=)) Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 giulietta almayı düşünüyorum son aşamadayım da yine içimden bir his o paraya değmez diyor manuel 6 ileri ve Progression paket için indirimlerle 57 bin tl fiyat aldım.yarısı bu ay geri kalan yarısı seneye eylül olmak üzere.siz ne düşünüyorsunuz aynı paraya daha iyisi var mıdır?yada almak mantıklı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 guiletta bilmiyorum da alfa için ustanın biri çok güzel birşey söylemişti bana, umarım alfa alırsın ki beni zengin edesin diye. Araştırmalara bakarsan alfa'nın dünya çapındaki bozulma oranları pejo grubundan fln bile düşük, rover ile kafa kafaya nerdeyse. Bir de ucuz değil yedek parçaları biliyorsundur zaten. Yan sanayii fln da bulunmuyor. Ha ama tatlı arabalar yapıyor alfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 güzel araç sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Genel yorum aracın süper olduğu ancak gerçek bir alfa olmadığı, alman arabasına benzediği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 arka farlarındaki o homoseksuel mısırlı göz kalemi mnodeli olmsa güzelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 önü, arkası kadar guzel degil ama komple iyi arac bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 fsfg yanlıs konuya atmısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 synthesizer said: admin bile konuyu degistirmis ya :( kim neyi değiştirmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 bide ötv zammı geliyor onuda hesaba katarsak bu ay sonuna kadar alfa uygulamamış ama alıp 4 gün sonra satarsam kar bile ediyorum 3 bin lira falan hala kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 synthesizer said: fsfg yanlıs konuya atmısım onu farkettim ondan quote aldım zaten. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 yol tutuşu iyi, seri araç. uzun yolda efendi kullanırsan 4-5 litre falan yakıyor 100 kmde. ayağını gazdan mümkün olduğunca cekmezsen ortalama 7-7.5 gibi oluyor. aracın iç ve dış tasarımı baya estetik. bagaj hacmi yeterli. arka yolcu koltuklarının olduğu bölüm epey dar. start/stop özelliği alışırsan kullanışlı. yakıt tüketimini dizel 1.6 için söylüyorum btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 birde emin olamadığım birşey progression plus pakedinde usb yada aux giriş var mı?çok sinir bozucu olabilir olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 distinctive de bile yok. en azından 2012 de yoktu. ama servisinde takılıyor ekstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ben çok seviyorum bu arabayı da, alfalar fiat grubuna geçtikten sonra iç tasarımı bravo ile falan paylaşmaya başladı, önceden albea, bravo, ne bileyim fiat grubunun fakir arabalarından kullandıysan, ortak parça gördüğün an 'ulan ben buna mı 60 bin verdim' diye dellenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 57K TL her halukarda iyi bence. Megane alsan kaç para vereceksin ki? Alfa'lar çok bozuluyor efsanesinin artık geride kaldığına inanıyorum ben. Alfa diye bişey mi kaldı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Alfa diye bişey kalmadı, o yüzden bozuluyo falan geyiği de yok. Bozuluyo olayı da 70lerde çabuk çürüyormuş, ordan çıkmış aslında abartıldığı kadar bi durum da yok. "roket adam" said: ben çok seviyorum bu arabayı da, alfalar fiat grubuna geçtikten sonra iç tasarımı bravo ile falan paylaşmaya başladı, önceden albea, bravo, ne bileyim fiat grubunun fakir arabalarından kullandıysan, ortak parça gördüğün an 'ulan ben buna mı 60 bin verdim' diye dellenebilirsin. Bu aradın içine baktın mı bilmiyorum da ortak parça yok. Alfa!nı fiat grubuna geçmesi 2000lerin başı ayrıca, makyajlı 156, 147, 159da falan da ortak parça yok. Mito'da bir iki ufak yerde var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Hiç yok diyorsun? Direksiyondan kumanda düğmeleri bile birebir aynı. Birinde ışıklı, diğerinde ışıksız gibi, çok çok az farklar var, insanı rahatsız ediyor. Şahsen ben kıl oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 tum dugme, dashboard, koltuk vb detaylari ayni. ortak parca yok demek icin ciddi kor olmak lazim gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 valla bende 1 sene önce guilletta'ya baya bakmıştım ta ki bayiye gidip, aracın içini inceleyene kadar.daha sonra 53bin'e dizel dsg şanzımanlı seat leon almıştım, yürüyen aksam, vites grubu fln vw gurubunda ortak olduğundan. direksiyon simdini g.punto ile aynı yapmasalardı biraz daha düşünebilirdim. (eski aracım g.punto idi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 fiatla ortak parcasi olmasa bu arabalar 57 bin olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Transporterla golf un scirocco nun da direksiyonlari ayni degil mi ? Tatta vw grubuna bakinca poloyla passat onden ayni neredeyse. polo-jetta-passat small-med-large secenekleri gibi olmus iyice. Birde fiat in direksiyonlari cok mu kotu ki rahatsiz ediyor ? Hani guilietta ya 90 100 falan isteseler tamamda zaten astraya megane a yakin fiyatlarda. Su compact sinifta zaten herkesin hemfikir oldugu bir arac duymadim. golf kotu, guiletta kotu, 1.16 overpriced... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 "roket adam" said: Hiç yok diyorsun? Direksiyondan kumanda düğmeleri bile birebir aynı. Birinde ışıklı, diğerinde ışıksız gibi, çok çok az farklar var, insanı rahatsız ediyor. Şahsen ben kıl oluyorum. o kadar ayrıntıyı hatırlamıyorum, zaten tanıtım eventinde incelemiştim bi tek. Ama sonuç olarak tasarım anlayışı bayağı farklı, delta'yla bravo'nun benzerliğine bakınca, iyi lan bari alfa'yı farklı yapmışlar dmeiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 2. Elde deger kaybetmesi disinda bir sikintisi yok. Surus dinamigi cok iyi. Pasalar gibi binersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 bir alfa kullanıcısı olarak yanıtlayayım. yedek parçası yoktur, parçası pahalıdır geyiği hala bitmemiş bakıyorum da. yok öyle bir şey arkadaşım. giulietta bence şıklık olarak segmentinin en güzel aracı.a3 ve leon'a bakıyorsun, muadilleri olarak söylüyorum, baya eskidi kasaları. artı olarak alfa alan adam stil sahibidir, alfalardan fazla yoktur ve kendine baktırır. bu da artı bir nokta. 1 serisinin fiyatları zaten uçmuş gitmiş. golften bahsetmiyorum bile, o yüzden seçimin bence güzel. gelelim performansa. 1.6 dizel giulietta'nın DNA modu başarılı, fakat 105 beygir maalesef pek yetmiyor. 300 tork var gerçi ama koy şuna 120 beygir, paşalar gibi olsun işte.. neyse, giulietta alırsın, güzel de oynanışlar yaparsın gayet güzel olur. bak bugün alfisti buluşması vardı, oradan bir giulietta sahibinin aracının resmini paylaşayım. http://i.imgur.com/ywgZ7.jpg http://i.imgur.com/Xpf1Q.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 şahsi tavsiyem, astra gtc, 62k civarı fiyatı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar