Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

batının ahlaksızlığı !!11 swingers tr'de

kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

e sıkılıolar abi, bi yerden sonra herhalde şey var yani ben başka hatuna kayarken benim hatun bana kızmasın diye başka adamda ona kaysın zaten çirkin artık
sdsfs

hah burasını anlamıyorum. bu zaten ilişki değil.
kızsa da dert değil. ne olacak ki kızsa? zaten ortada bir beraberlikten söz etme imkanı yok yani.

@bram:
abi benim de türkçem düzgün! AYIP OLUYOR AMA! sdfsdfasdf
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

Suark said:

e sıkılıolar abi, bi yerden sonra herhalde şey var yani ben başka hatuna kayarken benim hatun bana kızmasın diye başka adamda ona kaysın zaten çirkin artık
sdsfs

hah burasını anlamıyorum. bu zaten ilişki değil.
kızsa da dert değil. ne olacak ki kızsa? zaten ortada bir beraberlikten söz etme imkanı yok yani.

idealde haklısın da şimdi medeni kanun var ne bilim adamın bi düzeni var vs.
Kadın içinde aynı şey geçerli;
Temel sıkıntı şu, insanlar tek eşli değiller ve kendilerini buna zorluyorlar. İradeni kullanabiliosan ne ala, ama kullanamadığında aldatmış oluyorsun.
İşte o aldatmış olmanın önüne böyle geçiyorlar herhalde.
Yoksa düşünsene, kavga gürültü, boşanma davası, malların paylaşımı, nafaka, çocuksal sıkıntılar, düzeninin bozulması.
Halbuki sadece seks istiosn.
Sosyal ağlarda paylaş

e gelsinler.

adamlar her yola geliyorlar.

buraya gelseler ne olacak ki?

said:

Temel sıkıntı şu, insanlar tek eşli değiller ve kendilerini buna zorluyorlar. İradeni kullanabiliosan ne ala, ama kullanamadığında aldatmış oluyorsun.

abi insanların temel sıkıntısı şu, kimsinin beyin yüzeyi gerçekten olabildiğine düz, yani evrimde geride kalmaları lazımdı, silinmeleri lazımdı ancak bu gerçekleşmedi. şimdi doğanın bir hatası olarak bir sonraki toptan temizlenmelerine kadar bizimle birlikteler.

bre gerzek, zaten öle düşünüyorsan evlenmeme seçeneğin var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...