Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Sen batının ahlaksızlığını tam anlamıyla almamışsın, o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 e sıkılıolar abi, bi yerden sonra herhalde şey var yani ben başka hatuna kayarken benim hatun bana kızmasın diye başka adamda ona kaysın zaten çirkin artık sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 nedenini yapana soracan. benim duyduğum çok acayip hikayeler var. çok underground adamlar bunlar ama ettikleri muhabbetleri duysan türkçen düzelir. nasıl bir saygı nasıl bir sizli bizlilik falan. ancak konu pazarlık yapmaya dönmeye başlayınca tüm inciler dökülüyor ortalığa. çok farklı kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Suark said: e sıkılıolar abi, bi yerden sonra herhalde şey var yani ben başka hatuna kayarken benim hatun bana kızmasın diye başka adamda ona kaysın zaten çirkin artık sdsfs hah burasını anlamıyorum. bu zaten ilişki değil. kızsa da dert değil. ne olacak ki kızsa? zaten ortada bir beraberlikten söz etme imkanı yok yani. @bram: abi benim de türkçem düzgün! AYIP OLUYOR AMA! sdfsdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 said: Suat **** iyide para sorun deil ama ben tek erkek olarak katılmak isterdim yalnızım çünkü ama kendime çift bulursam arayabılrımıyım sizi 533 *** ** ** http://pic.epicfail.com/wp-content/uploads/2012/09/attention-fail-forever-alone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 lisede kız arkadaşı olmamış üniversitede ilk çıktığı kızla evlenenlerin tercihi gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 dasaaa said: Suark said: e sıkılıolar abi, bi yerden sonra herhalde şey var yani ben başka hatuna kayarken benim hatun bana kızmasın diye başka adamda ona kaysın zaten çirkin artık sdsfs hah burasını anlamıyorum. bu zaten ilişki değil. kızsa da dert değil. ne olacak ki kızsa? zaten ortada bir beraberlikten söz etme imkanı yok yani. idealde haklısın da şimdi medeni kanun var ne bilim adamın bi düzeni var vs. Kadın içinde aynı şey geçerli; Temel sıkıntı şu, insanlar tek eşli değiller ve kendilerini buna zorluyorlar. İradeni kullanabiliosan ne ala, ama kullanamadığında aldatmış oluyorsun. İşte o aldatmış olmanın önüne böyle geçiyorlar herhalde. Yoksa düşünsene, kavga gürültü, boşanma davası, malların paylaşımı, nafaka, çocuksal sıkıntılar, düzeninin bozulması. Halbuki sadece seks istiosn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 abi kapayın şu konuyu. hatta silin falan. değişik adamlar bunlar. başlıktaki o bir kelimeden google'dan bulur gelirler buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 e gelsinler. adamlar her yola geliyorlar. buraya gelseler ne olacak ki? said: Temel sıkıntı şu, insanlar tek eşli değiller ve kendilerini buna zorluyorlar. İradeni kullanabiliosan ne ala, ama kullanamadığında aldatmış oluyorsun. abi insanların temel sıkıntısı şu, kimsinin beyin yüzeyi gerçekten olabildiğine düz, yani evrimde geride kalmaları lazımdı, silinmeleri lazımdı ancak bu gerçekleşmedi. şimdi doğanın bir hatası olarak bir sonraki toptan temizlenmelerine kadar bizimle birlikteler. bre gerzek, zaten öle düşünüyorsan evlenmeme seçeneğin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 tabi ben olayı baya rasyonalize ettim de tamamen karşıyım heh. onelan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 BramStoker said: abi kapayın şu konuyu. hatta silin falan. değişik adamlar bunlar. başlıktaki o bir kelimeden google'dan bulur gelirler buraya. sonra da "ördekten sonra inek" başlığını görürler falan neme lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basayev Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Hayvandan ne farklari kaliyor bunlarin simdi? Oldu olacak evin ortasinada micsinlar ustune oturup sicak sicak sevissinler leol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 9 yaşında kızla evlenmek varken elin 30 yaşındakileriyle mi takılsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Harbi amma abarttınız. Çok var abi dünyada neler dönüyor yani. O kadar abzürd değil bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 sayfanın altında yorum ahahaha "iyide para sorun deil ama ben tek erkek olarak katılmak isterdim yalnızım çünkü ama kendime çift bulursam arayabılrımıyım sizi 533 20 42 645" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 keywords: swinger, swingers, es degisimi, sevisme. türk swingerlar, türkisch swingers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 basayev said: Hayvandan ne farklari kaliyor bunlarin simdi? Oldu olacak evin ortasinada micsinlar ustune oturup sicak sicak sevissinler leol Ne alaka? Sevişme rutininle mi ayırıyosun sen kendini hayvandan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 FUCKBODY BADYBUILDING BUDDYBUILDİNG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 nuuuuuu! http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/3159522_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basayev Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 CthuLhu said: 9 yaşında kızla evlenmek varken elin 30 yaşındakileriyle mi takılsınlar. Polemik yok varsa fikrin yaz konuyu saptirma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 geldi islamci. aga bu topik sana göre degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Nigger_of_the_sand said: basayev said: Hayvandan ne farklari kaliyor bunlarin simdi? Oldu olacak evin ortasinada micsinlar ustune oturup sicak sicak sevissinler leol Ne alaka? Sevişme rutininle mi ayırıyosun sen kendini hayvandan? Onunla bile ayıramamış aslında, hayvanlar da sevişiyor kendilerine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 adam inanmış hakkaten bide gelmiş topicini açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar