reyou Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ps3 yok napalim pes atiyoz bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 sürekli fifa oynuyorum, ofisteki elemanlarlada boş vaktimizde pes turnuvası yapıyoruz abi oyun hakikaten rezalet ötesi limuzinden inip eşşeği sırtıma almış yürümeye çalışıyorum sanki o derece kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 reyou said: ps3 yok napalim pes atiyoz bizde. şapşal herif!!! pcdeki fifa konsoldakiyle tıpatıp aynı. editliyim de küsmeyesin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 arkadas pes indirmis onu oynuyoz iste 13gb kim indircek fifa icin simdi, bide ilk mesajinda yazdigini gordum, siskosun diye bisi demiyom yoksa cok pis rencide ederdim seni dsfsdsfd kusme lan saka saka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 höroror pes oynamayın yerine çözüm üretmeye geldim sdfs. kitserver13 yükleyin abi gayet pratik. onun ayarlarında var "free sides selection" diye, o şekilde olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Ya birşey sorcam, Online oynamak için PS'den cd ile bana gelen kodu online menüsünde giriyorum kod yanlış diyor, acaba bana aldığımda kullanılmış kodu mu geçirdiler yoksa bilmediğim bir şey mi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Engeven Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ya arkadaşlar online nasıl oynuyorsunuz anlamadım. Benim bilmediğim bir şey mi var acaba superonline fiber internetim var ama 3 saniye geriden oynuyorum. attığım pasları 2-3 saniye geç algılıyor. yukarda paso tek çubuklu baglantı ikonu çıkıyor. port forward yaptım, firewall kapattım ama nafile. Oynanmıyor resmen napsam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar