercisiymiş Kargaların çalacağı emekten medet uman bazı kurnazlar Köylüye ninniler söyleyip apaçık hedef şaşıtmışlar Soytarısıyla yalancısı bu köyün bir gün gelmiş elele vermiş Bildik beyaz camın içine girip siyah yalanlar söylemiş Onların baktığı yerden bütün köy çok aptalmış Çünkü aptal olmasalar böyle aldanmazlarmış Değil mi ki bütün köy olana bitene ses çıkarmadan bakmış O zaman başlarına gelenlere müstahaklarmış Ah ne güzel ninniymiş bu cehalet Herkes dalıp uyumuş niyahet Top atsan uyanmazmış ne rehavet E benim köyüme ee ee Aslında köyün akıllısı çokmuş alimi dedesi filozofu çokmuş Var diye bas bas bağırıyorlar ama hiç birinin söz hakkı yokmuş Çünkü bilene düşünene yazana kargaların itirazı çokmuş ve onlardan öğrendikleriyle kurnazlar herkesi uyutmuş Güzel köyüm ne zaman uyanırsın Bu duruma ne kadar dayanırsın Sanmaki uyurken kazanırsın Hadi köyüm ne zaman uyanırsın bu da şarkısı - candan erçetin Ninni http://www.youtube.com/watch?v=RgvlbWKeplc&feature=player_detailpage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Sokayın kokaine... Bu ne lan? Bildiğin critical update çekmiş terbiyesizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ny43zFochi8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 bisi sorucam. merkezi isitmali ya da diger turlu, normal bi apartmanda isitmadan kacinmadan, insan usulu isindiginda (ogrenci ya da fakir usulu degil), kac liralik dogalgaz faturasi geliyor kisin, ve de yazin? (su da dogalgaz a bagli olmali) birde aylik elektrik parasi nedir ortalama, isinma yapilmadan, ev ihtiyaclari yine insan usulu cok kacinmadan. bi de su parasi verseniz super olur, ortalama, yaklasik rakamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 150 gelıyo, yazın bısı gelmıyo 20-40 arası elektrık normal ev artı 3 monıtor 7 24 ack bılgısaray (onlıne ups ıle) 120*160 arası gelıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 100-115 arası elektrik geliyor, doğalgazda aylık 200ü geçebiliyor ev sıcak ama her daim. Normal evler o kadar yemiyordur büyük olasılık ama bizim evde normalden çok kullanılıyor 50-80 arası su tutuyor Şehir de ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 yadın dogalgaz 20 felan. kışın iyi yalıtımlı bi evse istanbul için 150-300 arası. İşte gündüz birileri kalırsa 300 e vurur yani. yalıtım yoksa daha fazlaya çıkıyor tabi. 500 görmen işten bile değil. Elektriğe 50-70 arası ödüyorum ben, Ocak elektrikli ama bizim. Herşeyden de kısmaya çalışıyoruz. tabi elektrik parası tek kişilikti, şimdi 3 e çıkıcak 80-90 ı bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 vay anasini cok saglam oduyosunuz harbi. ben daha az oduyorum burada, kur farkini bile dikkate aldiginda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 yalnız benım ev 50 küsür metre kare. yalıtımı falan sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 heh abimin bi tabiri vardı "olm ya doğalgaza bayılcan ya doktora, seç" her ay 2-3 tane diablo 3 alıyoruz yani olaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 benim evde yalitim yok, yalitim diye bi kultur yok burada gerci her yerden soguk giriyo, az degil sifir yalitim. kalorifer kulturude yok tabii hic bi yerde. ben katalitik yakiyorum paso yaniyo durmadan, dogalgazli, aylik kisin 100 dolari gecmiyo. Yalitim olmadigindan surekli en gur sicakta yaniyo kapattigim an sogumaya basliyo cunku ev. elektrik de cok cok daha az yine. petrol zaten 2.5 kat. harbi insanlarin iligini kemigi kurutuyolar, orta sinifin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 nerdesin abi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 pardon belirtmemisim sidney deyim. paso bulundugum yerden ornekler verdigimden, aliskanlik oldu sehir ismi vermemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 valizleri hazırlayın beyler, uzaktan halledilebilecek bi iş kurup ya da sydneyde kangru besiciliğine başlamak üzere göçüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar