DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 hastanede hapis kaldım amk 5-6 gündür öksürüyordum doktora gideyim dedim değişik bi tip zatürre olmuşum bağladılar serumu iğneyi ama tüberküloz şüphesi varmış yabancı ülkeden geliyorum diye de bırakamazlarmış kaldık burda karantina odasına aldılar sanki ölümcül hastalıklıyız, fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 hayır tb olmasının imkanı yok zaten çocukluktan beri aşılarını oluyoruz, doktora derdimi anlatamıyorum işte 3. dünya ülkesinden geliyoruz, allahtan nurse kafa çıktı da laptop falan sokturabildim sıkıntıdan kafayı yiyecektim telefonun şarjı bitmişti fln. cuma gecesini hastanede geçiriyoruz olaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Ee anlat nasıl oralar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Nolur nolmaz babs, bütün türkiye yi riske mi atsınlar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Tb olayinda turkiyeyle ilgili bi durum var galiba, ilk geldigimde Bana da test yaptilar tb olabilirsin dediler rontgen cektirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Hacı hemşireye kendini yıkatsana, sabunlu sünger söle bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 özel hastane ise , şimdi bir de fatura geçirirler üüüü dahada cıkamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 gitti böbrekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 zombie apoc. hep böyle başlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 nurse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 benim bildiğim bizdeki o tüberküloz aşısı, amerika'da falan yapılan tb testlerinin false positive vermesine sebep olabiliyo, bi yerde okumuştum, amerikada aşım var dayı dersen 'tamam bu aşılıymış ama tüm sorumluluk ona ait verem falan olursa' diiye bi kağıt imzalatmışlar adama falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 geçmiş olsun, veremin tedavisi var artık, korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 hemşirelerde zancı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 we are gettin' you out of there doruk ok lets go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar