Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benzine Yeni Güncelleme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fenn said:

adam akıllı bisiklet yolu mu yaptınız insanlar trafikte bisiklet kullansın ?

itin kopuğun eline ehliyet verip sokağa salıyorsunuz, motor kullananlar bile bilmiyor kuralları, slalom yapıyorlar yasak olmasına rağmen.

hergün haberlerde 10 bisikletli öldü haberlerini mi okuyalım?

Hiç mi kafaları çalışmıyor bu adamların ya. Zaten zam haberleri can sıkıyor ama bu adamların aptal aptal beyanları çileden çıkarıyor artık.

http://www.youtube.com/watch?v=5aEjQhKKjVU

http://www.youtube.com/watch?v=ryCWIjdVF0g

http://www.youtube.com/watch?v=T7uJm3O1Z-Y&feature=related
Mesaj tarihi:
arabada 5'e doğru gidiyore

yalnız yolda bmwler, mercedes, audiler kuzu olmuş
100-110 la gidiyolar
gıcıklığına selektör yapıyorum
kıyamamıyorsan mazota benzine binme arkadaş
ya da gururunu bir kenara bırak taktır lpg yi
Mesaj tarihi:
su nasil luzumsuz bir tespitmis. Kimsenin kuzu oldugu yok, yolun siniri neyse onda giden insan arac daha hizli gidebiliyor diye gitmiyorsa o araca binmiyor mu nedir?
Mesaj tarihi:
trolleniyor muyum yoksa

dediğim araçlar pek takmıyordu hız süratini
bu zamlardan sonra herkes yakıt tasarrufu adına yavaşladı bu yani

yani çok bariz yapılabilecek bir tespit
selektör yapan epey azaldı, kimse ralli modunda takılmıyor
Mesaj tarihi:
Rastladiklarin insan olup gitmeleri gereken hizda gittikleri icin fakirin teki gelip arkalarindan selektor yapip "paran yetmiyorsa binme kaaarrdesiiim" diyorsa buradaki troll ben degilim asdf.
Mesaj tarihi:
O araclarin cogunun cruising tuketimi piyasa ortalamasinin cok altinda. Adamlar cok yaktigi icin falan degil; cogu insan gibi yeni radar uygulamalari ve ceza tarifelerinden illallah dedikleri icin oyle gidiyorlar.

Veya boyle olmasin, basitce uyuz sofor olmalari, insan olup kurallara dikkat etmeleri veya sadece dedigin gibi pinti olmalari olsun, farketmez.

Adam almis, parasi var huzuru var. Fakirlere QQ yapmak duser. Hakkini falan vermek zorunda degil. Emin olun etrafinda hangi arabanin selektor kolunun kirildigini da umursamiyorlar.
Mesaj tarihi:
bende umursamıyorum, dediğim gibi bariz bir tespitimi buraya aktardım
bazıları eski alışkanlık solda gidiyor işte
ülke şartları; bunun fakirlikle, zenginlikle alakası yok
parası olan zaten radarı, tüketimi takmıyor
bazıları da önceden yardıyordu şimdi de normal gidiyor
kıskanmak vs. doğal yani, bazı arabalar çok güzel
ama ben daha çok yatlara kafayı taktım, çok güzel gidiyorlar denizde, mazotları da indirimli
Mesaj tarihi:
KHaRoN said:

Rastladiklarin insan olup gitmeleri gereken hizda gittikleri icin fakirin teki gelip arkalarindan selektor yapip "paran yetmiyorsa binme kaaarrdesiiim" diyorsa buradaki troll ben degilim asdf.

ohoohoho
Mesaj tarihi:
KHaRoN said:

asdgfsda, ama zammın böyle bi hayrı varsa iyi yani :)
Mesaj tarihi:
abi bazı fakirler var. adam 2001 accentle falan arabanın limitinin üstünde 160la hala gelip arkadan selektör yapıyor. lan 170e çıksan zaten araba dağılacak öleceksin. çekiliyorum 170e çıkıyor ama henüz ölenini görmedim.

ha ben de 120den sonra yavaaaaş diye bağıran bir arabaya biniyorum, o ayrı sdfs
Mesaj tarihi:
arabam yok ama yakında almayı düşünüyorum.

bu zamları gördükçe şimdiden evdeki kola şişelerine benzin depolasam mı diyorum. 2-3 ay sonra alsam kesin 5,5 lira falan olacak benzin.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

arabam yok ama yakında almayı düşünüyorum.

bu zamları gördükçe şimdiden evdeki kola şişelerine benzin depolasam mı diyorum. 2-3 ay sonra alsam kesin 5,5 lira falan olacak benzin.

alma
  • Yeni Oluştur...