roket adam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 http://video.haberturk.com/haber/video/askeri-mevzide-sok-goruntuler/67121 Video çok iyi. İzleyin derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Van Çaldıran'da yaptığım askerlik geldiği gözlerimin önüne. Ne kadar da kısa dönem yapmış olsam da uzun dönem askerlerden farkımız yoktu. Ben de ne sövmüştüm batı da askerlik yapanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 arkadaş şans işte. sorsan doğudakilere KARDEEEEŞ HAKİKİ ASKERLİYİ BİZ YAPTIK derler ama tercih versen hepsi batıya gider. o yüzden qqlamasınlar. (ben maraşta yaptım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 o cocuğu bulurlar ama.. zaten ağzından kacırdı nerde olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ne yaptın maraşta? dondurma yemişsindir anca sen orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 sonra komplo mu var, bu mühimmat nasıl patladı anasını satayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Aluriel said: ne yaptın maraşta? dondurma yemişsindir anca sen orda dondurmayı kurubuzla uçağa koyup öyle istanbula getirdim. beş kg sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ulan asil liseli kendisi ve ne yazikki bunun farkinda diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 goldbären said: arkadaş şans işte. sorsan doğudakilere KARDEEEEŞ HAKİKİ ASKERLİYİ BİZ YAPTIK derler ama tercih versen hepsi batıya gider. o yüzden qqlamasınlar. (ben maraşta yaptım) Kaç sabun zaiyatın var lan kehkehkehkhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 biz duvarı deliyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 doğuda böyle askerlik yap, sonra tsk bize bakmiyir, bu kadar şehit nasıl oluyor, o kameranın orada ne işi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ulan ben istanbulun göbeğinde yaptım askerliğimi fenerbahçe ordu evi 1.ordu komutan konutunda evin içindeydim iki orgeneral gördüm bunlardan daha kötü muhamele gördüm bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 adam cannon fodderlığıyla övünüyo işte, sorgulasa kafayı yiyecek çünkü. stockholm sendromu böyle bişey olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 adamı the wall'a göndermişler sanki yazık ağır dram ahaha ama beter olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Adam da normal değildir ki abi, zaten sürgüne gelmiş baksana. Bide kayanın başında bi yere koyuyosun adamı. Stresten nöronları yanar lan adamın orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 goldbären said: arkadaş şans işte. sorsan doğudakilere KARDEEEEŞ HAKİKİ ASKERLİYİ BİZ YAPTIK derler ama tercih versen hepsi batıya gider. o yüzden qqlamasınlar. (ben maraşta yaptım) Konu 3. mesajda kilitlenebilirmiş aslında. Okumadığı için uzun gelip de gönüllü gelmiş gibi kısa döneme sataşan da aynı, doğuya düşüp batıda askerlik yapana laf eden de. Şans/kedi/ciğer şeytan üçgeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 aynen öyle. bide bu adamlar bir şekilde askerliği bitirip sivil hayata da katılıyolar. keşke faydasız adamları ayırıp sadece onları şehit verebilsek :( İMZA: FAŞİST GOLD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 keske herkes faydali olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Şu adamın laflarını nasıl ciddiye alabiliyorsunuz anlamıyorum. Askerliğini yapanlara bu lafım tabi, yapmayanın gayet tuzu kurudur. Adam bildiğin kafayı sıyırmış (konuşmaları normal gibi olabilir ama sıyırmış evet), zaten 2 günü kalmış ve sağa sola laf çakıyor. Issızlığın ortasında saçma sapan şartlarda nöbet tutuyor, büyük ihtimalle bölüğünün yarısı kendinden de deli ve günün 12 saatini o saçma delikte geçiriyor. Pes. Uzun dönemler bize de aynı şekilde laf sokardı da üzülmekten başka bişey gelmezdi elimizden, bu garibana da ancak üzülebiliyorum. Eğer böyle teselli bulacaksa varsın bulsun, çünkü gerçekten saçma koşullarda askerlik yapıyor. Beni daha çok düşündüren sınır korumasını bizim askerin kimin eline bıraktığı. Askere sürgün yeri olan bölük rütbelilere de sürgün yeri, zihniyetini sevdiğimin ordusu. Gerçi game of thrones izlenmemesi, şortla orduevine girilmemesi falan bunlar daha önemli işler ya bizim asker onunla ilgilensin. Rütbe böyle böyle alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Allah, Doğu-Batı-Kuzey-Güney ve diğer hangi yönde olursa olsun askerlik yapan herkese kolaylık versin. Allah bizi bu terör belasından kurtarsın. Allah hepimize sabır versin. Daha diyecek bişi bulamıyorum kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bunun askerliği bitmez, sırf mevzide video çekmeden diskoya gider 2 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 axedice said: axedice Şu adamın laflarını nasıl ciddiye alabiliyorsunuz anlamıyorum. Askerliğini yapanlara bu lafım tabi, yapmayanın gayet tuzu kurudur. Adam bildiğin kafayı sıyırmış (konuşmaları normal gibi olabilir ama sıyırmış evet), zaten 2 günü kalmış ve sağa sola laf çakıyor. Issızlığın ortasında saçma sapan şartlarda nöbet tutuyor, büyük ihtimalle bölüğünün yarısı kendinden de deli ve günün 12 saatini o saçma delikte geçiriyor. Pes. Uzun dönemler bize de aynı şekilde laf sokardı da üzülmekten başka bişey gelmezdi elimizden, bu garibana da ancak üzülebiliyorum. Eğer böyle teselli bulacaksa varsın bulsun, çünkü gerçekten saçma koşullarda askerlik yapıyor. Beni daha çok düşündüren sınır korumasını bizim askerin kimin eline bıraktığı. Askere sürgün yeri olan bölük rütbelilere de sürgün yeri, zihniyetini sevdiğimin ordusu. Gerçi game of thrones izlenmemesi, şortla orduevine girilmemesi falan bunlar daha önemli işler ya bizim asker onunla ilgilensin. Rütbe böyle böyle alınıyor. abi iyisi kötüsü ayrı. iyi adamları sen de biliyosun ne kadar sıkışsa da böyle şeyler demiyor. ha sen POŞET olarak böyle yüz vereceksen al bitane evinde besle. iş ver. zaman zaman ben de acısam da geçiyodu. kızıdıryodu bir şekilde adamlar. 45 asker gördüm, 30 uzun dönemden 5 tanesi falan hakiki adam gibi adam, cahil de olsa hoşgörülü dürüst vb. gerisi nereye çeksen gider tayfa. sanki biz okutmadık adamı. sanki okusa dilekçe verip uzun dönem gidecekti. zor koşullarda rızası dışında görev veriliyor doğru, ama eleman mal olduğu için suçluyu poşette, batılıda bahreiyelide falan arıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 goldbären said: arkadaş şans işte. sorsan doğudakilere KARDEEEEŞ HAKİKİ ASKERLİYİ BİZ YAPTIK derler ama tercih versen hepsi batıya gider. o yüzden qqlamasınlar. (ben maraşta yaptım) askerlik yapmadım henüz ama çok var doğuya aldırmaya çalışan kendini birde bırakta onlar konussun hakiki askerligi biz yaptık diye istanbulda yapan adamın konusmasından iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 askerliği yapmadım kısmından sonrasını okumadım. sdfsdf şaka lan okudum tabi. ama gittikten sonra görüşlerin çok değişiyor. ben ki en humanist liboşlardan olan ben, fikrimi değiştirdim. acımayacaksın yoksa er geç acınacak duruma düşüyorsun. sivilde de bu adamların üstü falan olursan baskın çıkmaya dair bir tecrüben oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 lan insanın kafa gitmiş olduktan sonra nereye sinirleneceğini kestiremiyor tabii. sevgili bro, orada pvc kapılı tırt bi yerde, ısıtmasız -37 derecede kalıyorsan, torpil olduğundan dem vuruyorsa vs. esas şikayet etmen gereken nedir? a- yetersiz tsk b- batıda askerlik yapanlar c- teletubbies askerliğin tüm adamları ve ağlamaları da buna dahildir. yahu neye kızacağını bir belirleyebil de önce, sonra millete liseli dersin. bugün çok trafik vardı. ben kuşlara çok kırgınım ama!!!! gibi salakça bişi adamın dediği be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar