zeper Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 tenis federasyon hakemiymiş,ben de federede hakemim, tanırım belkii=) kim acaba.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 sipeyskeyk said: Olm üzülmeyin lan bu kadar. Hayır şurda laf sokmaya çalışan 3-5 şarlatanın sürekli peşimde dolandığını bilmesem ciddiye alcam. Foruma yazdıklarınızla hayatınız değişmiyor kızlar, üzgünüm. http://gifsoup.com/webroot/animatedgifs/966919_o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 kavga mı çıktı lan bu topaktan da baya başarılısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 sana ne lan sina! fazla konu açılmıyor işte. "kovgo mu çıhtııı?" diyor bi de ya he kavga çıktı, bıçaklar çekildi. izmir'de kordon'da kan döküldü. sen kavga görmemişsin kavga! gelip burada böle salak salak konuşmayın lan! konuşan da bilim adamı. nasıl bilim adamı ise artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ne diyosun lan sen http://images.wikia.com/victorious/images/2/25/GLEE-MR-SCHUE-ANGRY.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Çok atarlı topic oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Hep başarılı oldum, başarısızlığı kabul etmedim, çalışmalarımda ulaşabileceğim en iyi yerlere geldim. Kişiliğim ve kimliğim referansımdır. abi bu gerçekten çok sağlam bir cümle yalnız helal olsun adama güzel satmış kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Bu topicte oha efsane, ahaha çok komik, ne laf koydu ama falanlık bir şey bile yok aquila said: adam bayagi iyiymis, neden sizin sirkete basvurmus onu anlamadim. şunun dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 KidLazer said: Hep başarılı oldum, başarısızlığı kabul etmedim, çalışmalarımda ulaşabileceğim en iyi yerlere geldim. Kişiliğim ve kimliğim referansımdır. abi bu gerçekten çok sağlam bir cümle yalnız helal olsun adama güzel satmış kendini. Ya da referansım yok cnms demek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 kim kazandi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 darbeciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 sipeyskeyk said: Haterlara da sözüm şu, inşallah köşeyi dönersiniz ama bu kafayla anca sonradan görme olurunuz. Öptüm canlarım. sonradan değil, önceden görme sipeyskeyk said: BUNU GEÇİN LAN HADİ. ÇARPARAK DURDUĞUM DOLAPTAN SONRASI DENİZ. YOLA UZAKLIK DA EN AZ 150 M HADİ. sipeyskeyk said: 7thBreath said: 150m düzlükten sonra duramayıp nerdeyse denize uçurtan küçük aksilik ne merak ettim sadf. VODKA FALAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Nekro said: finish ceken olmamis henuz gg gelmemis goldbaren cekmis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Lopeth said: KidLazer said: Hep başarılı oldum, başarısızlığı kabul etmedim, çalışmalarımda ulaşabileceğim en iyi yerlere geldim. Kişiliğim ve kimliğim referansımdır. abi bu gerçekten çok sağlam bir cümle yalnız helal olsun adama güzel satmış kendini. Ya da referansım yok cnms demek istemiş onu bile derken monste kill yapmış ama hakkını yememek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 adama laf edicez diye ne cirkinlesmissiniz arkadas, yuh ya. bi de utanmadan yaptigin ayip filan diyosunuz, kendi yazdiklarinizi bi okuyun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Lopeth said: KidLazer said: Hep başarılı oldum, başarısızlığı kabul etmedim, çalışmalarımda ulaşabileceğim en iyi yerlere geldim. Kişiliğim ve kimliğim referansımdır. abi bu gerçekten çok sağlam bir cümle yalnız helal olsun adama güzel satmış kendini. Ya da referansım yok cnms demek istemiş 7 kilo tassaam var demis adam, referansi olmasa nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 millet daha birbirni kırıp dökmeden kapatalım mı? kapatalım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar