df Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 abi bi seri başlayınca iyice tutulup kalıyorum zaten psikolojik heralde. destek lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 İyi maçtı ya, devam etseydik güzel olurdu. F1'E BASMAYAN KİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 aynen benimde yaptığım en zevkli maçlardandı cs go'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bu akşam gene oynayalım yha iki lobideki liderler aynı mapi seçip bütün herkes konsola mm_dedicated_frak_me_ping 80 yazarsa %90 birbirimizi bulacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ben bu hafta yokum. zor bence 10 kişiyi denk getirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 kolay bi şekilde denk getirebiliriz aslında. aynı anda search yapacağız ve iki takımın lobby liderleri konuşma halinde olacak ve liderler söylemeden kimse accept'e basmayacak. aynı anda iki takıma da maç bulunduysa liderler son 5 sn'de bas diyecek. öncesinde basıldıysa karşı taraf yabancıdır demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bayadir ara vermistim.. simdi biraz girdim.. ozlemisim.. 2 gundur osman invite ediyodu ama girememistim.. bugun atarsaniz gelirim.. bi de serverimiz gitmis galiba =(.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 xcafe komple uçtu. bizim server'e özel değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Taa preorderda almistim cs nasilsa oynanir bi sekilde diye. 2 el falan atmistim sonra arklar hep bf bf dedi diye yalan oldu. Hafta sonu ark ns2 giftledi onu oynadim sonra lan cs de kenarda yatiyor giriyim bir dedim. Iki el classic casual atip sonra comp girdim. Ne guzel oyunsun sen cs. Harbi ozlemisim ya... 1.5 den sonra adam gibi oynamadim. Source zamaninda da Day of Defeat e sarmistim. Var mi benim gibi noob a kucuk taktikler? Aksam kosudan sonra net akarim yine. Sizin seviye icin cok yolum var tabi ama bi ara alirsaniz araniza akariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 radara bak ikinci rounnda ak47 m4a1 alma radara bak ilk 15 saniye elinde silahla kosma radara bak takım arkadaşın bir yerde bekliyorsa onun etrafında koşup yerini belli etme radara bak ortalıkta durma duvara yakın dur radara bak çöm bas yapma tek tek ateş et radara bak CoD ve BF oynama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 aylardır oynamıyodum yeni yeni oynayayım dedim. nasıl? çağırın falan benide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Osman iyice ezmis beni. Ikinci roundda gidicegim range e gore ump ya da daha yuksek fire rateli birsey aliyorum. Radara bakmada sorun yok. Soundwhoreluk yapmak kanimizda artik coddur bfdir hep hc ve no minimap oynamaktan minimapi okumayi ve kimse yokken nasil davrabicagimi biliyorum. Recoil ve spread icin csde ozellikle short burst atmak durup ates etmek ve tercihen crouch playini da biliyorum. Yine de eyvallah hatirlatmalar icin tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 inv atsanıza lan korkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 aylardır comp atan yoktu birkaç kişi hariç, bi anda nerden aklına geldi lan csgo grup vardı, şuna girsenize http://steamcommunity.com/groups/paticsgokomp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 romslayer ezme olarak anlaşıldıysa direk özürlerimi sunarım kesinlikle öyle bir niyetim yoktu... ... ama oyunda ezerim asf özür yok orada asf şaka maka en deneyimsizden tut en iyi oyuncusuna kadar geçerli radar muhabbeti. oyunu okumadığın sürece istediğin kadar aimin iyi olsun CSde hiç bir işe yaramaz. Daha 6 . maçımı falan yaptım CS:Goda css bırakalı yıllar oldu tamamen radar bazlı oynayıp eli almaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Pati serverinde de giriyordun. 6 maç derken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 csgo pubda ömrün geçti daha 6. maçım diyon osman ayıp :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 rütbesizliğim bütün yalanlarımı örtmekte . rahatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Ozur dilenicek birsey yok canim ben nub tuyosu istemistim, tam nub tuyosu olmus ama yinede tesekkurler.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 OsManiaC said: rütbesizliğim bütün yalanlarımı örtmekte . rahatım. o zaman şöyle yapalım. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 kaçacak delik de kalmadı. Üzerime toprak atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 aylardır düşmeyen, değişmeyen, artık buglı sandığım rank sizinle oynadığım 2 maçtan sonra düşmüş. teşekkürler buglı değilmiş sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 rütbenin hakkını vereydin düşmezdi =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 kötülük auranızdan etkileniom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 [ MISC ] - Playing a demo recorded on a workshop map will attempt to automatically download and display that workshop map. - Added a convar cl_download_demoplayer to control whether demo player is allowed to download external resources, defaults to 1 allowing downloads from workshop, allows 2 for downloading all other external resources that could be referenced by community server. - Added engine support for versioning official maps, so demo playback will seamlessly download and load matching version of the map when playing back older demos. ( Currently supports Nuke, Inferno, Dust2 ) - Fixed rare crashes in HUD when game events were received before HUD elements were fully loaded. [ GAMEPLAY ] - Additional minor buffs to the Aug and Sig. - Smoke grenades have been adjusted to make their view-obscuring overlay match the smoke volume shape more precisely as well as some other minor fixes. [ SPECTATING ] - Spectating a flashed player via GOTV now shows an additional effect and icon to indicate blindness without obscuring the spectators view. - Fixed a case where GOTV spectator would get the round radar template instead of the square one. - Grenade trajectories are now on by default in spectator x-ray view. Convar sv_grenade_trajectory_time_spectator will adjust visible trail duration. [ MAPS ] - Made a pass at incorporating some lessons learned from Mirage to original maps. Also, bug fixes. De_Inferno: - Widened apartment hallway near A - Replaced red car in middle with solid cover - Fixed radar naming on haycart - Improved visibility De_Nuke: - Added radar names - Bug fixes - Improved visibility De_Dust2: - Improved visibility - Bug fixes De_Aztec: - Improved visibility De_Train: - Improved visibility Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar