Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 bırah osman ya bi de fps k1nqiyim diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ayarlayın lan ben hiç oynamadım kueyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ihtiyaciniz: q3 1.32 point release 1.52 cpma cpma map pack ekip olur da , hem de yeterli olursa haftada bir gun yargi gunleri yapariz. Belki team duel arena falan cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ayarlayalım o zaman en rahat qlive olur herhalde, q3 için şimdi update, mod, map, hedehodo herkes kurmaz. yapalım bi gün clan arena karun önce davranmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 mod cok mu iyi herkes mod'lu oynuyor ben anlamadim ya. vanilla gayet imbaydi zaten :D neyse ben bugun hazirlarim zimbirtilari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 vq3 ile cpma arasında bi 100 kat hız farkı var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 promode un movement daha farkli, haritalar competative, RA, YA , Mega timingleri farkli. weapon switch zamani virtually yok. Tamamen mevzu movement ve tahmin yeteneklerine kaliyor. Qlive hakkaten kolay olurda benim acc ler 2 defa silindi. Ugrasmak istemedim tekrar vq3 engine ile =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 lan haritaları falan bilmiyorum, movementları kısayolları pathleri ezberlemedik. başka oyundan gelmeyim ben, ezeceksiniz belli oldu. qlive çok rahat bu arada. o dediklerini indirteceksen link falan vercen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 yeni baslik actim, buraya daha fazla tecavuz etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 fast-paced jubilemi wcg 1992de yaptım. UT de zıplayıp hoplarken armor süresi hesaplayan adama laf atıyorsunuz monitorum kapalı CoDMW2 aldırtırım size asf. şaka maka zor yani quake tarzı olanlar artık,her nekadar laf etsek de casual takılma dönemine geldik. CS lerle FPS ömrümüzü tamamlarız artık. CoD oynamadıktan sonra sıkıntı yok yetenekler yok olmaz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ABOOOOoooooooo osmandan beklenmeyen laflar. 45 yaşında CA'da herkesi ezen adamlar var olm, yaşlandık geçti bahanesini geç ama bu samimi yetemem itirafını beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Silphatos said: ABOOOOoooooooo osmandan beklenmeyen laflar. 45 yaşında CA'da herkesi ezen adamlar var olm, yaşlandık geçti bahanesini geç ama bu samimi yetemem itirafını beğendim. Şunun şurasında 10 senem kaldı 45e. Her türlü ezerim tımam mı? qel LANGAME 1vs1 yetip yetememe görelim adeqs aqaq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 35 yaşında mısın sen ya ahah, artık osman ağabey diye hitap edip küfretmeyeceğim sana osman ağabey. benim daha deadline'a 19 sene var, rahatım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 osman 35 mi. vay be. biz de kendimize yaşlı diyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Yalniz WCG 2000 de basladi onu napicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 demin tuvalette onu dusunuyodum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 bu arada oyunun kabuğunu s.kmişler casual oynanmıyor artık. biri ragequit atıyo üçüncü elde. voting gelmiş devam etsin mi oyun diye herkes evet basması gerekiyor basmıyolar düşüyo oyun. bitane tam oyun oynamadım sabahtan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Onun sebebi klan kafasinda 5 kisi toplasip adam bakiyorlar. Matchmaker karsilarina ratingleri alakasiz 5 tane random maraba getiriyor, herifler muazzam organizasyonsuz koylu gibi oynuyor. Haliyle agir yenilip bayip cikiyorlar, veya diger adamlara easy mode gelip direk cikiyorlar. Double fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 yok abi düzgün devam eden maçta bile 8-5 falan mesela durum biri düşüyo veya çıkıyo falan server vote açıyo devam etsin mi botla diye 1 tane bile no oyun verilirse patlıyo oyun adsf, sıçmışlar iyice. 6 devam 1 hayır vardı patladı yine demin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 %75 e falan baglamalari lazm onu o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 OsManiaC said: fast-paced jubilemi wcg 1992de yaptım. İlk defa 2000'de düzenlenen evente 1992'de katıldın yani, şu anda 35 yaşındaysan 15 yaşında ediyor aynı zamanda. Süpermiş lan adam, bana da ders verir misin? Keşke o genç yaşta zirvedeyken bırakmasaydın ama, kolun falan mı kırıldı talihsiz bir kazada? Hani insan kendisiyle dalga geçildiğini anlamaz da bu kadar mı anlamaz, atar da bu kadar mı atar, harrykewell diyecektim ama Ajdar'a geçirdim artık ünvanını :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 dün vertigo da ne ezdim arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 quake fln demişsiniz de ut3 fln deseydiniz bari. hani çıktığı dönemlerde incelersek quake daha iyi de artık tarihi eser kategorisinde. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ruhu yeter. bi' de slash'in memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamaydogar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Aranıza bende geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar