senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 şirket verirse kullanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Telefonun açılış süresi yarım yüzyıla düşürülmüşse kullanılmayacak telefon değil BB. Yeni kb şuku olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 şirket verirse gayet kullanılır bence. ama para verip alacağımı sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 OS olmuş bence ya. android destekleyecek falan deniyordu.bu android değil heralde nasıl olacak o iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 klavye oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Boyle ise telefon bekleyip alicam galiba.4ten 4s e upgrade edicektim ama vazgectim. OS baya iyi gibi geldi.kasada cok guzel bence. De daha cok var 2013 mart galiba release. Bu bb london buarada. Nevadalar klavyeli olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 bb den terfi edemiyorum sigortayı kullanarak geçerim herhalde güzel olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 şubat 2013te geliyormuş http://www.ntvmsnbc.com/id/25397127/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 2k fiyat çekmesinler pls 1500 falan civarı olursa alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 abi aletin tipi cok iyi ama bb os olmasa keske android felan yapsalar onlarda direk alinir fakat bb marketi felan meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 yeni os baya başarılı bence. market için bişey diyemeyeceğim bb kullanmadım hiç. 2 sene iphone 4 kullandım kullandığım app sayısı kısıtlı, telde oyun falan da oynamıyorum, benim gibi kullanıcı için çok bir şey farketmez bence. buarada map nasıl olur diye merak ediyorum, şuanki bblerde ne gibi bir map app'i var? google map entegre etsinler bari, iosta google map gidince dünyam karardı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 bing maps e benzer bişi var crosshair yer gösteriyor mesafe hesaplayıp adres buluyorda pek handy değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 roket adam uyuma topiğine sahip çık : D sızmış sonunda görüntiler çok güzel gözüküyor. http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/blackberrynin-en-son-modeli-internete-sizdi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 menüler arasında geçişler, parmak oyunları falan çok iyi de. sailfish gibi aynen. ikonlar falan olmamış be :( sailfish daha estetik bunun yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 blackberry'lerin stabilite konusunda sabıkası berbat. çıksın, bi 6 ay geçsin, early adopter'lar, meraklılar alsın kullansın, sorunları ortaya çıksın, ondan sonra bakarım, yine... almam muhtemelen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 O çıkıntılar olmasa çok daha güzel olurmuş. HTC One V'yi ve 2012 Xperia modellerini anımsatıyor. Hiç sevmiyorum bu tasarımı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 1800mah biraz az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Videoyu izleyin: http://gizmodo.com/5974362/the-complete-blackberry-10-video-walkthrough-surprise-its-neat?utm_campaign=socialflow_gizmodo_twitter&utm_source=gizmodo_twitter&utm_medium=socialflow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 fiyat açıklandı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Su yeni Sony xpreia z su işletim sistemiyle gelse evi arabayı satar alırım. Android cok köylü iOS cok geri. Adamlar süper yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 COK IYII W Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ben de cok basarili buldum bb10 u yalniz. kurtarirsa sisteme bagli olarak kurtaracaklar. batarlarsa cihaz specleri yuzunden =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 8520 kullanmışlığım var 1.5 sene. Allahtan kullandım da bir daha bb'ye bulaşmamam gerektiğini öğrendim, o kadar leş. Biznısman falan olmadığım sürece elimi sürmem bi daha. Whatsapp'in de yaygınlaşmasıyla standart bir smartphone kullanıcının blackberry'ye geçmesi için 1 tane bile sebebim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 bb'de biznısmane hitap eden bişey yok whatsapp sorunlu senkronize olmuyor pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ahmedinejad said: Su yeni Sony xpreia z su işletim sistemiyle gelse evi arabayı satar alırım. Android cok köylü iOS cok geri. Adamlar süper yapmışlar. yeni bb s4 pro kullanırsa port edilebilir gibi sanki aslında istediğimiz cihaza istediğimiz sistemi kurabilme imkanımız olsa dünya çok daha güzel bir yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar