Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 paticikte polisiye dizileri takip eden çok az kişi var, gerçi Türkiye'de de polisiye diziler meşhur değil, daha ziyade cnbc-e dizileri deli gibi izleniyor (oc, lost, game of thrones gibi şeyler işte). her dizi için ayrı ayrı topic açmaktansa (açık olanlar da uplanmıyor) hepsi tek bi topic altında konuşulsun (ya da patide tek polisiye dizi izleyen olduğumdan, ben uplayıp dururum) en azından. yeni sezon açılışı olmuş, bones (2. bölümü de çıkmış), flashpoint (bunun da 2. bölümü çıkmış, önceki sezonları izlememiştim daha), csi, ncis, ncis la, law & order svu, castle, criminal minds, hawaii five-o (bunun sadece ncis la'lı bölümünü izlemiştim) yeni bölümleri gelmiş. ama esas the mentalist'i bekliyorum (emmanuelle chriqui bi de...). bunların dışında elementary diye bi dizi başlamış, sherlock holmes in ny şeklinde bi dizi olmuş. sherlock mükemmel bir diziydi, bunun onun kadar etkileyici olcağını sanmıyorum ama yine de merak ettim izleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bones topiğinde bi süre kendi kendime şizofren gibi takıldıktan sonra vazgeçtim ben işin aslı asdfasd. sezon başında bi upladıydım başladı diye o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ben polisiye dizilerin bir hikaye etrafında gelişmeyenini sevmiyorum. böyle polisiye roman okur gibi izletecek olanı varsa söyleyin izleyelim. yoksa KANIT PEŞİNDE diye dizi izlenmez mesela :) bbcnin spooks u vardı mesela izleyecektim ben bir ara, şimdi baktım 10. sezonu deviriyor adamlar. bir iki bölümüne tvde denk gelmiştim böyle politik kaotik bir havası vardı. http://www.youtube.com/watch?v=_rG7TJ0fnKI şimdi düşündüm de hangi sezon olduğunu hatırlamıyorum ama bir iki bölümden fazla izledim ben. kaç sene önce tntde denk getirmeye çalışıyordum hatta. bulabilirsem başlayayım ben buna, uzun zamandır ukteydi bu konu sayesinde hatırladım bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 2 eklemem var Polisiye diziler ve 1860 ABD ortamindan hoşlananlar için copper yeni çıktı. Bide Lutheri eklemek gerek yeni sezonu ne zaman gelir bilmem ama heycanla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Böyle midsomer murders tadında bir dizi var mı ki yeni? Hani olayların teknolojisini hukukunu falan değil de, karakter ve kurgu içeriğini önemli tutan, katil kim acaba dedirten cinsten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ncis'in 2. bölümünde steve valentine var. bu adamı crossing jordan'da çok sevmiştim, hoşuma gitti ncis'de de konuk oyuncu olarak görünce. ncis'in sevdiğim yanı "ailenizin bir parçası" gibi bir dizi izliyor olmanız. karakterler çok yavaş da olsa gelişiyor, bunu dizide görmek de güzel. ncis: la'de "soğuk savaş dönemi ajan oyunları" teması halen kullanılmaya devam ediyor, sezonun ilk bölümü bu tarzda hazırlanmış gene. ama diziye bi aksiyon lazım yav. nell ile eric öpüşsün mesela. felice güzel bi hatun, ara sıra yakınlaşma sahneleri koyuyorlar ama sonra pat diye bitiyor. kensi ile deeks de öpüşebilirler sorun yok. hafif bir pembe dizi havası lazım diziye... the mentalist'te red john işi daha uzayacak gibi, gerçi diziyi sadece red john için izleyen de var. fbi bu işi örtbas etmek için uğraşıyor anladığım kadarıyla, bahsedilen fbi içindeki adamla bizzat bi ilgisi var mı bilmiyorum, ama yine de fbi'ya kıl oldum abi, tarkan stayla csi'da jim brass ve nick stokes iyi karakterler, 274 bölüm olmuş bunca zamandır görüyoruz adamları. warrick brown da iyi karakterdi, csi'ın daha soğuk zamanlarından kalma bi karakter, bu adamın tipi de soğuktu zaten, belki de o yüzden severdim. öldüğüne üzülüyorum aslında ama dizinin şu anki tarzı biraz daha ılıman olduğundan warrick brown çok sırıtırdı sanki. d.b. russel dizinin yeni favorim benim. konuşma tarzı felan da çok iyi. öte yandan dizinin yeni bölümlerinde sürekli grissom'un lafının geçmesi beni biraz (nasıl desem... ) irite ediyor. çünkü dizinin şu anki (bahsettiğim) ılıman havasına da uyabilecek bir karakter. aynı zamanda her grissom dediklerinde adamı özlediğimi farkediyorum. şovdan ayrıldığı bölümleri yarım yamalak izleyebilmiştim. ama sanırım sağ salim ayrılmıştı diziden. keşke geri dönse bi şekilde, grissom ile russel'ın yanyana dizide oynaması inanılmaz bi hava katacaktır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 memolinin yenisi çıkacaktı bi ara, ne oldu o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Az takip ediliyor çünkü çoğu vasat diziler. En iyisi Monk, onu da yazmamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 The Killing var. Konu biraz yavaş işliyo ama izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Behzat C deniyor ben bolumleri izliyorumda hicbirsey anlamiyorum yani bir kurtlar vadisi mantigindan farki ne cozemedim ben. Neyse Japonyada yayinlanan tv dizilerinden ornek vereyim. Partner serisi cok iyidir. Ingilizce alt yazili bulursaniz izleyin gercekten iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 arka sokaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 arka sokaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 oha ezik benden kopya çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 csi ve onun tarzindaki kildan tuyden suclu bulma dizileri cok bayiyo beni. polisiye diyemiyorum bile onlara. monk, mentalist, sherlock cok iyi. bir de cnbcede vardi bir polisiye dizi, sokakta devriye yapan polislerin baslarindan gecenleri anlatiyodu. adini bile hatirlamiyorum ama izletiyodu baya guzeldi. dizimaxte falan da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 sorsan biri de polisi sevmez ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Myshkin said: Az takip ediliyor çünkü çoğu vasat diziler. En iyisi Monk, onu da yazmamışsın. az takip edilmiyor, amerika'da çok popülerler, türkiye'de yabancı diziler sadece cnbc-e'de izleniyor, onun dışında dizilere pek ilgi yok. vasat diziler değil, polisiye sevmiyorsan o tamamen apayrı bişi ama vasat diyip kestirip atmak için ya hiç birini izlememiş olmak gerekiyor (ki o durumda vasat demek saçma), ya da zevk anlayışı goblin seviyesinde. Monk iyi dizi, ama en iyisi değil. onu da yazmadım, çünkü birkaç sene önce bitti, güncel bir dizi değil. bir dön de başlığa bak, güncel, halen devam eden dizileri yazmışım topiğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 paticikte az takip edilmesinin sebebi vasat olmaları. bones meh csi izlenebilir ncis america fuck yeah vasatı ncis la ilkinden bile kötü law & order svu aralarında en beğendiğim ama vasat criminal minds güzel görünümlü saçma vasat genel olarak kötü olmalarının sebebi görünüm olarak akıl-mantığın ön planda görünmesine rağmen temelde yine basit drama dizileri olması ve mantıksızlıkarın gırla gitmesi. amerikadakilerin çok izlemesi normal, amerikan kuvvetleri zeki çevik ahlaklı çok başarılı yihu mantıklı dizileri onlar izleyecek tabi, ama biz niye izleyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 hepsi ayni lan, bi kisaltmalari farkli, csi, ncis filan, hayir bi de yetmiyomus gibi farkli sehirlileri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 hasta iken izleniliyorlar. kumanda da uzakta ise yoksa kalkıp kanalı çevirirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 rizzoli&isles dicem de baya aşağıda bu dizilerden.ha seviyor muyum?evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 wired+shield izlemediyseniz izleyin. yalnız önce shield sonra wired izleyin wirez izledikten sonra çünkü herşey mavra geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 wired dediğin the wire mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 asfd nub ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Luther ve the wire izleyin hani olur da kaçırmışsınızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 BEHZAT Ç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar