Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ve sonunda evli , mutlu

Katibim

Öne çıkan mesajlar

@coco

bir de "güncelle" yapmak yerine yeni mesaj atmışsın, yoksa gizliden post kasmak niyetindesin de çaktırmadan mı yapmak istiyosun itiraf et bakıyım, seni seniiiii

@Topak sahibi

bi yastıkta kocayın inşallah maşallah..darısı bi 20 seneye falan benim basıma..iyimser olarak.

edit: Seagle for the president..
Sosyal ağlarda paylaş

abi gelinlik yakışmış. kesimi güzel, dikiş detaylarını beğendim, bel kısmındaki sarımın sıklığı göz dolduruyor. koltuk altı ve sırt dönüşü oturmuş. ön kup sıkı ve düzgün duruyor. drapelerin inişi vücut ile uyumlu. belden korsajlı, A tipi bir gelinlik seçilmiş ancak yine de biraz sade geldi. biraz daha canlandıracak, gelinliği hareketlendirecek vurgulara ihtiyaç varmış.

bir daha ki sefere inşallah.

demek istediğim şey şu.
OLM NETTE İŞİN NE!

valla bak, hanım boşar. bi dahaki sefere artık daha harektlendirecek detaylarla dolu bir gelinlik alırsın diye söyleyim dedim.

kapat bilgisayarı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

abi gelinlik yakışmış. kesimi güzel, dikiş detaylarını beğendim, bel kısmındaki sarımın sıklığı göz dolduruyor. koltuk altı ve sırt dönüşü oturmuş. ön kup sıkı ve düzgün duruyor. drapelerin inişi vücut ile uyumlu. belden korsajlı, A tipi bir gelinlik seçilmiş ancak yine de biraz sade geldi. biraz daha canlandıracak, gelinliği hareketlendirecek vurgulara ihtiyaç varmış.

bir daha ki sefere inşallah.

demek istediğim şey şu.
OLM NETTE İŞİN NE!

valla bak, hanım boşar. bi dahaki sefere artık daha harektlendirecek detaylarla dolu bir gelinlik alırsın diye söyleyim dedim.

kapat bilgisayarı ya.

işte bunlar hep modacı gey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...