Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kıl dönmesi :(

Artariel

Öne çıkan mesajlar

%99 kıl dönmesine sahibim kuyruk sokumunda. bunu da bugün fark ettim. olayı bütün pisliğiyle anlatıyorum:

3 gündür falan sıçtıktan sonra tuvalet kağıdında kan olduğunu görüyorum, ancak o sırada kabızım da o yüzden kabızlıktan zorlanmadan falandır diyordum. bugün yine o işlemi yaptıktan sonra yine kanı görünce dedim yeter lan ne var burda diye kuyruk sokumundan elimi bi atayım dedim, oraya inen kemiğin ucundaki deride bi kayganlık, allah allah noluyor lan dedikten sonra elime bi baktım kan. yani olay makatta değil de kuyruk sokumundaymış. direk kalbim çarpmaya başladı tabi, ameliyattan aşırı korkan bi tipim. bunla yetinmedim bu ne lan diye tekrar girdim tuvalete, o bölgeyi sıktım tıpkı sivilce sıkar gibi. fıçk fıçk sesler resmen bi ton kan çıkardım, en son sivilce sıkınca içinden yağ çıkması anı gibi bi boşluk ve sevinç oluştu, elimde üç beş tel kıl, kan buldum. şimdi tekrar sıktım ettim sadece kaygan sıvı var, şeffaf, iltihap irin olsa gerek ama bildiğim kadarıyla onlar sarıya yakın aşırı pis kokulu bir sıvı. oysaki elimde sadece kandan kalma hafif bi koku var ve sadece kayganlık.

dafuq did i just do ? ayakta tedavi falan mı ettim kendimi, doktora gidecem kaçıncı seviye kıl dönmesidir geç mi kaldım nedir napayım ?
Sosyal ağlarda paylaş

benzer şeyleri yaşadım. istediğin kadar sık, rutin aralıkla kendini sağ farketmez. öyle iyileşebilecek birşey değil o. ben o şekilde bi kaç yıl geçirdim resmen ama kaçış yoktu ameliyat oldum.

ameliyat kolay, gözünde büyütme. kıçında krater açıyorlar ama ona hazırlıklı ol. oturup kalkamıyorsun, sonrası 10-15 gün sıkıntılı geçiyor. ameliyatın kendisi yarım saat sürmeyen lokal anastezi ile yapılan basit bi operasyon.
Sosyal ağlarda paylaş

Gecmis de olabilir ki eger oyleyse cidden cok sanslisin. Git bi doktora teyit ettir.

Ben de yasadim ayni kismi, sonradan kendi kendine kapandi o delikler, akintilar durdu, odem gibi bisey olustu. Doktora falan gitmedim sonrasinda salladim. Bu aralar bi baktirmayi dusunuyorum. Umarim kicini tumden cikarip aticaz demezler. =)
Sosyal ağlarda paylaş

baltali ilah olacagim icin kusura bakma ama

2-3 sene once bilmemne saglik klinigi gibi ne oldugu belirsiz yerler vaadediyordu ertesi gun isinize gucunuze donebilirsiniz tarzi yontemleri

bir madde katarak oradaki dokuyu oldurmeye yonelik yeni biseydi, cerrahlarin cogu ise ameliyat dedi netekim ben de oyle oldum

tabi kil donmesi diye aratinca 2 ay acikta oyulmus kendi haline birakilmis kic resimleri gorebilirsin, ikibinonuce girdigimiz su siralarda artik pek onlari yapmiyorlar sanirim, donen kili mili alip dikiyorlar geri

en az 1 hafta yatiyor + 1 hafta yine pek hareket etmiyorsun yine de

doktora git, okul vs varsa tatili bekle ve ol
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

benzer şeyleri yaşadım. istediğin kadar sık, rutin aralıkla kendini sağ farketmez. öyle iyileşebilecek birşey değil o. ben o şekilde bi kaç yıl geçirdim resmen ama kaçış yoktu ameliyat oldum.

this. rutin olarak tekrarlıyor bende de 1 senedir. erkeklerde çok sık yaşanan bir durummuş. ameliyat mameliyat kim kasıcak diye sallıyorum ama 2 ayda bir 10 hafta ızdırap oluyor oturması bile.
Sosyal ağlarda paylaş

okumadan yazmıştım defult olarak ama

dediğimi bir düzenli deneyin,

ameliyat olmayın diyemem ama, belli bir süre daha bekleyeyim diyorsanız, ve akıntıda varsa bir deneyin, en azından bekleyeceğiniz süre içerisinde:

toz halinde keten tohumunu, süt ile pişrip -jöle gibi oluyor galiba- sıcak olarak ilgili yere gece sürüp sabaha temizleyin, kıl dönmesi için değil bir çok iltahap için işe yarayabiliyor, istersen önce 1 hafta kadar, tuzsuz çökelek de koya bilirsin...

askere gidersen, yırtma ihtimali var, ama askeri hastaneye sevk edip ameliyat ederlerse, risk olabilir, sonra 1 iki ameliyat daha olman gerekebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...