Ren Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ya abi bende fobi var galiba. salondaydım hoşır hışır sesler geldi odamdan. bir girdim yatak ile duvar arasında bir şey yatak boyunda zıplıyor. çekirge galiba. hayır en fazla tenime deyecek işte ama titriyor ve tırsıyorum.
Ren Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 şehrin göbeğinde yaşıyoruz 1. katta çekirge ne ya.
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Çekirgenin kabuğunun içinde etli kısmının görünüşü baya karidese benziyor.
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Akhlaur said: Çekirgenin kabuğunun içinde etli kısmının görünüşü baya karidese benziyor. Ne gerek vardı şimdi?
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Aman hacı dur resim koymaya başlama yine.Sarımsaklı yağlı kızarmış karidesi kim sevmez ki biliyorum şaka yaptım.
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 NOW I LOST IT. http://i.imgur.com/axOwg.jpg
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Resmine resimle karşılık veriyorum. http://thefanoftastyfoods.files.wordpress.com/2010/02/tereyagli-karides.jpg?w=500&h=375 Hayır sana yapıcam diye uğraşırken benim canım çekmeyeydi iyiydi.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 HOŞIR HIŞIR HOŞIR? Hoşır? Hoşır. Telaffuzu çok hoşır lan İlk defa karşılaştım bu kelimeyle.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 olm geçen pc'Nin başındayken gece gece monitörün üstüne atladı bi tane çekirge kılıklı bişey hassskkktir oldum direk, mutfağa kaçtım, sonra kendimi toparlayıp sinek ilacı aldım bitane, geri dönüp 10 metreden falan üzerine sıktım. allahtan hoplayıp zıplamadı, adabıyla öldü. ve ölüsünü hala bi cd kutusunun içinde saklıyorum, makro fotorafını çekerim diye dsfghj
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Bende ki fobiyi söyliyim size. google'a Trypophobia yazın gorsellerden ilk resme bakın :(
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Bir zamanlar örümceklerden korkardım ama rpgler saolsun insan alışıyor zamanla.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 böcek lobisi iyi çalışmıyor. tüm pisliklerimizi temizleyen, bitkilerin üremesine yardımcı olan bu yaratıkların kendilerini iyi tanıtmaması sonucu sıkıntı çekiyoruz. BÖCEK LOBİSİ GÖREVE
fenn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 çekirgeden mi korkuyorsunuz yahu. Ben ufak böcekleri elimle alıp dışarıya salıyorum. Sanki çöl akrebi çıktı karşınıza. Bursada yaşayan birde ben olacağım
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Masticore said: Bende ki fobiyi söyliyim size. google'a Trypophobia yazın gorsellerden ilk resme bakın :( Zerg'lere gelen yeni üniteyi gördün mü sen asıl hocam? Dirrrrek lotustit abi, bakamıyorum, yüksek cozunurluklu streamlerde elim ayagım kesiliyor. Al, bütün videoyu izle. http://www.youtube.com/watch?v=V_IuliKKHng
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Masticore said: Bende ki fobiyi söyliyim size. google'a Trypophobia yazın gorsellerden ilk resme bakın :( said: Trypophobia A fear of clusters of holes. 57% of all tumblr users claim to have this fear. Tumblr user: I saw a wasp's nest and I started hyperventilating because holes are so scary!!! Tumblr user 2: OMG, you have trypophobia too?! So do I! Tumblr user 3: Nobody understands me and I'm so alone!! I'm so glad I'm not the only one! Tumblr user 4: Remember everyone, tag your posts with a trigger warning if there are holes mentioned!
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Trypophobia A fear of clusters of holes. 57% of all tumblr users claim to have this fear. AHSDAAHA sadece bunun için değil ya, çok meraklı insanlar ota boka isim koyup ciddi bişeymiş gibi göstermeye.
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Trypophobia ilginçmiş. Beni de rahatsız etti ama
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ben bi dokunmak isterdim şahsen.
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Dokununca kesin içine kaçar o şeyler. :D Bunlara bol köpüklü türk kahvesi içireceksin. Hep balon balon üstü. :D sdfsdf
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Ardeth said: Masticore said: Bende ki fobiyi söyliyim size. google'a Trypophobia yazın gorsellerden ilk resme bakın :( said: Trypophobia A fear of clusters of holes. 57% of all tumblr users claim to have this fear. Tumblr user: I saw a wasp's nest and I started hyperventilating because holes are so scary!!! Tumblr user 2: OMG, you have trypophobia too?! So do I! Tumblr user 3: Nobody understands me and I'm so alone!! I'm so glad I'm not the only one! Tumblr user 4: Remember everyone, tag your posts with a trigger warning if there are holes mentioned! Bende direk delikte yok, deliğin/yuvanın içinde oval birşey gördügüm zaman kaşınıyorum, yanlarım kasılıyor. ps: Tumblr'ım da yok.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 siz "elit fobim var" hastalığına yakalanmışsınız.
Öne çıkan mesajlar