Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 He direk tecavuz daha akillica yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 direk sonuca gitmeyi seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 "cebimde krema var, alsana" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 başlığı okudukça gülüyorum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Dark_Soul said: He direk tecavuz daha akillica yani? Evet akıllıca. Biri aptallık ve deli işi, hatta masum bile diyebilirsin. Diğeri sapıkça, vahşi ve bilinçli bir akılla yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 axedice said: Çocuklara tecavüz etmediğine mi sevinsek, okulun internet sitesine bu resimlerin konduğuna mı üzülsek bilemedim. Tek angut medya bizimki değilmiş demek ki, çünkü yüzlerini azcık mozaikleyince arkadaşları anlamayacak onların kim olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Yanlız pedo medo değilim de kızlar da hiç 13 yaşında gibi durmuyor valla.kremayı ben onlara döküp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Frostbite said: .kremayı ben onlara döküp... http://www.itusozluk.com/image/pedo-bear_130617.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ahah frostbite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Frostbite said: Yanlız pedo medo değilim de kızlar da hiç 13 yaşında gibi durmuyor valla.kremayı ben onlara döküp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Neden diz? Madem bu kadar sapık , daha yaratıcı olaaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 hazzı ertelemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 copry said: Neden diz? Madem bu kadar sapık , daha yaratıcı olaaymış. Çünkü penisi büyük ihtimalle küçük, ve yukarıdan bakarken dizine penis muammelesi yapıyor. Perversion expert sundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Ben de öyle tahmin etmiştim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 dirseği yalatsa sinir ucu yok oralarda diz başarılı olmuş, oturduğu yerden besleyebilmişte hanım kızları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Frostbite said: Yanlız pedo medo değilim de kızlar da hiç 13 yaşında gibi durmuyor valla.kremayı ben onlara döküp... http://i371.photobucket.com/albums/oo160/2008chode/Gifz/gladje4.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 PastorOfMuppets said: copry said: Neden diz? Madem bu kadar sapık , daha yaratıcı olaaymış. Çünkü penisi büyük ihtimalle küçük, ve yukarıdan bakarken dizine penis muammelesi yapıyor. Perversion expert sundu. Başı çok saçma, son dediğin doğru olabilir ama. Çok daha bir mantıklı sebep, bunu penis ile yapmaya kalksa 1- Kızlara bunu oyun olarak yutturması mümkün değil bunlar Polon 13ü, Türk 13ü değil neyin ne olduğunu biliyorlardır heh 2- Penisle yaparken yakalanırsa hayatı baya baya sıçar. Diziyle yaptığı zaman hihe oyundu lan oyun diye kıvırma ihtimali var ne kadar da saçma olsa. Bütün bunların üstüne dediğin gibi muhtemelen kızlar dizini yalarken, penisini yaladıklarını hayal edip tatmin oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 bizim lisdeki din hocasının şöyle bir lafı vardı. Adamları evlendirmez isen sonra rahibin ve rahibenin fantezilerinin üzerine film yapılması gayet doğal diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar