Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 şifreyi söylemicez ama sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 hosgeldin. kharon, bu sifre koyma olayinda, insanlar halihazirda oynarken sifre koyuluyor mu? yoksa restart tarzi bi' seyden sonra mi aktif oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Normalde konuluyor, fakat son 2 patch de calismiyordu. Bundan sonra calisabilir henuz test etmedim. O yuzden serverin default haline koydum sifreyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 aight. server gg sanirim hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 standart patch sonrasi krizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 :D cizgifilm yapiyim ben o zaman. bakarim arada, gelirim girerseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 osman ağabeyimin ününü duyup patinin her yerinden insanlar akın ediyorlar mütevazi bölümümüze, çok şanslıyız. df said: quake fln demişsiniz de ut3 fln deseydiniz bari. hani çıktığı dönemlerde incelersek quake daha iyi de artık tarihi eser kategorisinde. =) herhangi bir nigga please jpegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 acıldı koşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 pass :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Baggio said: OsManiaC said: fast-paced jubilemi wcg 1992de yaptım. İlk defa 2000'de düzenlenen evente 1992'de katıldın yani, şu anda 35 yaşındaysan 15 yaşında ediyor aynı zamanda. Süpermiş lan adam, bana da ders verir misin? Keşke o genç yaşta zirvedeyken bırakmasaydın ama, kolun falan mı kırıldı talihsiz bir kazada? Hani insan kendisiyle dalga geçildiğini anlamaz da bu kadar mı anlamaz, atar da bu kadar mı atar, harrykewell diyecektim ama Ajdar'a geçirdim artık ünvanını :p beyler biri şu arkadaşı dışarıya çıkartsın biraz hava alsın gelsin asfffaa yarıldım lan adam harbi yardırmış ehuehue naptım karşısında 45-0 falan mı yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 baggiodan beklenmeyen atarlar gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Bone said: baggiodan beklenmeyen atarlar gelmiş olur böyle arada hor görmemek lazım sen neden girmiyorsun hiç servera? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 gerek yok çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 lutfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 forum adamı rezil de eder vezir de =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 yok oynanmıyor oyun 5 dakka bekliyosun oyuna girsin diye. üzerine 1.5 dakka mal mal warmup bekliyosun ilk ek biri çıkıyo 2.5 dakka sonra düşüyor oyun. bir tane adam gibi oynamadım şu aptal sistemi getirdiklerinden beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ne sistemi lan o oyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 olm ayar için akşamı beklemeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ben ayar almam veririm - vingcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=100956474 böyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ama red hariç takımınız kötüydü gerçi, o da satıp gitmiş hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 horoz un birinci olduğu takım abi rakip sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 horozlar cesitli yalniz. Ben tum turlerine henuz asina olamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 o oyunda en birinciydim.ama takımım kötüydü yenildik sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar