Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mass Effect 4

Sam

Öne çıkan mesajlar

Max readiness için multi zorunlu tutmaları çoğu kişiyi üzmüştü bıraktılar o yüzden ama 4-5 oyun yetiyordu zaten maxlamaya. Ki thessia'dan sonrasına kadar gayet iyiydi oyun özellikle gameplay çok daha iyiydi öncekilere göre.

Son 1-2 saatlik kısmı ve özellikle sonu kötü diye üçlemeyi fazla yermek çok doğru değil bence sonuçta da2 dışında kötü oyun yapmadı adamlar beklentileri karşılayamadılar sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Sam said:

bazı erkekler kudurmuş gene "niye femshep, feminizm tezgahı bu" diye lmao.

of anita'ya ne kadar kızsam da dinsizin hakkından imansız..

birinin dieriyle alakası olmamakla beraber, 8 yıl boyunca butun tanıtımlarında trailerılarında male shepard kulandıktan sonra bi son oyununun rezaletini "artistic inregtitymize dokundurtmayız" diye savunurken hop diye bi anda bir takım acaba nedire nedir bilinmez sebeplerde dolayı female'a geciyosun, oda insanın capını gösterir.

kötü oyuna kötü dev, daha doğrusu kotu deve'e kötü oyun.

ınsanlar hiçbişey deilse sassıklınlarını göstermekte haklılar.
Sosyal ağlarda paylaş

revan, exile filan bunların hepsi yıllar sonra bir cinsiyette canonlaştırıldı karakterlerin oynanabilirlik statüsü kesin olarak bitince. ortada kesinleştirilmiş birşey yoktu seri devam ederken, trailer dediğin şey established canon fineprint'iyle gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

cannondan bashetmiyorum.

3 oyunun tanıtım filmlerini erkek karkterle yaptııık. hep böle oldu sonra hop oda ne kadın oldu bu seferç bunun sebebi kimlerin etkilediği ortada.

Ben ilk iki oyun oynadım bıtke onalrıde fem shepardla oynadım zaten, hatırladığım kadarıylada millet senin iddaanın aksine hep kadın ı beğeniyodu zamanında kendileri acıklamıstı oyuncuların coğu fem sheppardla oynuyo diye, ama buna rağmen trailerlarda erkek kullandılar. Arkalarında oyuncuların destekği ve isteği varken bir deişşiklik yapmazken, şimdi cark etmelerinin sebbei ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

mass effect 3'un trailerlarinda bol bol kullanildi femshep, me3'den once de millet yillarca adamlarin forumlarinda agladi niye marketing'de dandik olmayan shephard kullanilmiyor diye. cakma n7 day'de Hale seslendirdi diye kafayi siyiranlari savunmanin alemi yok heh

andromeda'da bahsi bile gececegini sanmiyorum baya reboot gozukuyor simdilik, canonlastirildigi anlamina bile gelmiyor, sirf 7 kasim icin yapilan dandik bir teaser'da kullanilinca
Sosyal ağlarda paylaş

doggy'nin dediği gibi, o çark me3'te daha oyun çıkmadan yapıldı. adamlar facebook'ta char tasarımını oylamaya açtılar, trailer bombaladılar, özel cover variant yaptılar filan. insanlar da sonuna kadar destekledi her aşamasında.

komplo teorilik bir durum yok ortada. sadece RL al bundy kafasında insanlar var.
http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/98/4948/11147865/al-bundy-02-8316.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Personally I just think it's laughable that the galaxy is going to be saved by a woman. We know for a fact (according to news reports) they can barely make it into the marines. How am I to believe they get into the most elite military unit our PLANET has to offer and be our number one soldier for defending us?
That's right, it's pure entertainment industry make belief BS. Games are not supposed to be 100% realistic, especially when they're Sci-Fi but to make them likable, they need to touch base with reality in a few ways. I cringe at a female voice for Shep more than you closet-feminists do when you pretend to say you chose Hale's voice because Meer's makes you cringe.
The only realistic option is for Shepard to be male, but not just any male... an alpha male.

şöyle adamları savunuyorsunuz sırf sjw'lere karşı birlik olacağız diye. 3-5bin km doğuda doğsa recm yapacak insan modelleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...