Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive (Topic #2)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben GO'ya alışamadım bir türlü ya, awp'de falan sıkıntı yokta riflelarda long range aim alarak vurmakta sıkıntı çekiyorum, 2-3 defa oldu böyle oturmuşum adamın arkasındayım xhair en ufak haline gelmiş, adam hareketsiz 6 mermi gidiyor adam ölmüyor. diğer tarafta ak47 basarak* koşturuyosun head head head.
Mesaj tarihi:
elimde awp varken arkamdan p90la tarayıp öldüremeyip kafasına zumşat yiyip ölünce sonra bunu overwatcha verin falan filan, aip ya. sana p90 alma demiyorum hobi olarak yine al ama 16k paran varken alma olm ya
Mesaj tarihi:
ahah abi ben istisnasız her tur ilk mermiyi sıkan adamım ya. 30 turda 25 kere ölüyorum yani. 16k yanyana hiç görmedim o yüzden

bi de benim g400 pert. 10 liralık laptop mouseuyla bu kadar oluyor. g400s alıcam o zaman belki basmasız silah kullanabilirim

Mesaj tarihi:
kaedeyle hep aynı takıma geçiyorum ben,

1) sinir hastası olmuyorsun p90 a koşar adım head yiyerek,
2) her round bir tane decoy'un oluyor, adam inanılmaz sistematik oynuyor, arkasından gidiyosun karşı taraf reloaddeyken çıkıyosun asdasdds
Mesaj tarihi:
yok fakir değilim de kendi yağımda kavruluyorum. tur başı iki hs atıp ölüyorum. yetiyor b34-b52 yapmaya

mx310 üretimden kalkınca yenilmiş sayıldım ben. ellerim küçük kalıyor :(

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...