sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Emekli ........yım. 18 yıl Türk Silahlı Kuvvetleri’nde .......................... olarak; 200 işçi mevcudu olan Garnizonunun ekmek ihtiyacını karşılayan Askeri Ekmek Fabrika Komutanı olarak görev yaptım. [b]Her rütbeli asker gibi sevk, idare ve yönetim uzmanıyım.[/b] Orta seviyede İngilizce biliyorum. MS Office, Word, Excel, Powerpoint programlarını iyi seviyede kullanabiliyorum. Kara Kuvvetleri Komutanlığınca Türk Standartları Enstitüsü'nün ...................... Eğitimine gönderildim. ........................., eğitimleri sertifikalarım mevcuttur. Kalite Güvence Yönetimi ve Kurumsallaşma uzmanıyım. Temel komando eğitimi ve paraşüt eğitimi aldım. Emeklilikten sonra iki yıllık Özel Güvenlik Yüksek Okulunu bitirdim. “Silahsız Özel Güvenlik Sertifikası”, Milli Eğitim Bakanlığınca verilen “Trafik Öğretmenliği Sertifikası” ve “Direksiyon Usta Öğreticiliği Sertifikası”na sahibim. Ayrıca Türkiye Tenis Federasyonu Tenis Hakemiyim. .......... Adliyesi’nde trafik ve silah üzerine kayıtlı bilirkişiyim. Kişilik olarak çalışmak ve yaptığım işi kendi işim gibi benimsemek prensibimdir. Hep başarılı oldum, başarısızlığı kabul etmedim, çalışmalarımda ulaşabileceğim en iyi yerlere geldim. Kişiliğim ve kimliğim referansımdır. Şirketinize faydalı olacağımdan eminim. Tecrübemle uyumlu çalışma prensibimle mutlaka başarılı olacağıma, sizlerin de sevgi ve saygısıyla beraber takdirlerini kazanacağıma inanıyorum. Başvurumun değerlendirilmesini ve sonucun tarafıma bildirilmesini umuyorum. Saygılarımla. Abi korktum resmen. Adamı işe almazsak gelip buradaki herkesi dövecek, alırsak da burayı ele geçirip bizi kovacakmış gibi duruyor. Korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 alın dursun eknarda işte, sen yetkili bi abiye benziyosunları ceker üzerien, paratöner gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 adamı hangi pozisyona koyabilirsiniz ki? kazan operatörü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Resmi zaten efsane de koymayayım ayıp olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 orta seviye ingilizce demiş, adam dürüst alın abi işe. orta seviye diyosa harbi ortadır yani. Vay be cv ye bak anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Satın alma cı olmak istiyormuş sanırım. Kendi de bilmiyor tam olarak. HER RÜTBELİ ASKER GİBİ SEVK, İDARE VE YÖNETİM UZMANI imiş ama. Askere gidenler bilirler komutanların ne kadar sevk idare ve yönetim uzmanı olduğunu asdjkaslkdjas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 said: Askeri Ekmek Fabrika Komutanı kısaca ekmek fırını işletmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 içeri alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 İyi koruma olur aslında. Komando ve paraşüt eğitimi almış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 yokyok yapar o işi, asker abi adam rütbeli. süper disiplinli olacak bi kere, herşeyi halledicek. Kendi yoluna çevirecek, kurallara %100 uyacak falan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 fabriak yoentmiş abi işte, o kadar lojistik biliyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 yukarıda yazılmış ben okuyana kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bu adamların durumuda komik be arkadaş adam uçaklardan atlamış sonra gel fırın işlet bunlada grur duy uzman çavuştur lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 işe alınır.guzel cv yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 öğle arasında tenis de oynarsınız hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 adam fabrika isletmis iste, ustune bi de ozel guvenlik sertifikasi falan var. al adami guvenlik sefi yap. emekli askerden daha iyi guvenlik mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 en üst kata koyun acil bi durumda paraşütle kötü adamların üstüne atlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 10 numara adammış bence de, almazsan ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 İşe al, her sabah mıntıka yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ekmek komutanından zarar gelmez abi al sen onu işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 yardım ve yataklıktan içeri alırlar seni yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 al abi bence de akp nesilleri ni tüketti zati.birde bizden darbe yemesinler al sen al... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ergenekondan almasınlar sizi de içeri dikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 neymiş rütbesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar