Patice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 calimero said: off, troll bu kadar obvious olmaz patice sorry. Vallahi duydum lan. Bakırköy sahildeyim. Gemi doluydu deniz, önemsemedim. Aynen videodaki uğultu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 birkaç şahit daha çıkmadan inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 fazla Skyrim bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 iyi trollemişler haberturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Bi bitmediniz ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ahahah.. habere şöyle bakınca; "BİLİMSEL BİR KARŞILIĞI YOK" Prof. Dr. Oğuz Gündoğdu İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi "İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY DUYUYORUM" Prof. Dr. Haluk Eyidoğan Ulusal Deprem Konseyi Başkanı - İTÜ Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı "MÜMKÜN DEĞİL" Prof. Dr. Orhan Şen İTÜ Meteoroloji Mühendisliği ÖĞ. ÜY. Prof. Dr. Orhan Şen "ARAŞTIRMAK LAZIM" Öner Döşer Astroloji Uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Bunların benimle bir ilgisi yok inşşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 direk şunu hatırlattı bana http://www.youtube.com/watch?v=IvNkGm8mxiM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 sûr borusu acık kalmıs gece :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 saftirik bi arkadas aradi, abi gece sesleri duydun mu ne oldu ucak dusuyor falan sandim diye biseyler soyledi. H.s...r ordan dedim kapattim. Trolledigini sanmiyorum da cidden nasil daha fazla insan duymaz o kisimi anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Allah diyen İstanbul-Küplüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=XyFPCyeo2gY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 coco said: ahahah.. habere şöyle bakınca; "ARAŞTIRMAK LAZIM" Öner Döşer Astroloji Uzmanı abi bu ne biçim isim asdasfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Ben de duydum da daha çok şöyle bir şeydi. İlk önce uzaktan geldi ses, sonra yakınlaştı, yüksek bir seviyeye ulaştı ve yine uzaklaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Eve hatun attıydım, succubus çıktı. Malesef geri dönüşü olmayan bi noktadaydık. İniltiler ondan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 calimero said: off, troll bu kadar obvious olmaz patice sorry. yo cidden true story o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 abi hiç mi yutupdaki videoları izlemediniz her sene cıkıyor bu geyik hyr bide arkadaşımda duymuş demiyonuz m usdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Suark said: calimero said: off, troll bu kadar obvious olmaz patice sorry. yo cidden true story o Duyduk uleeyn duyduk diyoruz. Hepinizi yazdım panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Absolut said: Olacak bu bencede. samaella said: ulan öyle ses olsa millet zaten sopalarla sokağa dökülür noluyo aq diye. Aynen bu, millet cennette iyi bir yere kapak atayım diye sopaları kaptığı gibi münafıklara girmeye başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Cehennem'in kapıları açılıyor birer birer. Onca sene sonrası yağsız haliyle gıcırdıyor. Ateisler hadi bunu da açıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Sanirim Tanrilar mikrofon temizliyordur. Konusma yapacaklar cunku Aralikta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 israfil soundcheck yapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 anadolu yakasında tam 00.00'da vapur sesi gibi bişi geldi 3 veya 4 kere. duyulan şey bu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar