Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Alışıon abicim ya ben de bu lanet medya işine girdiğimde ne hayallerim vardı 3 ay gece gündüz belli olmadı, evi otel niyetine kullanıyordum sdf şimdi sabah 10 da gidiyorum akşam 6 da çıkıyorum. Bende de vardı lan sabahın köründe kalkmaya nasıl alışıcam diye de valla şak diye alışıyor bünye kısa bi sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 babacum kabataş setüstünde gösterdiğin manzarayı gördüğünü düşündüğüm bir yeminli mali müşavirlik şirketi var. fiyakalı bir yere benziyordu. orda mı çalışıyorsun? gerçi fındıklı demişssin ya pardon hayırlı olsun abi hızlı girmişsin moda ama hanımımla falan ehueh kesin 2 çocuk yaparsınız öyle hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 iş arkadaşların adam değilse, sürekli trip takıl, ağır abi takıl, herşeye atlama müdürlük kavramı varsa, izindi mazeretti, hasteneydi abanma, amirin izine çıktığında yardır iş dışı: dinlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 senko said: nası lan? şirket servisi evin önünden geçiyor bi de kullanmıyormusun?? yav daha servisler başlamadı bizim için, ofise bile gitmedik ki. SİVİS OTEL'de oryantasyon bitti bugün, 2.5 hafta da teknik eğitim var ofise yakın bir yerde. daha servisi tadamadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Olm ben okumaktan baydım, siz iş hayatından baymışsınız, babama sorsam 40 senedir esnaflıktan baymış,, Ne yapıcaz baymamak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 sekis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 eğlenceli iş arkadaşları edin olmadı eğlencenin kendisi ol ben öyle yapmak zorunda kaldım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 aquila said: sekis Ona da duj istiyorsak yüz dalır daha istiyolar,, @babacum, napıyosun ki abi ağzına gazyağı çekip alev mi üflüyosun sdf, ofiste naapılır =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 BabacumMostors said: olmadı eğlencenin kendisi ol ben öyle yapmak zorunda kaldım ahah +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ildoyla calismak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 O cümlenin önüne bi d harfi gelse uuu beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 SeaGle said: Olm ben okumaktan baydım, siz iş hayatından baymışsınız, babama sorsam 40 senedir esnaflıktan baymış,, Ne yapıcaz baymamak için? erken emeklilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 SeaGle said: @babacum, napıyosun ki abi ağzına gazyağı çekip alev mi üflüyosun sdf, ofiste naapılır =p top oynuyoruz mesela :) eskiden wii vardı orda da tenis oynuyorduk zaten geri kalanı gırgır şamata enseye şaplak göte parmak sonra bunlar hep seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 e bend e artık eve gideyim malum yarın iş var.. aslında burada yatsam a olur lan, geniş koltuk da var ama lens suyum yok :/ neyse gideyim evde uyuyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Çalışsan bi dert çalışmasan başka bi dert... zokayım böle düzene afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bu topak bana da çok iyi oldu :D aynı durumdayım denoyla,tek farkım daha iş bulamadım asjdhasjdhajs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 maaşa odaklan. kızı bırak parayı kullan UUUSSEEE THE MONEY DENOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 abi çalışmak çok korkunç bir şey. son 3.5 senedir bilfiil çalışıyorum. okul varken home office devam ediyor, sadece her ay başı gibi aylık durum değerlendirmesi & toplantısına gidiyorum şirkete. yazları ise min. 2 aylık bir ofis çalışması şeysi var. işyeri atatürk havaalanı tarafında, direkt ofiste olduğum ayları hesaba katarsak sabah 8-akşam 6 çalışıyoruz, servisi ve trafiği de hesaba katarsan 7.20-19.30 çalışmaya gidiyor. bunun üzerine hiç bir şey artmıyor bana, hafta içi gram vaktim ve halim kalmıyor başka bir şey yapmaya ki çok ağır bi iş de yapmıyorum yani, büyük ihtimal e&y'de denetimcilik yapan biriyle karşılaştırsak komik kalır iş yüküm. gerçi ofiste bomboş otursan bile yoruluyorsun. haftasonları ise birden geçiveriyor, hafta içi hiç bir sosyalleşme etkinliğine katılamayınca hafta sonu da katılası gelmiyor insanın, uzaklaşıyosun, sonra bi yerden sonra hiç çıkmamaya başlıyorsun -abi bari dinleneyim falan-, sonra gelsin depresyonlar, git gide moral seviyesi çöküyor, üstüme başıma dikkat etmemeye başlıyorum. neyse ki bunların hepsi max. 2 ay sürüyor bende, sonra okula gidiyorum tekrardan :) bir de şunu ekleyeyim, almanya'da stajdayken yöneticim 'olm sen sabah erken kalkamayan bi tipe benziyosun, ben de öyleyim bak 10.45'de geliyorum, sen de 10 gibi gel, akşam 1 saat geç çıkarsın' demişti. heriflerin mantalite 'ofiste kaldığın süre değil, yaptığın iş önemli' idi, keşke ileride öyle çalışabileceğim bi şirket bulabilsem TRde. ne bileyim zor falan filan işte. ya da evet, biraz 'rahata alışkın' bi nesiliz :) ekleme: işin kötü tarafı, 20'li yaşlarının en güzel yıllarını ciddi ciddi harcayacağımız şirketlerin buna değmeyeceğine inanmam, yani belki e&y'da çok güzel bir ortam vardır bilemiyorum, ama parayla değişilecek bir yaş dönemi değil cidden. bilişim sektörünün en sevdiğim tarafı o zaten, iyi ve sadece yaptığın işe değer verecek bir şirket bulursan, kendini 'öldürmeden' de para kazanabilir ve kariyer yapabilirsin gibi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 özeti: paticiğe hoşgeldin oluyor, bi bakıyorsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 daha bide evlenmesi var bu işin.kolay bölümdesin denyocan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Kendini öldürmeden çok kazanan kariyer yapan adamın babası zengindir bağlantıları vardır falan filan. 20 yaşında diye de ekliim de sonra böröröler gelmesin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 alakalı mı bilmiyroum söyleme ihtiyacı duydum 12 yaşından beri çalışan 2 yıldır ise mühendislik alanında profesyonel hizmet veren biri olarak daima vizyonun olmasını öneririm. en iyi durumda bile ileride ne olacak diye düşün bu yarın da olabilir 1 sene sonrası da .. vizyonu kaybettin mi bitmişsin demektir. olduğun yerde sayar sonra da kaybolursun. tıpkı çalıştığım firmanın kendisini yiyip bitirmeye başlaması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 BabacumMostors said: e bend e artık eve gideyim malum yarın iş var.. aslında burada yatsam a olur lan, geniş koltuk da var ama lens suyum yok :/ neyse gideyim evde uyuyayım geniş koltuk http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/311290_700b_v1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 söylendi mi bilmiyorum ama asla çalıştığın yere duygusal anlamda bağlanma. kimsenin yeri de doldurulmaz değildir ona göre çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 istediğin kadar triplere gir çalışma hayatına alışmak zorundasın böyle bak olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar