BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Havenless said: gene bir şey olursa yaz. en azından içini dökmüş olursun.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ben izleyiciyim abi heycanla bekliyorum filmini
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 cinler geceleri uyurken suratına popolarını dayıyorlar
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 hipnoz yapabilen psikolog veya psikiyatriste gitmeni öneririm. uyku sorununu da çözebilirler
yumy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 asjgajsdjh karabasan deyip psikologa git diyenler beni benden aldı
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 yumy said: vee giflerle dayak dersimiz başlıyor ahshaha gif101 nasıl dayak atılır?
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ilk sayfada tekrar tekrar durumu özetleyip anlatmışlar ama adam beğenmemiş. trollemeyin gülmeyin!!! demiş. aslında için için istiyor ki sıradışı bir hastalığı olsun, millete hava atsın yhaa ben biraz şizofrenim yhaa gotiksu
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 bende de olmuştu bir kere bu anlattığın durum, rüyada olduğunun farkındasın ancak uyanmak için bir dürtüye ihtiyacın oluyor, bunun gerçekleşmesi için beklemekten başka çaren yok. bırak rüyanın keyifin çıkar nasıl olsa gerçek değil :) neden ardını kovalamayayım bu durumun dersen, zaten rüya içinde rüyada olduğunu düşünüyorsun ama neden uyanamıyorum diyorsun ya aslında sen rüyada olduğunun farkında değilsin o an çünkü çektiğin acı sana normal geliyor. bana da böyle acı çekme durumları veya bana zarar verici bir durum içinde olduğum zaman rüyada olduğumu düşünüyorum neden uyanamıyorum diyorum aslında o anda o zararlı durumu garipsemiyorum sadece kabul ederek devam ediyor bünye, en sonunda da ne oluyorsa ölüm korkusu geliveriyor o anda zınk diye uyanıyorsun işte. üstünü örtmeden uyuma, tek çözüm bu.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 dasaaa said: cinler geceleri uyurken suratına popolarını dayıyorlar bilinçlenelim, bilinçlendirelim http://www.blogcdn.com/www.mandatory.com/media/2012/09/ghost-butts.jpg
Havenless Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Abi gülüyorsunuz yazdıklarıma tamam ne güzel, eğleniyorsunuz da, hahahah heheheh meheheheh, ama ben gülmüyorum abi içinizden bazı beyin fukaralarının mesajlarımın altına yazdığı single digit IQ giflere/mesajlara, ben gülemiyorum ama ben hariç herkes de eğleniyor yazdıklarımla. Mantıklı bir şeyler söyleyenleri bir kenara koyuyorum, ciddi bir konuyla ilgili iki satır ciddi bir şeyler yazıp rahatlayayım dedim, sağolsun ciddiye alıp ciddi bir şeyler yazıp cevaplayanlar da. Ama bazılarınızın amacı ciddiyetle yazdığım mesajları alıntılayıp, üstüne boş konuşup, post kasmaksa siz de devam edin, internet kirliliğinde doğru yoldasınız. Siz saçmaladıkça kuşlar onları yiyecek zannedip boğuluyorlar ama. Uyuşturucu falan da almıyorum ama benim stresten de uzak kalmam imkansız gibi şu durumda.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 abi salla gitsin işte loser olmanın tadını çıkart. ya da çıkartma ama farkına var ya da suratına çişini sür tercih senin
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Şimdi yatıyorum karabasan gelirse sorarım sen miydin diye.
Havenless Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Abi imdat. Ya yatalı daha yirmi dakika ya oldu ya olmadı, yüzüstü de yattım ama bu sefer bütün göğsümün tamamında hissettim aynı acıyı. Daha da şiddetliydi üstelik, n'apayım bilmiyorum.
Fin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 burdan nasıl bi yardım bekliyorsun önce ondan bahset biraz.
Havenless Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Abi yardım beklemiyorum, lanet olsun sadece. Hayatımda bu kadar adrenalin salgılamadım.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Psikoloğa git, doktora git ps: okumadım neredeyse hiç bişi
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 belki fiziksel bir durumdur kalp ile ilgili doktora falan git
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ya inanmayın beyler.olayı uzatıyor adam.sonra gelip hayalet gördüm cin gördüm peri gördüme bağlıcak olayı.ha neyse cin varmış konustuk kendisi gitti artık iyiyim falan dicektir. yoksa aklı başında normal insan burda bu kadar ölüyorum tribi yapıcagına doktora gider.
Havenless Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Psikoloğun sizden farklı bir şey söyleyeceğini ummuyorum. Gittikçe daha da uzun sürüyor, daha da sıklaştı. Kalbim delik benim ama direkt onunla ilgili olduğunu da sanmıyorum. Zaten zifiri karanlık, lan bir ara her şey karardı abi, sanki uyanmaya zorladıkça daha da hissettirdi kendini, daha da uzaklaştım. Bırakacaktım artık kendimi.
Havenless Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 @Red Önceki sayfada senin için bir şey yazdım.
Öne çıkan mesajlar