BonePART Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 şu linke girince noluyo http://tinyurl.com/9nr2fv direk youtube linki verince hiç bisi cıkmıyo embed etmeye calıstıgından forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 hax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 BonePART said: http://www.youtube.com/watch?v=MAiOEV0v2RM http://www.youtube.com/watch?v=MAiOEV0v2RM su linke girince ne cıkıyo? passthrough.fw.notify.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 While trying to retrieve the URL: http://www.youtube.com/watch?v=MAiOEV0v2RM The content is blocked due to the following condition: Powered by Astaro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 hayır abi keyfine gore content mi engelliyo artık uydunet mahkeme kararı felanda demiyo ole blockladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 uyduneti aradım ipmnizi deiştircez dediler eauhhuea ne alaka bilemedim he dedim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 temiz işte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 abi mahkeme kararı bilmemne dese eyvallahda canım sıkıldı engelledim ne be ha bu arada innıocence of muslim olayı engellenen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ne videosu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ya isyanlar cıktı ya peygambere hakaret felan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Editor ™ ® © VPN Servisleri ile girip rahatça erişebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 vpnden girince babamda erişir olay erişip erişememek deil xzaten 150 tane mirroru var videonun ama kablonet kafasına gore videoları mı banlıyo bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Banada oldu aradım düzelttiler ota boka temiz internet çıkıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 vpn falan yok bende ve açılıyor hepsi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ttnette yok sıkıntı sanırım. bende de düzgün açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 bende açılmıyor. uydunet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Bende de açılmıyor, teşekkürler uydunet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 su anda bende komple youtube acılmıyor arıyorum gotlerinden bişii uyduruyolar ip çakışması var dedi dedim ne ipsi ne çakışması herşeye ulaşabişiyorum youtube ipsi mi çakışıyo youtubeun deişl siz korumalı internet olan bi ip almışınız dedi dedim benim ipim 6 ayda bir deişiyo ne ip alması dedi arızadan deişmiş öle olmuş saçmalıyolar çocuk kandırıyolar çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 aynı şey banada oluyor şu an birine ulaşssam giydiricem böle saçmalık mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 habersizden bu hizmeti bize geçirip geçirmediklerini nasıl anlarız? aha ben de giremiyorum youtube'a. dur bakalım düzeltirler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 google'dan çıkan sonuçlara tıklayınca giremiyorum direk url yazınca giriyo böyle salakça bişey olabilir mi ya proje yapıyorum kafayı çakıcam şimdi monitöre gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 dün ip çakışıyor dendi suç bana yüklendi bugün türkiye genelinde sorun var deniyor işin ilginç yani statik ip var :) ilk defa uydunet fail oldu hayatımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 GOGOGO SPAM [email protected] ben döşedim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 benim problem düzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 internet komple gitti genel calisma varmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar