Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Arkadaşlar size az önce kurtulduğum saftirik salak bir hikayeden bahsedicem öncelikle la-california da oturuyorum burda ıbm şiketinin business solu. fabrikasında s.tech bölüm müdürüyüm kısacası bana bağlı çalışan 44 tane mühendisten sorumluyum,nemi yapiyorum ofisimde oturup pati okuyorum,uo oynuyorum vs vs anlıcanız çok sorumsuzum eğitim hayatıma girmicem 32 yaşındayım 21+2 senemi okumakla harcadım :lol: bu gün masamda oturmuş telsiz yardımıyla arada lab lara inip kontrol ler yapıyorum vs çalışanlarımın aylık raporunu exel de hazırlamış son rötuşlarını yapmaktaydım Her ay 5inde aylık neler yapılmış ne üstünde çalışılmış neler kullanılmış şeklinde tüm mühendislerin 1 aylık seceresini fabrika müdürüne bildirmekle görevliyim bilgisayarla eğitimim ve uzamanlığım hardware üzerine yazılım olarak bi kaç etiketlik sertifikaya dayalı geçmişim var ve yaklaşık 10 senedir bu boklayım fakat shift+del olayını bana kim tarafından ne amaçlı ne zaman öretildiğnii hatırlamıyorum,nerden örendim onuda hatırlamıyorum fakat o kadar alışmışım her şeyi shift le siliyorum,derken bi kaç mp3 le uraşırken sileyim derkene birden hazırladığım xls dosyasınıda siliverdim böle gözümün önünde 2-3sn de yaptıktan sonra Aaa diye 3-5 saniye donuk kaldım ve soğuk terlerimi boşalttıktan sonra shift tuşlarına vb vaziyetlere küfürler yağdırdıktan sonra bir data recovery programı sayesinde yaklaşık 3,2 saat süren bi tarama ile sildiğim dosyayıgeri kazandırabildim,bu arada upload umu bekliyen admin arkadaşlarıma da devamlı 1 sn yemek yiroum bekleyin bi saniye aşağıda işimiz var şeklinde yalanlar söyledim şu an irenç hissediyorum :lol: siz siz olun ne olursa olsun önce çöp kutusunu kullanın :) sonra benim gibi dumur olursunuz.[signature][hline]__Sholver Star__ Design Everywhere [Bu mesaj Sholver tarafından 06 Kasım 2004 06:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Hehe yemin ederim ikisinide söktüm :)[signature][hline]__Sholver Star__ Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 oeh shift+del kadar yararlı bişi yok[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 banada böyle bişi olmuştu eheheh çok pis be[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 :lol:[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 :) Data recovery kullanırsın bak ne güzel son kapı da var.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 eheh artık daha dikkatli olursunuz :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 off banada olmuştu bi ara kendi forumumla uraşırken bütün forumu islmiştim :D:D:D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me [Bu mesaj NotoriuS tarafından 06 Kasım 2004 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 çok kullanışlı allahtan hiç başıma gelmedi.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 gelir bi gün mrk etme[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 geri dönüşüm kutusunu boşuna koymamışlar dimi ? önce oraya atın , sonra ordan toptan silersiniz ayda bir .... Ben öyle yapıyorum mesela :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: zgrw, 06 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: geri dönüşüm kutusunu boşuna koymamışlar dimi ? önce oraya atın , sonra ordan toptan silersiniz ayda bir .... Ben öyle yapıyorum mesela :) +1 :)[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 gelmez sistem geri yükleme varsa belki[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Eternal, 06 Kasım 2004 20:01 tarihinde demiş ki: gelmez sistem geri yükleme varsa belki ? Gelmez biz hikayeyi anlattık geri de getiridk diyoruz =? sen yalancımı diyorsun ... =? Hey allaım sen sabır ver.Ayrıca sistem geri yükleme bilgisayardaki konfigrastyon ve yazılım ayarlarını markl lar asla ve asla silinene datarı kurtarmaz örenmek araştırma klazım diymi diymi diymi?[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere [Bu mesaj Sholver tarafından 06 Kasım 2004 20:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Yoo getirebilirsin . Benim kullandığım program ERD COmmander . Oyle bi hata yaptığında anında reset e bas tak cd yi hemen geri getiriyosun. Da o program yoktu ilk başlarda butun yanlışlıkla butun scplerime cektim :D. Allahtan emailda yedeği vardıda kurtardık yoksa yiyodum yani en acısından b*ku[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia | -------------------------------------------------------------- Gücünü asla gösterme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Sholver, 06 Kasım 2004 20:04 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 06 Kasım 2004 20:01 tarihinde demiş ki: gelmez sistem geri yükleme varsa belki ? Gelmez biz hikayeyi anlattık geri de getiridk diyoruz =? sen yalancımı diyorsun ... =? Hey allaım sen sabır ver.Ayrıca sistem geri yükleme bilgisayardaki konfigrastyon ve yazılım ayarlarını markl lar asla ve asla silinene datarı kurtarmaz örenmek araştırma klazım diymi diymi diymi? sen ne diyosun ? sana ne yalancı dicem tanımam etmem. allahım sabır vermiş Ne kadar luzumsuz adam var geliyor hakaret etsem sıfatıma seviyeme uymıcak.Madem çok biliyosun ne yardım istiyosun burdan geçmiş ögrenmek araştırmak lazım diymi diymi diye konuşuyosun bide.araştırsana kendin o zaman embesil gibi buraya forum acıcagına. lan cins cins adamlar kafayı yememek elde degil artık. [signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. [Bu mesaj Eternal tarafından 06 Kasım 2004 20:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 eheh geçmı$ osun demıyorum cunku gecmı$ =P[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Eternal, 06 Kasım 2004 20:15 tarihinde demiş ki: said: Sholver, 06 Kasım 2004 20:04 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 06 Kasım 2004 20:01 tarihinde demiş ki: gelmez sistem geri yükleme varsa belki ? Gelmez biz hikayeyi anlattık geri de getiridk diyoruz =? sen yalancımı diyorsun ... =? Hey allaım sen sabır ver.Ayrıca sistem geri yükleme bilgisayardaki konfigrastyon ve yazılım ayarlarını markl lar asla ve asla silinene datarı kurtarmaz örenmek araştırma klazım diymi diymi diymi? sen ne diyosun ? sana ne yalancı dicem tanımam etmem. allahım sabır vermiş Ne kadar luzumsuz adam var geliyor hakaret etsem sıfatıma seviyeme uymıcak.Madem çok biliyosun ne yardım istiyosun burdan geçmiş ögrenmek araştırmak lazım diymi diymi diye konuşuyosun bide.araştırsana kendin o zaman embesil gibi buraya forum acıcagına. lan cins cins adamlar kafayı yememek elde degil artık. Asalak insan burda yardım isteyen kimse yok böle böle bir şey oldu böle böle yaptım hallettim siz siz olun yapamyın diyorum senin kapasite daha bunu almaya müsait değil bana hakaret ediyosun boşuna.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Delikanlı adam shift+del kullanır. Sildimi bir daha düşünmez. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Walla söktüm shift tuşlarını :)[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Absolut, 06 Kasım 2004 23:40 tarihinde demiş ki: Delikanlı adam shift+del kullanır. Sildimi bir daha düşünmez. :) Bence de .. Sildi mi bir kalemde silicek.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ya aquila bela mısın? :) Bir laf sokma cambazlığıdır aldı başını gidiyor . heheh[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 zibididir[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bu konuda diger acilan binlercesi gibi b.k edilmistir..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Afterdeep, 07 Kasım 2004 05:52 tarihinde demiş ki: Bu konuda diger acilan binlercesi gibi b.k edilmistir.. +1 Bi vaziyet yaşadık atlattık anlatalım dedik,aynı dediğin gibi oldu polemiye girmek isteyenelr lafmı veriştirmek isteyenelr her türlüsü :lol:[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar