Artariel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 %99 kıl dönmesine sahibim kuyruk sokumunda. bunu da bugün fark ettim. olayı bütün pisliğiyle anlatıyorum: 3 gündür falan sıçtıktan sonra tuvalet kağıdında kan olduğunu görüyorum, ancak o sırada kabızım da o yüzden kabızlıktan zorlanmadan falandır diyordum. bugün yine o işlemi yaptıktan sonra yine kanı görünce dedim yeter lan ne var burda diye kuyruk sokumundan elimi bi atayım dedim, oraya inen kemiğin ucundaki deride bi kayganlık, allah allah noluyor lan dedikten sonra elime bi baktım kan. yani olay makatta değil de kuyruk sokumundaymış. direk kalbim çarpmaya başladı tabi, ameliyattan aşırı korkan bi tipim. bunla yetinmedim bu ne lan diye tekrar girdim tuvalete, o bölgeyi sıktım tıpkı sivilce sıkar gibi. fıçk fıçk sesler resmen bi ton kan çıkardım, en son sivilce sıkınca içinden yağ çıkması anı gibi bi boşluk ve sevinç oluştu, elimde üç beş tel kıl, kan buldum. şimdi tekrar sıktım ettim sadece kaygan sıvı var, şeffaf, iltihap irin olsa gerek ama bildiğim kadarıyla onlar sarıya yakın aşırı pis kokulu bir sıvı. oysaki elimde sadece kandan kalma hafif bi koku var ve sadece kayganlık. dafuq did i just do ? ayakta tedavi falan mı ettim kendimi, doktora gidecem kaçıncı seviye kıl dönmesidir geç mi kaldım nedir napayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 git doktora belki çıkarmışındır ama büyük ihtimalle ameliyat :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 yaracaklar kaseyi. doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 O ameliyat masasına yatıcan abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 benzer şeyleri yaşadım. istediğin kadar sık, rutin aralıkla kendini sağ farketmez. öyle iyileşebilecek birşey değil o. ben o şekilde bi kaç yıl geçirdim resmen ama kaçış yoktu ameliyat oldum. ameliyat kolay, gözünde büyütme. kıçında krater açıyorlar ama ona hazırlıklı ol. oturup kalkamıyorsun, sonrası 10-15 gün sıkıntılı geçiyor. ameliyatın kendisi yarım saat sürmeyen lokal anastezi ile yapılan basit bi operasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Gecmis de olabilir ki eger oyleyse cidden cok sanslisin. Git bi doktora teyit ettir. Ben de yasadim ayni kismi, sonradan kendi kendine kapandi o delikler, akintilar durdu, odem gibi bisey olustu. Doktora falan gitmedim sonrasinda salladim. Bu aralar bi baktirmayi dusunuyorum. Umarim kicini tumden cikarip aticaz demezler. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 abi spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 boş otobüste ayakta gideceksin bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 kendi kendine gecmez, gectı sanırsınız, sorna icerde ağlatıcak noktaya gelene kadar büyür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 saatlerce oturmayın, oturuyorsanızb da günde 1 2 kere duş alın ve o bölgenizi iyi temizleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 kilolu insanlarda görülme ihtimali daha fazla ayrıca. kilo verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Cuce said: kendi kendine gecmez, gectı sanırsınız, sorna icerde ağlatıcak noktaya gelene kadar büyür Tecrübe..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 hayır ama öyle o işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Welcome to the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 o nası anlatım ya içim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ünide derslerden geri kalmamam lazım umarım ameliyat değildir basit bi anesteziyle alınabilecek bir şeydir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 askerliği yatarak geçiren adam var bi sürü sırf şunun sayesinde. bi düşün derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 anlatıma 10 üsten 10 veriyorum ve haftanın en iğrenç topağı ve anlatımı seçiyorum. geçmiş olsun bu arada,ameliyat olun kurtulun bu arada nasıl anlayabiliyoruz kıl dönmesi olup olmadığını?böyle kanlı manlı versiyon olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 baltali ilah olacagim icin kusura bakma ama 2-3 sene once bilmemne saglik klinigi gibi ne oldugu belirsiz yerler vaadediyordu ertesi gun isinize gucunuze donebilirsiniz tarzi yontemleri bir madde katarak oradaki dokuyu oldurmeye yonelik yeni biseydi, cerrahlarin cogu ise ameliyat dedi netekim ben de oyle oldum tabi kil donmesi diye aratinca 2 ay acikta oyulmus kendi haline birakilmis kic resimleri gorebilirsin, ikibinonuce girdigimiz su siralarda artik pek onlari yapmiyorlar sanirim, donen kili mili alip dikiyorlar geri en az 1 hafta yatiyor + 1 hafta yine pek hareket etmiyorsun yine de doktora git, okul vs varsa tatili bekle ve ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 şu kurban tatilini bekleyecem de geç olur mu her şey için 1 ay beklersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 imamizer said: benzer şeyleri yaşadım. istediğin kadar sık, rutin aralıkla kendini sağ farketmez. öyle iyileşebilecek birşey değil o. ben o şekilde bi kaç yıl geçirdim resmen ama kaçış yoktu ameliyat oldum. this. rutin olarak tekrarlıyor bende de 1 senedir. erkeklerde çok sık yaşanan bir durummuş. ameliyat mameliyat kim kasıcak diye sallıyorum ama 2 ayda bir 10 hafta ızdırap oluyor oturması bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bendeki yillardir sivilcedir yea diye gecistirip random suna da baksaniza diye gittigim sirada cikti, gerilim filmi havasi yasatmiyordu seninki gibi pek doktor(lar)a sor onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 askere git direkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 okumadan yazmıştım defult olarak ama dediğimi bir düzenli deneyin, ameliyat olmayın diyemem ama, belli bir süre daha bekleyeyim diyorsanız, ve akıntıda varsa bir deneyin, en azından bekleyeceğiniz süre içerisinde: toz halinde keten tohumunu, süt ile pişrip -jöle gibi oluyor galiba- sıcak olarak ilgili yere gece sürüp sabaha temizleyin, kıl dönmesi için değil bir çok iltahap için işe yarayabiliyor, istersen önce 1 hafta kadar, tuzsuz çökelek de koya bilirsin... askere gidersen, yırtma ihtimali var, ama askeri hastaneye sevk edip ameliyat ederlerse, risk olabilir, sonra 1 iki ameliyat daha olman gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ve de iki ay yataga mahkum kalma ihtimali de yok degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar