Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL | Fenerbahçe - Marseille | 20.09.2012 @20.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

BlackSheep said:

Abi sabriyide 13 yıldır bütün gsliler nolur gitsin diyo zaten.Tamam direk kontraya geçiyosun maçın heycanı var anlarımda ne gelip zaaaaa çektim ne dalga geçtim.Fenerli damarın tutmadan konuşalım.

Hani zaten en basit örnek Raul Meireles i bile elendikten sonra almanız sizin avrupayla işiniz olmadığının göstergesi zaten demi?Ki bu ilk deil elendikten sonra alınan ilk topçu.

onun sebebi çok mantıklı bir biçimde açıklandı yalnız,

meireless tarzı adamları "istiyorum ben ya" diyip tak diye alamazsın. 1 aydan fazla uğraştık ve sonunda kendi teklifimizi kabul edip geldi, o zamana denk geldi demişti Aziz Yıldırım. Adam başka tekliflere bakıyor, araştırıyor, konuşuyor vs. derken anca

yine de aykut'un ve genel olarak transfer politikalarının yanlışlığını kurtarmıyor.

taraftar bile orta sahaya sezon başından beri transfer isterken, sen Meireless'i de alıp alamayacağın belli olmamasına rağmen ŞL elemesine bildiğin amele bir orta saha hattı ile çıkarsan elenirsin böyle. Meireless niye için Avrupa Ligi dersin tamam, onda da rotasyonunda adam olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

selcuk yetenekleri belli olan bir topcu. iyi bir alternatif. her sene 20 mac oynar iyi kotu. selcuk gibi bir topcu fenerbahceye ilk geldiginde gelecek vaat ediyordu, artik onu da vaat etmiyor, ama her sene koydugun zaman mucadele edecegini, kafaya tekme sokup, sonra pas hatasi yapacagini biliyorsun. kaldi ki gecen sene playofflarda mesela inanilmaz iyi oynamisti.

amac tsl olsa meireles alinir miydi ? deger mi yani ? meireles alinmayacakti hic, gereksiz gorunuyordu belki de, catlak sesleri susturmak icin transfer geldi. klasik transfer politikasi aziz yildirim'in. savunan var mi ? yok. e ama lig icin oldugunu iddia etmek komedi. krasiç, kuyt, egemen, hasan ali, mehmet topal avrupa icin alindi simdi onlarai sepete mi atalim yani ?

selcuk hic bi zaman fenerde kahraman olmadi. hep dalga gecilen adam oldu. hep isliklandi. mehmet topal - selcuk ya da cristian - selcuk yanyana oynayinca, hem sorumluluk alip hem beceremedigi icin daha da cok elestirilmeye baslandi. selcuk turkiye liginde her takimda yedekte bulunmasi gereken seviyede bir adam. ben bu lafin her zaman arkasindayim. mehmet topal'la yanyana oynamasi kadro caresizliginden, taktik hatadan ote birsey degildir. ama yedekte daima oturmasi gereken kalibrede bi adam.

senin begenmedigin selcuk'u milli takimdaki envai cesit hoca oynattı (2007 ve 2009 hariç her yıl oynamış). fenerbahçeye gelen sırasıyla daum, zico, aragones, tekrar daum, aykut kcoaman oynattı. demek ki adam o kadar kötü değil. bu tip adamlara ihtiyaç var.

pes - fifa kafasıyla görülmeyebilir tabi.
BlackSheep said:

Abi sabriyide 13 yıldır bütün gsliler nolur gitsin diyo zaten.Tamam direk kontraya geçiyosun maçın heycanı var anlarımda ne gelip zaaaaa çektim ne dalga geçtim.Fenerli damarın tutmadan konuşalım.

Hani zaten en basit örnek Raul Meireles i bile elendikten sonra almanız sizin avrupayla işiniz olmadığının göstergesi zaten demi?Ki bu ilk deil elendikten sonra alınan ilk topçu.

Selçuk konusundada başka bi açıklaman varmı?Yoksa iyi topçu gs ye gol atmasıyla alakası yokmu hiç fenerde bukadar sene barınması diyosun?Fener gsye yenilmeye başladığı senede Selçukta bianda günah keçisi oluyo takımın.Herneyse beğeniyosan Selçuk u laf yok zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Abi işte diyorumya baktın adam bekletiyo seni şampiyonlar ligi elemesini kaçırıcak başka hedefe dönücen.Ya umurlarında diil şampiyonlar ligi yada takıma çok güveniyolardı.Bide ilk kez olmuyo bu fenerin klasik transfer politikası haline geldi.Bende diyorumki avrupayı düşünen takım böle yapmıcak bukadar.Old boyz olduk tribün lideri olduk sırf bunu dedik diye.Alakasız savunmaya geçmeleriniz çok acayip ''Fenere laf geldi go go go!!'' .Kötü bişey demekki yauu
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da, sabri bu ülkenin yetiştirdiği en iyi iki sağ bekten değil mi son on yılda? hakan balta bu ülkedeki en iyi üç sol bekten değil mi ? hatta belki de en iyisi bu haliyle bile. son 2-3 yıla kadar (ki semih haricindeki gençler hariç hepsi gurbetçi çıkışlı) çıkan bütün stoperlerle aynı seviyede, belki de daha iyi değil miydi gökhan zan ? beşiktaş, galatasarayda yıllardır ilk 11/18 topçusu olmadı mı gökhan zan ?

gözünüzde büyütüyorsunuz futbolcu seviyemizi. selçuk, sabri, hakan balta, gökhan zan seviyesinde adamlar yabancı kısıtlaması sebebiyle daima yer bulurlar. bu adamlar oynamadıkları zaman ses çıkarmayan, sahaya girdiklerinde genelde belli bir performans sergileyen adamlar, iyi kötü yanlarıyla. (gökhan zan çok sakatlanıyo ve ters hareket yapıyo gerçi de, diğerleri en azından böyle)

gs avrupayı düşünüyordu madem, meloyu niye sezon başında değil de 2 ay sonra aldı ? yedek stoperin olmadığını bile bile, cris'i niye 31 ağustosun son saniyelerinde aldı ? transferde ihtiyaç ve para diye iki ayrı denge unsuru var. ona göre yapılıyor transferler. fmdeki gibi olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bizim bütün topçularımız Avrupada oynıyabiliyo bi maç kaçırmadı?

35 yaşında defans oyunucusu niye alındı?Sırf şampiyonlar ligi tecrübesinden yoksa türkiye liginde gökhan zanda oynardı

Melonunda geç gelmesi direk yönetimin pintiliği ve melonun menajerinin açgözlülüğü.Yoksa bizim alıcağımız adam belliydi Melo.Takımın içinden yeni oyuncular çıkarcaz diyip 2 hafta sonra Meloyu almadık Aykut gibi
Sosyal ağlarda paylaş

özeti izleyebildim anca, iyiki izlememişim maçı özetle bile başıma ağrılar girdi.

maçın kırılma noktası çok net baroni - bienvenue ikilisinin pozisyonu.bienvenue "ulan atamamki ben bunu yine rezil olurum dur bari şuna atiim ehuehe" demiş resmen.eh o adamın da kabahati yok ki onu oraya koyanda kabahat...
Sosyal ağlarda paylaş

e iyi de, melo ve cris'in transfer zamanlamaları planlama hatası değil midir ? burada herkes eleştirmedi mi ? hayır bu arada, her şekilde bir 4. stoper alınması gerekirdi, biri 2 ayda bir sakatlanan 3 stoperle sezon gitmez.

kaldı ki, fenerin şu kadrosunda sakatlık sebebiyle 3 ilk 11 oyuncusu eksiği var. 3.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

e iyi de, melo ve cris'in transfer zamanlamaları planlama hatası değil midir ? burada herkes eleştirmedi mi ? hayır bu arada, her şekilde bir 4. stoper alınması gerekirdi, biri 2 ayda bir sakatlanan 3 stoperle sezon gitmez.

kaldı ki, fenerin şu kadrosunda sakatlık sebebiyle 3 ilk 11 oyuncusu eksiği var. 3.

O %100 abi zaten urfalının sakatlanabiliceğini düşünüp çok önceden yapılması lazımdı o transferin.Meloda hedef belliydi ihtiyacımız olduğunu biliyoduk saçma sapan pazarlık yüzünden uzadı ve haklısın çok hatalıydı zaten dünkü man utd maçında melonun formundan belliydi.Biz çok iyi yaptık bu olayı demedim zatende sizden daha iyi kotardık bence
Sosyal ağlarda paylaş

gokhan zan, ujfa, semih, dany. 4 stoperle bir sezon gayet gider. 5 stoper 22 kisilik kadro icin cok fazla. en kotu ihtimalle beklerden stoper devsirirsin 3 kisi aynı anda kaybedeceksin onda da ancak.

ujfalusi sadece defansı degil tum takımı cekip ceviren adamdı tecrubesi ile. uzun sureli sakatlıgı olmasa yine idare edilecekti ama 5 ay olmayınca mecburen son dk transferi yapıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

@liebe.
maçı izledim ve aynen senin gibi düşünüyorum, 3-0 olması gereken pozisyoında bienvenü topu ezince ve pozisyonu yok edince dönen top gol oldu ve maçın galibiyetle bitmeyeceği bence o an belli oldu. çünkü aykutu çok seviyorum ama fenerbahçenin teknik direktörü olduğunun hala farkında değil, ankaraspor teknik direktörü gibi davranıyor hala. 2-0 öndesin,kendi seyircin önündesin, rakibinin 70inci dakikaya kadar tek(o da direkten dönen pozisyon)pozisyonu var ve topa hakim olan takım senin takımın. top kayıpları,basit pas hataları var ama yine de topla daha çok oynayan,pozisyona giren takım fenerbahçe. fakat ardı ardına alex,sow değişiklikleri ne yazık ki maçı rakip takıma verdi.
sorular:bekir,hasan ali,bienvenü gibi oyunculara ilk 11 gösterilmeli mi? çok eleştirilen selçuk şu takımda özellikle o son 10 dakikada iş yapomaz mıydı? türk takımlarının ne olursa olsun savunma yapmayı beceremediğine katılıyor musunuz?

sonuç:yazık oldu ve kaçıncı kezdir "ulan maçı alamayacağız" diye düşündüğümü bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

kimin için diyorsun bunu ?

caglar mesela. gs'ye geldikten sonra kac maca cıktı. kimse denemedi adamı. balta zaten vurmus dibe, ne zararı olabilir ki su adamı denemenin?

vederson gayet yeterli bi bekti mesela. serkan balcı yine iyi sag beklerden. var abi yok degil. kandırmayın kendinizi.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

gokhan zan, ujfa, semih, dany. 4 stoperle bir sezon gayet gider. 5 stoper 22 kisilik kadro icin cok fazla. en kotu ihtimalle beklerden stoper devsirirsin 3 kisi aynı anda kaybedeceksin onda da ancak.

ujfalusi sadece defansı degil tum takımı cekip ceviren adamdı tecrubesi ile. uzun sureli sakatlıgı olmasa yine idare edilecekti ama 5 ay olmayınca mecburen son dk transferi yapıldı.
bunun aksini söylemedim ben. dedim ki, zaten ujfa sakatlanınca bir stoper transfer edilecekti. 3 olmazdı dedim. ama direk ilk 11 transferi yapılıyorsa planlamanın burada da hatalı olduğu ortadadadır dedim.

ben fenerbahçe de iyi demiyorum zaten. ama kötü transfer politikasına rağmen aziz yıldırım orada demek ki gs'yi yendiği için !!!! demek çok saçma.

toggie said:

fizban said:

kimin için diyorsun bunu ?

caglar mesela. gs'ye geldikten sonra kac maca cıktı. kimse denemedi adamı. balta zaten vurmus dibe, ne zararı olabilir ki su adamı denemenin?

vederson gayet yeterli bi bekti mesela. serkan balcı yine iyi sag beklerden. var abi yok degil. kandırmayın kendinizi.
çağlar'ı bilemiyorum, hiç izlemedim. vederson yeterliydi, ve gönderilmemesi lazımdı. katılıyorum. serkan balcı iyi bir sağ bek değil. iyi bir önlibero mesela bence, ama iyi bir sağ bek değil. sabriden kötü orta açıyor :) gerçi trabzonda biraz geliştirdi ama hala orta açtığı zaman topun ceza sahasına ulaşması 45 sn sürüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...