forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 odeğil de dizel lpg ve benzin arasında gelir farkı ortadan kalkıyor hepsi aynı fiyata ulaşacka yakında yaşasın yakıtların kardeşliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 fenn said: adam akıllı bisiklet yolu mu yaptınız insanlar trafikte bisiklet kullansın ? itin kopuğun eline ehliyet verip sokağa salıyorsunuz, motor kullananlar bile bilmiyor kuralları, slalom yapıyorlar yasak olmasına rağmen. hergün haberlerde 10 bisikletli öldü haberlerini mi okuyalım? Hiç mi kafaları çalışmıyor bu adamların ya. Zaten zam haberleri can sıkıyor ama bu adamların aptal aptal beyanları çileden çıkarıyor artık. http://www.youtube.com/watch?v=5aEjQhKKjVU http://www.youtube.com/watch?v=ryCWIjdVF0g http://www.youtube.com/watch?v=T7uJm3O1Z-Y&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ya ne guncellemeymiş arkadas 3 ay once 100 liralık benzin aldıgımda yarı depo benzinim olurdu şimdi gel görki yarı depoya gelmiyor ibre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Şunu unuttu herkes alex suriye.... derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 arabada 5'e doğru gidiyore yalnız yolda bmwler, mercedes, audiler kuzu olmuş 100-110 la gidiyolar gıcıklığına selektör yapıyorum kıyamamıyorsan mazota benzine binme arkadaş ya da gururunu bir kenara bırak taktır lpg yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Sen yolda 160 180 ile gidince ne oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 121'e kadar yolu var anlatmak istediğim onlar dediğin hızlarla yardırırken, şimdi bir tane kamyon sollayıp hemen sağa kırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 su nasil luzumsuz bir tespitmis. Kimsenin kuzu oldugu yok, yolun siniri neyse onda giden insan arac daha hizli gidebiliyor diye gitmiyorsa o araca binmiyor mu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 trolleniyor muyum yoksa dediğim araçlar pek takmıyordu hız süratini bu zamlardan sonra herkes yakıt tasarrufu adına yavaşladı bu yani yani çok bariz yapılabilecek bir tespit selektör yapan epey azaldı, kimse ralli modunda takılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Rastladiklarin insan olup gitmeleri gereken hizda gittikleri icin fakirin teki gelip arkalarindan selektor yapip "paran yetmiyorsa binme kaaarrdesiiim" diyorsa buradaki troll ben degilim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ee arabanın hakkını versinler gün gelir devran döner 1400 motor lpg den selektör yerler ps: arabayı parçalamıyorum yani bende, 120 geçince yol tutmuyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 O araclarin cogunun cruising tuketimi piyasa ortalamasinin cok altinda. Adamlar cok yaktigi icin falan degil; cogu insan gibi yeni radar uygulamalari ve ceza tarifelerinden illallah dedikleri icin oyle gidiyorlar. Veya boyle olmasin, basitce uyuz sofor olmalari, insan olup kurallara dikkat etmeleri veya sadece dedigin gibi pinti olmalari olsun, farketmez. Adam almis, parasi var huzuru var. Fakirlere QQ yapmak duser. Hakkini falan vermek zorunda degil. Emin olun etrafinda hangi arabanin selektor kolunun kirildigini da umursamiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 bende umursamıyorum, dediğim gibi bariz bir tespitimi buraya aktardım bazıları eski alışkanlık solda gidiyor işte ülke şartları; bunun fakirlikle, zenginlikle alakası yok parası olan zaten radarı, tüketimi takmıyor bazıları da önceden yardıyordu şimdi de normal gidiyor kıskanmak vs. doğal yani, bazı arabalar çok güzel ama ben daha çok yatlara kafayı taktım, çok güzel gidiyorlar denizde, mazotları da indirimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 http://media.comicvine.com/uploads/9/98293/2433304-just_read_super.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 KHaRoN said: Rastladiklarin insan olup gitmeleri gereken hizda gittikleri icin fakirin teki gelip arkalarindan selektor yapip "paran yetmiyorsa binme kaaarrdesiiim" diyorsa buradaki troll ben degilim asdf. ohoohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 KHaRoN said: Rastladiklarin insan olup gitmeleri gereken hizda gittikleri icin fakirin teki gelip arkalarindan selektor yapip "paran yetmiyorsa binme kaaarrdesiiim" diyorsa buradaki troll ben degilim asdf. asdgfsda, ama zammın böyle bi hayrı varsa iyi yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Hayırlısıyla bu gece 5lirayı göreceğimiz söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 abi bazı fakirler var. adam 2001 accentle falan arabanın limitinin üstünde 160la hala gelip arkadan selektör yapıyor. lan 170e çıksan zaten araba dağılacak öleceksin. çekiliyorum 170e çıkıyor ama henüz ölenini görmedim. ha ben de 120den sonra yavaaaaş diye bağıran bir arabaya biniyorum, o ayrı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 arabam yok ama yakında almayı düşünüyorum. bu zamları gördükçe şimdiden evdeki kola şişelerine benzin depolasam mı diyorum. 2-3 ay sonra alsam kesin 5,5 lira falan olacak benzin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 2-3 ay sonra suriye kavgası çıktığı zaman kimbilir ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 pompa var yine bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Şu 5lira barajını bi aşsak rahatlıycaz, böyle azar azar zamlar geliceğine bi kere de 2, 3 lira zam gelebilir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Benzin Fiyatlarindaki guncellemeler Windows Guncellemelerine acik ara fark atti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 imamizer said: arabam yok ama yakında almayı düşünüyorum. bu zamları gördükçe şimdiden evdeki kola şişelerine benzin depolasam mı diyorum. 2-3 ay sonra alsam kesin 5,5 lira falan olacak benzin. alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Haber sitelerinde veya tvlerde yok. İçimde hala gelmeyeceğine dair umutlar besliyorum sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar