aramil Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ben egomu çıkarıp masaya vurmak için çalışıyorum, ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Amaçlarım var, ego da olur, ihtiyaçlarım da var yani bir kaç şıkkı birleştirsek anca. O yüzden trasty şıkkını işaretledim. Galiba hiç çalışmasam bile ömür boyu ortalama bi hayat yaşarım, onun yerine 15 yaşımdan beri çalışıyorum O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 insanlar sürekli çalışıyor çünkü toplumda yaşamak, çalışmaktan geçiyor. oysa ki çok yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 para için çalışıyorum elektrik- su- doğalgaz- kredi kartı- ev kirası- aidatı- yol parası- benzin parası- arabanın vergisi- sigortası- mutfak masrafı- giyecek masrafı vs vs vs Para olmadan bunlar sağlayacak kimse var mı? Benim şahsen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Masakari said: sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 para için. daha doğrusu daha çok para için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Sonuçta sex yani. Para=Sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 tabi canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Sex ise kadınlar ne için çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 parasız seks olmuyro mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Abi kadınlar sizden üstün değil ya, kontrol onlarda değil bi atın kafanızdan şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 olmuyor para istiyorlar sen istiyor dujj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 wastyrx said: Abi kadınlar sizden üstün değil ya, kontrol onlarda değil bi atın kafanızdan şunu benim kontrolüme sahipler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 beni de genelde kontrol ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Tabi senin gibiler de yok değil doğru diyorsun O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 wastyrx said: Abi kadınlar sizden üstün değil ya, kontrol onlarda değil bi atın kafanızdan şunu ahahahhahah.. konuyu burdan hunharca saptırabilirim aslında ama siz çok yapmışsınızıdır bunun geyiğini.. ve gayette yanılıyorsun lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 yaşamak için aga, çalışmayı genişletmek lazım, bu işler olmasa çıkıp avlanıcaz tarla ekip biçicez, netice olarak her türlü çalışıo olucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Hanımköylüler ya peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ölene kadar yetecek param olsa çalışmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ne saçma anketmiş. hehhe.. ay sonunda sana ne veriyorlarsa onun için çalışıyorsundur. -İK mı? -evet -Bu ay benim özgürlük yatmadı -kontrol edelim böyle bi diyalog yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 neye yetecek kadar @paspatur dolaylı yoldan demek istiyor yazar orada. sonuç yane. mesela hayatta kalmak için yemek yersin, acıktığın için değil. Acıkmak sadece arada bi step Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 maslow cevabı vermiştir bence yeme içme sex ilk olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 herseye lan yine çalışırım heralde ben. adı çalışma olmaz sadece, gider open-source proje fln yapardım heralde öyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 souldarkorn said: ölene kadar yetecek param olsa çalışmam. insan çirkinleşiyor ya çalışmayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar