Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 toggie said: alttaki fps/ms vb gosteren addon'un adı nedir? bu isleve sahip titanbar'ı biliyorum ama ekranın alt tarafını komple goturuyor. bunu da sanırım elvui ile yapıyolar ama bana onu yapan addon lazım sadece. böyle bişey buldum belki iş görür https://mods.curse.com/addons/wow/elvui-datatext-bars-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 http://www.wowinterface.com/downloads/info8539-SLDataText.html şunu kullanıodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 bu cok cirkin ve yer kaplıyo. elvui ile oldugunu biliyodum da farklı bir addon olması gerekiyor diye dusunuyodum. saeros'un linkledigi isime yarayacak galiba aksam denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 bunu modül modül ayırabiliyorsun, yerlerini değiştirip / küçültebiliyorsun. belki başka bir addonla karıştırıyorsun diye şey ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 digerini beceremezsem bu da is gorebilir, digeri gibi sekil verebilirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Absolut said: Raid dungeon vs sürekli benim charımı gösteren bir addon var mı? Ok veya benzeri birşey ile. Kimse bilmiyor mu böyle bi addon yav. Charımı gösteren bir addon lazım, kapamda ok yansın ampul yansın veya raid icons gibi kurukafa vs neyse yansın ama diğerleri görmesin elbette. Raidde falan çok karışıyor char hangisi onun için istiyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 abi nasıl goremiyosun ya. 40 man falan da degil raid'ler, rahatca secebilmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 ben buna benzer bir şey gördüm ama adını bilmiyorum. çekilmiş bir videoda vardı, karakterin outline'ına farklı renk basıp ayrıştırıyordu. ben de 2k ekrana geçtiğimden beri bazen cursor ı kaybediyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 BE female karakter baya ufakkalıyor melee kalabalık ortamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 toggie said: alttaki fps/ms vb gosteren addon'un adı nedir? bu isleve sahip titanbar'ı biliyorum ama ekranın alt tarafını komple goturuyor. bunu da sanırım elvui ile yapıyolar ama bana onu yapan addon lazım sadece. https://i.hizliresim.com/AnZXP0.png https://mods.curse.com/addons/wow/xiv-databar şuna rastladım , tam istediğin şey sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 güzele benziyor https://mods.curse.com/addons/wow/worldquesttab yapıştırırken şey etti galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 linkin sonuna fazladan v koymuşsun nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Multi Target Dot Tracking Addon lazım. Ellipsis kullanıyorum ama orda dotları takip ediyorsun ama hangi targetta seçemiyorsun yani Sağda mesela mob altında dotlar var ama o tarfetı mouse cllickle seçemiyorum. Seçmek için illa kargaşanın içinde deneme yanılma ile bulmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Enemy grid vardı liste halinde mobları gösteriyordu direk tıklayıp dotu koyabiliyordun ama blizz bozdu 7.1 den sonra cok easy mode oluyor diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Ahhh be healerlar için oluyorda dps için neden yok pffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 "World Quest Group Finder" Dendi mi? Şu anda ağlıyorum neden daha önce kullanmadığım yada haberim olmadığı için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 o kadar iyi mi o ya? dur lan deniyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 2 gündür otistik gibi ww monk TMW UI yapıyorum. weak auras'ı beceremediğim için tmw e kaldım. tek ikon üzerinde rotasyonda top prio yönlendirmesi yapıyor. baya bomba oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 buraya koysana sonra biz de nasipleneqs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Yav ben de böyle uilere hevesleniyorum, toplu hazır olanlayı yüklüyorum, bir giriyorum herşey dağınık. toplamayı da bilmiyorum sonra siliyorum. Böyle cuk diye oturan bulamadım hiç daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 export olayı nasıl ama bakayım. prio liste göre cd/chi/energy yokluyor ve yönlendiriyor başka bir olayı yok aslında ama uğraştırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 gridden anlayan varmı buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 photographer said: "World Quest Group Finder" bu hakkaten baya iyiymiş ya, keşke daha önce deneseymişim ilk gördüğümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Niye grup ihtiyacı oluyor ki WQlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 elite questler filan oluyor, bazıları zorluyor gerçekten dps olarak. tabi onun dışında 5 dakikada yapacağın görevi 20 saniyede yapıyorsun diğer kişilerle o da baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar