deady Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Merak ediyorum Muhammed ile ayşenin evliliğini nasıl anlatacaklar said: Hazreti Muhammed’e yönelik hakaret filmin ardından Katar’da bir film şirketi tarafından, Hz. Muhammed’in yaşam öyküsünü konu alan film hazırlanıyor. Nur Şirketi’nin 450 milyon dolar bütçe ayırdığı film, 3 bölümden oluşacak. Milliyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 tepki dediğin böyle olur arkadaş. müslümanlar vahşi gösteriliyor diye etrafı yakıp yıkarak tepki mi gösterilir lan -5 IQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 said: Nur Şirketi’nin 450 milyon dolar bütçe ayırdığı film gerçekten çok yaratıcı bir şirket ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 dörtyüzelli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 para sahibi adamların "ama söyönöstttlööeeeerrr!!" diye ağlamasını anlayamıyorum zaten. ulan dünyanın petrolünü basıyorsun, topraktan para kazanıyorsun. ticari ilişkilerin süper güçlü. ona rağmen tepkilerini kafa keserek falan gösterebiliyorsun anca. global kanallardan prime time'da 20 reklam saniyesi satın alıp "karşıyız biz" desen bu kadar olay çıkmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 merak ediyorum resmin yasak oldugu bir dinde muhammedin yalnizca sesini mi dinletecekler, altyazisini mi gececekler. cebraili animasyon mu yapacaklar mesela. 3d mi cekilecek mesela. bunlari merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 çağrı filmi nasıldı hiç izlemedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 pov olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 muhammedi nur yaparlar. şirketin adı da zaten nur. şirket prim yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 CthuLhu said: çağrı filmi nasıldı hiç izlemedin mi izlemedim gercekten, onda var miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 first person propheteerdı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 utopia said: merak ediyorum resmin yasak oldugu bir dinde muhammedin yalnizca sesini mi dinletecekler, altyazisini mi gececekler. cebraili animasyon mu yapacaklar mesela. 3d mi cekilecek mesela. bunlari merak ediyorum. Çağrıyı izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Supradyn said: first person propheteerdı o AHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 utopia said: CthuLhu said: çağrı filmi nasıldı hiç izlemedin mi izlemedim gercekten, onda var miydi? var tabi onun üzerine hatta film de dasaaanın dediği gibi pov işte. ona sıra gelince onun gözünden görüyorsun her şeyi. sesi yok karşıdakilerin ha öyle mi demek bunu yapacağız vs demesinden anlıyorsun ne dediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basayev Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Hz muhammedin hz ayse ile 8 yasinda evlendi muhabbeti safsatadir.iftiradir kanitlandi 16-18 civari evlendi diye hala bu muhabbet donuyor.yaziklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 he kanıtlandı he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basayev Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 basayev said: Hz muhammedin hz ayse ile 8 yasinda evlendi muhabbeti safsatadir.iftiradir kanitlandi 16-18 civari evlendi diye hala bu muhabbet donuyor.yaziklar olsun Anthony quinn hz hamza rolu harikaydi cidden... Hz hamzadan bir soz; gozumun gordugu hic bir seyden korkmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 gülsuyu mu çekiyorsun napıyosun anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Zaten hep atayizlerin uydurması bunlar Googleye yaz bakalım 1 yaş 9 yaş 10 yaş çocuklarla evlenilebilir mi? Bunları diyende bak bakalım atayizler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 allahın varlığı da kanıtlandı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 16-18 okey yani evlenmek için afferim... böyle alıp kafamı at yalağına sokasım geliyor sonra dolu dolu küfürler savurabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Supradyn said: he kanıtlandı he Kanıtlandı tabi Büyük alimler "Yok öle bişi" dediler bundan büyük kanıtmı olur ,inanmayan cehenneme gider cayır cayırda yanar orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 liberal said: Supradyn said: first person propheteerdı o AHAHAHAAH doğru diyo ama öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 O bütçeyi çar çur etmeseler de adam gibi bişi çekseler. 450 milyon meselesi gerçekse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 deady said: Supradyn said: he kanıtlandı he Kanıtlandı tabi Büyük alimler "Yok öle bişi" dediler bundan büyük kanıtmı olur ,inanmayan cehenneme gider cayır cayırda yanar orda yastığının altına dişini koyarsan da sabah para bulursun. Bunlar hep gerçekler. İnanmazsan da yaşlanınca bütün dişlerin dökülür. bizim alim dede var dişsiz o dedi yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar