Borastus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 metro application geliştirmeyle ilgili http://blogs.msdn.com/b/windowsappdev/ yeni visual studio nası bilmiyorum ama bana pek güzel görünmedi gibi resimlerden. http://blogs.msdn.com/b/windowsappdev/archive/2012/03/01/what-s-changed-since-build-part-1.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 this.Controls.AddControl(new Button("hebele" )) falan vardı bizim zamanımızdai xaml meymıl yaptılar mertlik bozuldu. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Oha süper la, WPF'e bakarken denk gelmiştim XAML'a, mükemmel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 abi xaml yeni bir şey değildi ne bu heyecan? =) bu arada codebehind'da hala aynı hiyerarşik yapı var aktiftablet. control'ler içine kontrolleri falan gömüyosun ve hala bahsettiğin tarzda kod yazabilirsin ki zorunlu haller dışında pek tercih sebebi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Standart olarak belirlemiş olmaları güzel zaten, yeniliği değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 metro diye bisi kalmadi artik Modern UI oldu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 evet telif hakkında dolayı artık metro kullanılmıyor ama böyle kulaga daha hoş geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 metro acısından cok incelemedim ama yeni vs'in ozellikle dx debugging, shader programming ve model loading gibi olayları çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 yeni vs yi çok beğendim bende.2010 a kıldım zaten 2013 baya hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar