Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emekli Komutan CV'si


sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Emekli ........yım. 18 yıl Türk Silahlı Kuvvetleri’nde .......................... olarak; 200 işçi mevcudu olan Garnizonunun ekmek ihtiyacını karşılayan Askeri Ekmek Fabrika Komutanı olarak görev yaptım. [b]Her rütbeli asker gibi sevk, idare ve yönetim uzmanıyım.[/b]
Orta seviyede İngilizce biliyorum. MS Office, Word, Excel, Powerpoint programlarını iyi seviyede kullanabiliyorum. Kara Kuvvetleri Komutanlığınca Türk Standartları Enstitüsü'nün ...................... Eğitimine gönderildim. ........................., eğitimleri sertifikalarım mevcuttur. Kalite Güvence Yönetimi ve Kurumsallaşma uzmanıyım.
Temel komando eğitimi ve paraşüt eğitimi aldım. Emeklilikten sonra iki yıllık Özel Güvenlik Yüksek Okulunu bitirdim. “Silahsız Özel Güvenlik Sertifikası”, Milli Eğitim Bakanlığınca verilen “Trafik Öğretmenliği Sertifikası” ve “Direksiyon Usta Öğreticiliği Sertifikası”na sahibim. Ayrıca Türkiye Tenis Federasyonu Tenis Hakemiyim. .......... Adliyesi’nde trafik ve silah üzerine kayıtlı bilirkişiyim.
Kişilik olarak çalışmak ve yaptığım işi kendi işim gibi benimsemek prensibimdir. Hep başarılı oldum, başarısızlığı kabul etmedim, çalışmalarımda ulaşabileceğim en iyi yerlere geldim. Kişiliğim ve kimliğim referansımdır.
Şirketinize faydalı olacağımdan eminim. Tecrübemle uyumlu çalışma prensibimle mutlaka başarılı olacağıma, sizlerin de sevgi ve saygısıyla beraber takdirlerini kazanacağıma inanıyorum. Başvurumun değerlendirilmesini ve sonucun tarafıma bildirilmesini umuyorum.

Saygılarımla.



Abi korktum resmen.

Adamı işe almazsak gelip buradaki herkesi dövecek, alırsak da burayı ele geçirip bizi kovacakmış gibi duruyor.


Korkuyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...