reyou Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Uz2Vnp5ZW4c
fenn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 güzelmiş. Birde çiğ yumurtayı yumurta şeklinde kaba kırıp kaynatıyorsun ve kaynamış yumurta soyma derdine son diye bir olayda var
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 fenn said: güzelmiş. Birde çiğ yumurtayı yumurta şeklinde kaba kırıp kaynatıyorsun ve kaynamış yumurta soyma derdine son diye bir olayda var need this haşlamayı sevmiyorum çünkü on saat soymakla uğraeşıyosun ama tertemiz yemek çat diye omletde falan uğraşma derdi yok ama çatal bıçak tava falan kirletiyosun iş çıkartıyosun ortak çözüm lazm sdgç .f
Meov Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 tencereye yarısını kadar su doldur üzerine kırabildiğin kadar yumurta kır elbet bir süre sonra olur. inan bana.
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Bu yumurtanın sarısı turuncu olunca mı iyi sarı olunca mı
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 kaynayan suyun icine yumurta kırıyorsun iste. makarna haslar gibi. sarısının tadı biraz kotu oluyor tam pismiyor ama beyazı gayet guzel.
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Meov said: tencereye yarısını kadar su doldur üzerine kırabildiğin kadar yumurta kır elbet bir süre sonra olur. inan bana. O sistemi biliyorum hiç tavsiye etmem. gider kaynatır soyarım
Öne çıkan mesajlar