Katibim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bayhan ne zaman evlendi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Zikko said: bayhan ne zaman evlendi ya yeni yeni çok yeni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Allah mutluluğunuzu daim etsin, bir yastıkta kocayın Haluk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 burada yazılcaklara üzülmemek üzere açtın bu başlığı.. bunu unutmuyorsun seni yeni evli! bu arada tebrikler :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bu arada2: yeni fakkettim de afam gzel "sonunda evli virgül mutlu" bileşeni ile ne işin var burada? failed(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Abi yeni evlisin ne işin var internette banlayın şunu 2 hafta yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 @coco bir de "güncelle" yapmak yerine yeni mesaj atmışsın, yoksa gizliden post kasmak niyetindesin de çaktırmadan mı yapmak istiyosun itiraf et bakıyım, seni seniiiii @Topak sahibi bi yastıkta kocayın inşallah maşallah..darısı bi 20 seneye falan benim basıma..iyimser olarak. edit: Seagle for the president.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 mutluluklar dilerim yalnız fotoğraf neden eğri duruyor anlamadım http://i.imgur.com/VWCB4.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 gratz,inşallah mutlu olursunuz. ayrıca evet 2 hafta banlayın da güzel bir balayı geçirsin adam.kendine hakim olamıyor herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ee izmirli patiler olarak bi ev hediyesi yapıp adliyeye gitmek farz oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Llama said: ee izmirli patiler olarak bi ev hediyesi yapıp adliyeye gitmek farz oldu mutlaka bekliyorummmm :D Fotoğrafı scan eden arkadaş bu şekilde taramış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 abi gelinlik yakışmış. kesimi güzel, dikiş detaylarını beğendim, bel kısmındaki sarımın sıklığı göz dolduruyor. koltuk altı ve sırt dönüşü oturmuş. ön kup sıkı ve düzgün duruyor. drapelerin inişi vücut ile uyumlu. belden korsajlı, A tipi bir gelinlik seçilmiş ancak yine de biraz sade geldi. biraz daha canlandıracak, gelinliği hareketlendirecek vurgulara ihtiyaç varmış. bir daha ki sefere inşallah. demek istediğim şey şu. OLM NETTE İŞİN NE! valla bak, hanım boşar. bi dahaki sefere artık daha harektlendirecek detaylarla dolu bir gelinlik alırsın diye söyleyim dedim. kapat bilgisayarı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 TEBRİKS!!! http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/3269742_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Tebrikler, bir yastıkta kocayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 abi adam evleneli bir 10 gün falan oldu. Sakin olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 dasaaa said: abi gelinlik yakışmış. kesimi güzel, dikiş detaylarını beğendim, bel kısmındaki sarımın sıklığı göz dolduruyor. koltuk altı ve sırt dönüşü oturmuş. ön kup sıkı ve düzgün duruyor. drapelerin inişi vücut ile uyumlu. belden korsajlı, A tipi bir gelinlik seçilmiş ancak yine de biraz sade geldi. biraz daha canlandıracak, gelinliği hareketlendirecek vurgulara ihtiyaç varmış. bir daha ki sefere inşallah. demek istediğim şey şu. OLM NETTE İŞİN NE! valla bak, hanım boşar. bi dahaki sefere artık daha harektlendirecek detaylarla dolu bir gelinlik alırsın diye söyleyim dedim. kapat bilgisayarı ya. işte bunlar hep modacı gey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 hep c/p ci gençlik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Loot ne kadardı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 tebrik ettim hocam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 gg, gz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 kolali gomlek yakismamis, ne bicim katipsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Fin said: gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 gz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar