Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive (Topic #2)

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

kolay bi şekilde denk getirebiliriz aslında. aynı anda search yapacağız ve iki takımın lobby liderleri konuşma halinde olacak ve liderler söylemeden kimse accept'e basmayacak. aynı anda iki takıma da maç bulunduysa liderler son 5 sn'de bas diyecek. öncesinde basıldıysa karşı taraf yabancıdır demek.
Sosyal ağlarda paylaş

Taa preorderda almistim cs nasilsa oynanir bi sekilde diye. 2 el falan atmistim sonra arklar hep bf bf dedi diye yalan oldu. Hafta sonu ark ns2 giftledi onu oynadim sonra lan cs de kenarda yatiyor giriyim bir dedim. Iki el classic casual atip sonra comp girdim. Ne guzel oyunsun sen cs. Harbi ozlemisim ya... 1.5 den sonra adam gibi oynamadim. Source zamaninda da Day of Defeat e sarmistim.

Var mi benim gibi noob a kucuk taktikler? Aksam kosudan sonra net akarim yine. Sizin seviye icin cok yolum var tabi ama bi ara alirsaniz araniza akariz.
Sosyal ağlarda paylaş

radara bak
ikinci rounnda ak47 m4a1 alma
radara bak
ilk 15 saniye elinde silahla kosma
radara bak
takım arkadaşın bir yerde bekliyorsa onun etrafında koşup yerini belli etme
radara bak
ortalıkta durma duvara yakın dur
radara bak
çöm bas yapma tek tek ateş et
radara bak
CoD ve BF oynama
Sosyal ağlarda paylaş

Osman iyice ezmis beni.

Ikinci roundda gidicegim range e gore ump ya da daha yuksek fire rateli birsey aliyorum.
Radara bakmada sorun yok. Soundwhoreluk yapmak kanimizda artik coddur bfdir hep hc ve no minimap oynamaktan minimapi okumayi ve kimse yokken nasil davrabicagimi biliyorum.

Recoil ve spread icin csde ozellikle short burst atmak durup ates etmek ve tercihen crouch playini da biliyorum.

Yine de eyvallah hatirlatmalar icin tesekkurler
Sosyal ağlarda paylaş

romslayer ezme olarak anlaşıldıysa direk özürlerimi sunarım kesinlikle öyle bir niyetim yoktu...

... ama oyunda ezerim asf özür yok orada asf

şaka maka en deneyimsizden tut en iyi oyuncusuna kadar geçerli radar muhabbeti. oyunu okumadığın sürece istediğin kadar aimin iyi olsun CSde hiç bir işe yaramaz. Daha 6 . maçımı falan yaptım CS:Goda css bırakalı yıllar oldu tamamen radar bazlı oynayıp eli almaya çalışıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

[ MISC ]

- Playing a demo recorded on a workshop map will attempt to automatically download and display that workshop map.
- Added a convar cl_download_demoplayer to control whether demo player is allowed to download external resources, defaults to 1 allowing downloads from workshop, allows 2 for downloading all other external resources that could be referenced by community server.
- Added engine support for versioning official maps, so demo playback will seamlessly download and load matching version of the map when playing back older demos. ( Currently supports Nuke, Inferno, Dust2 )
- Fixed rare crashes in HUD when game events were received before HUD elements were fully loaded.

[ GAMEPLAY ]

- Additional minor buffs to the Aug and Sig.
- Smoke grenades have been adjusted to make their view-obscuring overlay match the smoke volume shape more precisely as well as some other minor fixes.

[ SPECTATING ]

- Spectating a flashed player via GOTV now shows an additional effect and icon to indicate blindness without obscuring the spectators view.
- Fixed a case where GOTV spectator would get the round radar template instead of the square one.
- Grenade trajectories are now on by default in spectator x-ray view. Convar sv_grenade_trajectory_time_spectator will adjust visible trail duration.

[ MAPS ]

- Made a pass at incorporating some lessons learned from Mirage to original maps. Also, bug fixes.

De_Inferno:
- Widened apartment hallway near A
- Replaced red car in middle with solid cover
- Fixed radar naming on haycart
- Improved visibility

De_Nuke:
- Added radar names
- Bug fixes
- Improved visibility

De_Dust2:
- Improved visibility
- Bug fixes