Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK 2.Tur | Niğde Belediyespor - Beşiktaş | 25.09.2012 @14.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya kornerde uzak direğe yakın bir bölgede saha dışına çıkacak şekilde küme halinde bekledi 6 kişi, arkadaşları korneri tam atacakkende hepsi birden 6 pasa koşup, ofsattan çıktılar ve sonra demarka bir şekilde ve gayet boş bir halde topun kendilerine gelmesini beklediler.

ha gelmedi top hiç birine tabi. gelseydi ne olurdu göremedik onu.
Mesaj tarihi:
Maçın 55′inci dakikasında Nuri’nin ortasında Hilbert, meşin yuvarlağı kendi ağlarına gönderdi: 1-1.
53′üncü dakikada Ersan Adem Gülüm, Beşiktaş’ı yeniden öne geçirdi: 1-2.

Zamanın ötesine geçiyor maç
Mesaj tarihi:
yendik ama niğde kafa kafaya oynadı valla bizle. niğdeli veli ve tolgayı çok beğendim. rıdvanın şutuda enfesdi.

mehmet akyüz, mehmet akgün, escude, ersan ve batuhan(ilk goldeki çabası hariç) ağır kötüydüler. kadir de vasat kaldır. erkan kaş ve mertcanı beğendim.

bu oyuncuların provasının amatör bir takıma karşı yapılması, bizim adımıza şans olmuş, zira bunların kötü performansları bize ligde çok puan kaybettirir.

daha önündeki adama pas veremeyen, karşısındaki kaleye şut çekemeyen, önündeki adamı geçemeyen... genç yetenekler bunlar. bu üçü olmadan nasıl yetenekli olunuyorsa, onuda anlamıyorum ben.
Mesaj tarihi:
bu tür maçlar zor olur ama ölcü değildir . sivasspor maçında cıkışa geçer takım

ayrıca dünya yıldızı adayı denilen muhammet demircinin tamamen vasat bir oyuncu olduğunu anladım bu maçta.

ulan bu maçta bile kadroya giremiyosan yaşama . cacık olmaz su saatten sonrada
  • Yeni Oluştur...