aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 laptop degil yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 biliyorum.. edit: bilmiyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ne cok ortak hucremiz var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 kavrar kavramaz editledim... ama, bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 yuha niye öyle bişey yapıyosun, sana çalışma ortamını sağlamakla zorunlu iş veren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 senko said: said: ne bileyim bizler için hazırladıkları ekipman çantasının içine bir tane de şirkete logolu şu termos bardaklarından vermeleri, verdikleri laptoplar falan filan beni gaza getirmiyor değil. abi laptopa, termosa kanıyorsan ilerde müdürün olmak isterim seve seve. aynısını düşündüm Masquerade said: İlk 2 ay falan kabus gibi gelmişti, ömür mü geçer lan böyle modundayım ama alıştım iş hayatına sonrasında. Altıncı ay bu gayet de memnunum, hayatım da düzene girdi. Tabi arada hoca minareye çıkana kadar oyunlarda sabahladığım, öğlen saati kalkıp pijamalarla ekmek alıp yağmurlu bir havanın öğleninde sucuklu yumurtamı yerken dizi/film seyretmeyi falan özeniyorsun ama geçiyor. +1000 ama en önemlisi AKİLA NEREDE ÇALIŞIYOR OLM!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 -Deno- said: ahaha yok yahu o kadar da değil de, küçük şeylerden mutlu olmaya çalışmak zorundaydım şu 3 günde, o derece kafam karışıktı çünkü. bugünün neşesi eve erken gelmem mesela ne bileyim. İlk işinde önemli olan ikinci işini istediğin gibi seçmende işine yarayacak tecrübeyi kazanabilmen. İlk iki sene kazandığın para hiç mühim değil, boşver az olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 aktiftablet said: yuha niye öyle bişey yapıyosun, sana çalışma ortamını sağlamakla zorunlu iş veren. iş veren sadece senin saatini satın alan diğer bir iş veren.. eğer kendi saatinin patronuysan geçerli tabi bu.. dolayısıyla her durumda işverenin sağladığı ortamdan çok senin kendine sağladığın ortamla alakalı bir durum bu.. yani senin donanımların ya da aletlerin. onlarla çalışma koşulun. uzmanlık güzel şey abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 O zaman evinde çalış. Ben de danışmanım, yabancı diilim bu kavramlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Masquerade said: Tabi arada hoca minareye çıkana kadar oyunlarda sabahladığım, öğlen saati kalkıp pijamalarla ekmek alıp yağmurlu bir havanın öğleninde sucuklu yumurtamı yerken dizi/film seyretmeyi falan özeniyorsun ama geçiyor. Lan yüreğim cız etti be resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ZENGİN VE GÜZEL HATUN BUL EVLEN ZENGİN AMA ÇİRKİN Mİ? PARASIYLA ESTETİK YAPTIRT, YİNE EVLEN! win win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ABİ 4. GÜNDEN KLİMADAN ÇARPILDIM, BOĞAZLARIM ŞİŞTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 yok başım ağrır, yok klima çarpar, yok yol uzun sen dedikoduda yaparsın ofiste bi kaç hafta geçince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Fly said: KidLazer said: 10 servis mühendisi arasından sıyrılmam benim isteğimle olmuştur sen dert etme. haci yine sordugum soruyu kacirmissin ama neyse basarilar, iyi isler. kademe hatalarını affetmem, kaçırmadım iyi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 -Deno- said: ABİ 4. GÜNDEN KLİMADAN ÇARPILDIM, BOĞAZLARIM ŞİŞTİ bir arkadaşım da pwc'ye girdi bu dönem kız da senin burda yazdıklarını facebook'ta yazıyor aynı gün aynı şeyleri yazıyosunuz paralel takip ediyorum sdf said: 4 günde,kısamadığın klimalarınla cacığımı çıkardın sheraton sağooooll!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 göz göre göre hasta ettiler sağolsunlar, sabah 10'dan akşam 5'e klima açık arkamda son sürat. bugün çaktırmadan 27 yaptım dereceyi, ama 20 dakka sonra çaktılar. oralı bile olmadım kim değiştirdi bunu dediklerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 yav said: -Deno- said: ABİ 4. GÜNDEN KLİMADAN ÇARPILDIM, BOĞAZLARIM ŞİŞTİ bir arkadaşım da pwc'ye girdi bu dönem kız da senin burda yazdıklarını facebook'ta yazıyor aynı gün aynı şeyleri yazıyosunuz paralel takip ediyorum sdf said: 4 günde,kısamadığın klimalarınla cacığımı çıkardın sheraton sağooooll!!!!!!! keşke birisi 2gün önceden başlasaymış. gelecekten haber verirdin. acaip havan olurdu olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Eğer ki bi satış ve pazarlama firmasındaysanız -İçten pazarlıklı ol -Üslerinle çok çok yakın ilişkilerde bulun -Millete koz verme, milletin her açığını bi şekilde öğren -Üstünle de yatarsan terfin falan ışık hızıyla sana ulaşır Bu dördünü yapan, kariyer basamaklarını çok rahat bi şekilde çıkar. Ha mutlu olur mu orası tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Ben de kendi bilgisayarımı götürüyorum üstüne şirket laptopu da alıyorum ve şirket laptopunu genelde kız kardeşim kullanıyor skdfjsdfş. da bazı şirketlerin IT'si izin vermiyor kendi laptopunu şirket ağına sokmaya, o kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 aktiftablet said: Masquerade said: Tabi arada hoca minareye çıkana kadar oyunlarda sabahladığım, öğlen saati kalkıp pijamalarla ekmek alıp yağmurlu bir havanın öğleninde sucuklu yumurtamı yerken dizi/film seyretmeyi falan özeniyorsun ama geçiyor. Lan yüreğim cız etti be resmen :( şu an şunu okumamalıydım ya... resmen gidip ofis tuvaletinde kendimi asasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 trathias said: aktiftablet said: Masquerade said: Tabi arada hoca minareye çıkana kadar oyunlarda sabahladığım, öğlen saati kalkıp pijamalarla ekmek alıp yağmurlu bir havanın öğleninde sucuklu yumurtamı yerken dizi/film seyretmeyi falan özeniyorsun ama geçiyor. Lan yüreğim cız etti be resmen :( şu an şunu okumamalıydım ya... resmen gidip ofis tuvaletinde kendimi asasım geldi. oha oha. sabah ezanıyla uyudum, az önce yağmurlu havada eppek sucuk aldım, yaptım kahvaltıyı, yıkadım tavayı, arta kalan çayı aldım yanıma, açtım diziyi, bi göz atayım dedim patiye bunu gördüm. hemen çayı kaptım, dolabıma kendimi kapattım ağlamaya başladım o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ohhh afiyet olsun benim yerime de takıl. ama bugün cuma yarın da iş yarım gün, sonra tam pazar gecesine kadar keyif tam 1.5 gün oohhh. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 -Deno- said: göz göre göre hasta ettiler sağolsunlar, sabah 10'dan akşam 5'e klima açık arkamda son sürat. bugün çaktırmadan 27 yaptım dereceyi, ama 20 dakka sonra çaktılar. oralı bile olmadım kim değiştirdi bunu dediklerinde. Gidip çok yükseltir veya kapatırsan çakarlar ve aynen çok düşürürler onlar da. Şirketlerdeki klima probleminin %80'i bundan (senin gibilerden :p) kaynaklanır zaten, üşüyen gelir komple kapatır evinin/babasının kliması gibi, yanlış. Sonra terleyen veya havasız hisseden olursa gelir bir an önce etki etsin diye kökleyerek açar o da, o da yanlış. Öyle döngü halinde gider. Şöyle 23-24 gibi mantıklı bir derecede sürekli çalışsa kimseye sorun yaratmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Bazen hava homojen dağılmıyo, klima yakınları soğuk uzakları sıcak kalıyor, ortamına göre. trathias said: ohhh afiyet olsun benim yerime de takıl. ama bugün cuma yarın da iş yarım gün, sonra tam pazar gecesine kadar keyif tam 1.5 gün oohhh. :( Kapitalizmin çarklarına sıkışmış bir çaresiz daha, zamanla daha az acı veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar