Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler bir bakın.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk sayfada tekrar tekrar durumu özetleyip anlatmışlar ama adam beğenmemiş. trollemeyin gülmeyin!!! demiş.

aslında için için istiyor ki sıradışı bir hastalığı olsun, millete hava atsın yhaa ben biraz şizofrenim yhaa gotiksu
Mesaj tarihi:
bende de olmuştu bir kere bu anlattığın durum,

rüyada olduğunun farkındasın ancak uyanmak için bir dürtüye ihtiyacın oluyor, bunun gerçekleşmesi için beklemekten başka çaren yok. bırak rüyanın keyifin çıkar nasıl olsa gerçek değil :)

neden ardını kovalamayayım bu durumun dersen, zaten rüya içinde rüyada olduğunu düşünüyorsun ama neden uyanamıyorum diyorsun ya aslında sen rüyada olduğunun farkında değilsin o an çünkü çektiğin acı sana normal geliyor. bana da böyle acı çekme durumları veya bana zarar verici bir durum içinde olduğum zaman rüyada olduğumu düşünüyorum neden uyanamıyorum diyorum aslında o anda o zararlı durumu garipsemiyorum sadece kabul ederek devam ediyor bünye, en sonunda da ne oluyorsa ölüm korkusu geliveriyor o anda zınk diye uyanıyorsun işte.

üstünü örtmeden uyuma, tek çözüm bu.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

cinler geceleri uyurken suratına popolarını dayıyorlar

bilinçlenelim, bilinçlendirelim

http://www.blogcdn.com/www.mandatory.com/media/2012/09/ghost-butts.jpg
Mesaj tarihi:
Abi gülüyorsunuz yazdıklarıma tamam ne güzel, eğleniyorsunuz da, hahahah heheheh meheheheh, ama ben gülmüyorum abi içinizden bazı beyin fukaralarının mesajlarımın altına yazdığı single digit IQ giflere/mesajlara, ben gülemiyorum ama ben hariç herkes de eğleniyor yazdıklarımla.

Mantıklı bir şeyler söyleyenleri bir kenara koyuyorum, ciddi bir konuyla ilgili iki satır ciddi bir şeyler yazıp rahatlayayım dedim, sağolsun ciddiye alıp ciddi bir şeyler yazıp cevaplayanlar da. Ama bazılarınızın amacı ciddiyetle yazdığım mesajları alıntılayıp, üstüne boş konuşup, post kasmaksa siz de devam edin, internet kirliliğinde doğru yoldasınız. Siz saçmaladıkça kuşlar onları yiyecek zannedip boğuluyorlar ama.

Uyuşturucu falan da almıyorum ama benim stresten de uzak kalmam imkansız gibi şu durumda.
Mesaj tarihi:
Abi imdat.

Ya yatalı daha yirmi dakika ya oldu ya olmadı, yüzüstü de yattım ama bu sefer bütün göğsümün tamamında hissettim aynı acıyı. Daha da şiddetliydi üstelik, n'apayım bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
ya inanmayın beyler.olayı uzatıyor adam.sonra gelip hayalet gördüm cin gördüm peri gördüme bağlıcak olayı.ha neyse cin varmış konustuk kendisi gitti artık iyiyim falan dicektir.

yoksa aklı başında normal insan burda bu kadar ölüyorum tribi yapıcagına doktora gider.
Mesaj tarihi:
Psikoloğun sizden farklı bir şey söyleyeceğini ummuyorum.
Gittikçe daha da uzun sürüyor, daha da sıklaştı.

Kalbim delik benim ama direkt onunla ilgili olduğunu da sanmıyorum.

Zaten zifiri karanlık, lan bir ara her şey karardı abi, sanki uyanmaya zorladıkça daha da hissettirdi kendini, daha da uzaklaştım. Bırakacaktım artık kendimi.
  • Yeni Oluştur...