Seele Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 copry said: Seele said: ama azeri kizlari cok güzel oluyor mmmphss... Kızlar leş evlenenler güzel diye demişlerdi, kaş bıyık olayı sanırım. sanki türk kizlarinin biyiklari yok. ama omuzuma kaytan biyik sürten kiz taniyorum ben birah allah askina. ayrica beni ekle sende lol'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 konuşmaları kötü abi. bahsedilen olay o. yoksa bakımlısı türk kızını donunda sallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 dasaaa said: donunda sallar. hep merak etmişimdir ne demek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 abi ben de emin değilim ama çok şişko demek sanıyorum. neden donunda sallıyor ki yoksa. hani kocaman adamın dona girmesi için giyenin poposunun çok büyük olması lazım. hmm böle düşününce dediğim hatalı oldu ya. başka bi yerinde sallar. ya da sallamaz iplemez. bilemedim. güzel soru sordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 dasaaa kaç kilosun ? içimden geleni söyledim ve rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ≥65 :D giderek kilo alıp kaslanıyorum bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 zayıfsın olm, et ye azcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 peki anne olm paso et-balık-tavuk-yumurta yiyorum be. et fiyatları artacak benim yüzümden. zaten baydım artık. az sebze kemireyim istiyorum. ama kilo almaya devam 3-4aya 10-5kilo daha alır sabitlerim 75-80e amaç göbeksiz temiz kilo almak tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Seele said: copry said: Seele said: ama azeri kizlari cok güzel oluyor mmmphss... Kızlar leş evlenenler güzel diye demişlerdi, kaş bıyık olayı sanırım. sanki türk kizlarinin biyiklari yok. ama omuzuma kaytan biyik sürten kiz taniyorum ben birah allah askina. ayrica beni ekle sende lol'dan. Pc yi garantiye veriyorum hard disc gg :/ dönünce eklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 İnsan ne oldum değil ne olacağım demeli işte dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 açım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 saçım penis gibi oldu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 canım sıkılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 karnım tok sırtım pek keyfim 56 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Geberticem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Şu an ofise c4 yerleştirmek istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 C4'ten vazgeçtim minigun işimi görür. Ofis kalsın olduğu yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Molotof lazım!!1!11! Bütün cumartesi gitti, yok böyle bir şey. Hala da iş yüklüyorlar, sıyırıcam lan baskı balatayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 midem bulanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 nerden gördüm eski resmini...gece gene bana haram herşeyin eskisi gibi olması için neler vermezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 yapma böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 allah belamı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 susa susa benim dilimi şişirdin, ondan sonra adımız sinirliye çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 nasıl bir başkası olur ne vermedim ne yetmedi inkar etme ne olur yalan mıydı söyle hadi o tozlu yollardan nasıl geçen çok seven biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ben oraya gitsem mi? ama gec olabilir. o zaman dondugumde ugrarim 5 dk, laptopida alayim yanima o zaman. laptop i alirsam tasiccam bi ton, evde birakiyim donerken ugrarim iki dk alirim sorun olmaz. hem belki erken donersem zamanda gecirmis olmam disarida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar