di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Su ustteki video'yu koymaya geldiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 fx-82ms kaç kere dendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 4 yıldır kullandığım hesap makinasının modelini bilmiyorum ama office store ve bu tarz yerlerde 15-20 lira arası casiolar var (benimki onlardan) ondan al , zaten önceden de söylenmiş. Bilimsel hesap makinesiyle sınavlrada maks kullanacağın şey e, üssü sayılar, kök alma falan. Bi adam da görmedim ki hesap makinasıyla çift katlı integral denklemi çözsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Casio vardı bende klasiklerden,integral çözüyodu allah var.Arkadaş göstermişti bana sınavlarda şak diye alıyodum integrali falan acayip işe yarıyordu. Ama bekliyodu 1 dk falan integrali çözmek için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 baba yadigarı bu aletle lisans bitirdim ki babam hala ister makinamı geri ver diye. en büyük avantajı cepte taşınabilmesi. böyle grafiktir ıvırdır zıvırdır harita, elektronik gibi janjanlı hesaplı mühendisliklerde lazım olur gidip 300 lira vermeye gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ben de bir tane Bilimsel olmayan Hesap Makinesi almak istiyorum. dogmatik ve felsefik düşünceleri hesaplamak, inanç formülleri hesaplamak için. link, resim felan maklube geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mantık fontsiyonları var bunların, hepsiyle yaparsın. Sonra Gödel'in tanrı kanıtını filan kanıtlarsın. http://upload.wikimedia.org/math/e/b/1/eb1eceac51e04fae793efefc8755dba6.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar