reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 shell OS 1.3 hemen indirin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 benzin aman 5 i geçmesin tepki çok olur diye mazota dayandılar ya. Yanlış hatırlamıyorsam bi ara benzin 4.6 larda mazot 3,9 larda idi şimdi mazot 4,38 benzin 4,7 lerde falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 lpg de arkadan yaklaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Dünya rekoru kıran benzine bir zam daha Benzin fiyatları litrede 8-9 kuruş artırıldı. Benzin fiyatı geceyarısından itibaren 4,92 liraya yükselecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 kışa girmeyeydik bisikleti alacaktım artık nisana kaldı. lanet olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 5 5 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 alternatif yakitlara gecin arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Kuru fasulye stoğu yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 İyiki 5 lira değil yoksa nasıl benzin alırdık!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 İşe iyi yanından bakın. Eskiden gecekonduların önünde yıkıma karşı insanlar başından aşağı benzin döker yakarım diye tehdit ederdi. Artık yapamazlar, bi bidon benzin alacak para bulamaz. Hadi buldu diyelim, döktüğü anda tehdide kalmadan "lan nasıl ziyan edersin" diye linç ederler adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 zfvsdf kemal sunalın vardı öyle bi sahnesi dfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 işlek caddelerde kontakları kapatalım ulaşım dursun hayat dursun ankadardakiler de arabalarla meclise dalsın döve döve indirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Abi bu üstteki arkadaşın dediğini falan bi şekilde lütfen tepki verelim artık ya kim örgütlücek bu milleti en azından bi kaç bin olalım ya hadi kendi adamları haliyle tepkisiz kalcak ama bari biz verelim tepkimizi.Gençler versin cebinde parası az olanlar, iktidar yalakası olmayanlar. Ağustosta arabam 19bin km oldu şuan 19500'de.Binemiyorum bisikletle çıkabilecek bi havada yok.Artık örgütlenmek gerekmez mi? Hala konuşuyosunuz yok 10tl olsun trafik bitsin, yok artık 140la giden adam artık makaslara girmiyomş 90la gidiyomuş. Mesela o dediğiniz bmwnin 3.20d versiyonunun teknik yakıt tüketimi. Şehir içi (lt/100 km) 5,4 Şehir dışı (lt/100 km) 3,9 Ortalama (lt/100 km) 4,4 Lütfen allah aşkına bu araca sahip adama koymaz zaten 150bin vermiş 2bin küsür vergi veriyo.Bizim gibi corsa alan fiesta alan 10 senelik araba alan adamlara koyuyo bu zamlar.Taşak yapcağımıza tepki verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Dartanian said: Abi bu üstteki arkadaşın dediğini falan bi şekilde lütfen tepki verelim artık Diziler kaldırılıp futbol yasaklanmadıkça Türk milleti hiçbişeye tepki vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 sen ben şurda 50kişi yapsak şunu trafiği kitleriz haber oluruz ama yok işte bizde yapmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 yarın araba alacak olsam sadece ve sadece hibrit yaris alırım lan. 3-4 lt tüketsin işte. dur kalka girdikçe tasarruf edeyim, inadına köprü trafiğine gideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 İstanbuldaki arkadaşlar için yarın saat 18.00da yürüyüş varmış beyoğlu-galatasaray meydanından başlıcakmış.Katılım gösterin bari. yada vazgeçtim gitmeyin tahmini 100kişi katılacak, biber gazı ve gözaltına maruz kalacak. Gold polo bluemotion 1.2tdi idarede 4litre falan yakıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 yok ben hibrit alcam. organik biber gazı sıkarlar yaırn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 No bra day ile çakışmasa giderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Evet ya arabanın borcu daha geçen ay bitti. Elime tam maaş bu ay geçecek ama olmuş benzin 5 e 0,08 kuruş kala. Arabası olan olmayan herkeze yansıyor kimse anlamıyor mu bilmiyorum ki Daha 1-2 hafta önce ekmek 0,6 tl den 0,75 e çıktı. halk ekmeği ise 0,4 tl den 0,6 tl ye çıktı. Bugün baktım bim süt 1,6 tl mi neydi. eski fiyat 1,5. Bu zamlar benzinle alakalı mı dersek muhtemelen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Norveç te benzin daha pahalı diyenler kına yaksınlar onlarıda geçtik habere göre Ayrıca norveçle kendimizi kıyaslamamız mantıksız çünkü; verdiğim linke göre Norveç in milli geliri bizim tam 13,8 katı ve benzinde de geçtik http://www.ekodialog.com/istatistik/ozel_stat/en_zen_fakir_ulkeler.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Benzin ağrı muş hakkari van da 5 i aştı habertürk ilk sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Hakkaride falan zaten kimse türkiyeden almıyo ki benzini. Sınır şehirlerde hayat daha ucuz çık gir yapıyolar o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 abi suanda türkiye dünyanın en boktan ülkelerinden biri nerede o akp savunucuları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar