BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 HikmetHoroz said: aquila said: ingilizce de degil ki olm senin olayinin yarisi latince. latince ve ingilizce aynı dil bence bence arkadaş kalifiyeliğini ve bilgeliğini şurada konuşturdu
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 abi quote alinti aslinda, citation daha farkli turkce de zor anlatmasi. edit: soyle dersin, alintilarken referans gostermek denir ama o zamanda referans yabanci kelime.
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 nedanko said: abi quote alinti aslinda, citation daha farkli turkce de zor anlatmasi. iste o yuzden citation = citation =)
Akito Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 türkçeden çok ingilizce okunup konuşulduğu zamanlarda istemeden yapılabiliyor. sonrasında o kelimenin türkçesini bulmak da ayrı bir zorluk. kolayca bulunamadığından ya da anlam eksik kaldığından genelde ingilizce kelimeye başvuruyor sanırım beynimizin o kısmı. bazı şeyleri kendi başına düşünmesi çok hoş lan, sevimli.
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Kültürlerin bu kadar iç içe girdiği dünyada kaçınılmaz bişi. Bundan ziyade türkçeyi ingilizce harflerle yazmaya kasan ergenler feci oluyor.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 CtrlX said: Ülkenin resmi dili Türkçe. Karşımdaki insan araya 3-5 yabancı kelime sokarak algımı ve kulak zevkimi yoruyosa bunun rahatsızlığını dile getirmemde bir problem yok Fistan.problem yok tabi bencede.aksi taraftanda yok bi problem.
Norak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ne türkçesi lan, saatim bile am/pm benim lol
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 HikmetHoroz said: Marty said: mukemmel bir dil lan turkce. agiz dolusu keyifli keyifli kufur edemiyosun ingilizce. bir tek kak juggling thunderkant var keyifli soylencek. onun disinda hersey icin fak turkcede 3 satir kufur edebiliyosun. yaraticiligin sinirlari yok Bu doğru mesela. Rusça bilmesem de o da baya iyi bir dil sanırım bu konuda, geçen 1 paragraf küfür yedim çünkü. Sinirli küfreden rus kadın gibisi yok usta. Anında alıyorsun gerginliği kavga sırasında.
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 BabacumMostors said: HikmetHoroz said: aquila said: ingilizce de degil ki olm senin olayinin yarisi latince. latince ve ingilizce aynı dil bence bence arkadaş kalifiyeliğini ve bilgeliğini şurada konuşturdu Cümle kurmadan kelime kelime bakarsak ve aynı şekilde zorlarsak Almanca'yla da İngilizce aynı dil oluyor =p
Akito Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 CtrlX said: Ülkenin resmi dili Türkçe. Karşımdaki insan araya 3-5 yabancı kelime sokarak algımı ve kulak zevkimi yoruyosa bunun rahatsızlığını dile getirmemde bir problem yok Fistan. çünkü o insan karşında ve bu ilişki sizin aranızda olan bir şey. internet ise ülke-ırk-dil-din -and no religion too- ayırt etmeksizin görüşlerini dile getirebildiğin bir yer *welcome to internet yazan herhangi bir jpg* bunu en iyi nasıl yapabiliyorsan öyle yapmalısın (tu)
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 simdi meselam bu dil olayini cok garistirdilar. ha aralarinda bi fark kaldi o farginlan cok guzel oldu. eyyorlamam bu kadar.
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 İşin en tatlı kısmı aramızda toplasan 5 kişi var koca forumda nicki türkçe. http://imageshack.us/a/img341/2695/1348118011249.jpg
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Benim nickim türkçe olmadan hiç bişey ifade etmezdi mesela
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 http://www.undp.hr/upload/file/192/96375/FILENAME/Baltazar.jpg
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 axedice said: Benim nickim türkçe olmadan hiç bişey ifade etmezdi mesela İlk hoplayanmanda'da mı ne biri söylemişti Baltazar diye, gerçekten uçan tekme yemiş kadar olduydum. allahım nickini miktigim ya.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 6 yıldır aksedis şeklinde okuyodum gayet de cool duruyodu
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ama çok tatlı bir adam olduğunu değiştirmez bu
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Axedice'ın kafamdaki imajı direk Derpy Hooves. tipi de benziyor. http://www.youtube.com/watch?v=XTYaM3_wJpg
zeper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 nedanko said: abi quote alinti aslinda, citation daha farkli turkce de zor anlatmasi. edit: soyle dersin, alintilarken referans gostermek denir ama o zamanda referans yabanci kelime. alıntılarken kaynak göstermek olabilir belki citation
Öne çıkan mesajlar