Marty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 arkadasindan bahsediyo adam. arkadas dedigim adam bnm ciddi iliski yasayip ayrildigim kizla ben ayrildiktan sonra benim haberim olmadan biseyler yasiyosa orda bi problem var demektir. 40 yilda bir gorusulen sirf arkadas diye adi kalmis insanlardan bahsetmiyorum
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bizim türk millleti böyle ya her ufak munaseti olduğu kızı YENGENİZ diye empoze eder. cogu zaman kızın haberi bile yoktur uzaktan yenge oldugundan ahaha hani aşk yaşarsın 2-3 snee ilişki yaşarsın ne bilim nişanlanırsın ayrılırsın ni nevi
Marty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ortada birsey yoksa rekabet yaratirim
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 abi senin kızla artık alakan kalmamışsa anca bok yemek düşer. böyle atıp tutulur, başka da bişey gelmez elinden. gelmemeli yani. kazık kadar adamlarız sonuçta, lisede değiliz. yakarım yıkarım kafası çok acayip ya.
yumy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Aluriel said: abi senin kızla artık alakan kalmamışsa anca bok yemek düşer. böyle atıp tutulur, başka da bişey gelmez elinden. gelmemeli yani. kazık kadar adamlarız sonuçta, lisede değiliz. yakarım yıkarım kafası çok acayip ya. senin dediğin doğru da adamın derdi kız değil zaten, arkadaşının öyle birşey yapması. Gider kızı döverim demiyor arkadaşına atarı..
Akito Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 alınganlık olmasın yalnız garbagea bile fazla bu topic. bir de ciddi ciddi ilgileniyo adam aoepfkawfposkf DRaGoN_SLaYeR said: ayrılalı 2 sene oldu ama 2 senedir 3 kere hat değiştirmeme rağmen bi şekilde buldu etti peşimdeydi :) gülücük ... şurada hiç takmayan cool insan DRaGoN_SLaYeR said: bi yandan pek umursamamakla birlikte bi yandan da merak ediyorum. tahmin de ediyorum aslında kim olabileceğini de, şimdi ne yapsam? ısrar etsem mi kim söyle diye, yoksa sallamayayım mı hiç? şurada mahalle delikanlısı DRaGoN_SLaYeR said: Vidar said: niye tırsıyorsun, görüştüğün arkadaşın olsa ne olur ki? 2 sene geçti üstünden diyorsun. o kadar geniş bi insan değilim valla ben, kim çıkarsa çıksın kızla, ama benim arkadaş dediğim adam çıkamaz. üstte de denildiği gibi, ağzını yüzünü kırabilirim ben de yeri gelirse ama tahminimce pek arkadaşım sayılmayacak birisi.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 CthuLhu said: kavurma said: ayrıldıktan sonra üzerinden kamyon geçsin, seni ilgilendirmez. kızla birlikteyken tanidigin hatta tanistirdigin kişiye bu arkadaş şahsen ağzını yüzünü bile kirabilirim.. Niye? O eleman yüzünden ayrilmadiysaniz aradan süre geçtikten sonra başladıysa sorun yok.
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 imamizer said: muhtemelen örümcek adamlı yorgan altında "dragon_slayer evde yok mu? diye x geliyormuş. ben de yok diyormuşum. eve giriyormuş. benim dambılları görüyormuş, çok kaslısın diyormuş..." diye kaç gece geçirdi adam allah bilir. ayıp. ya şu ahahahahahhaah
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Aluriel said: umarım dayak yersin bi güzel şu kafayla gidip hesap sormaya kalkarsan. vay be. baya rahat insanlar varmış burda da. yani derdimi anlamamış olma ihtimaline karşı tekrar yazıyorum, hoş bi kaç kişi açıklamışlar ama ; 2 sene bi kızla çıkıyosunuz, her gün berabersiniz nerdeyse, ve 5-6 kişilık bi arkadaş grubuyla da haftada 3-4 gün görüşülüyor. şimdi o arkadaşlar içinden senin herşeyini bilen yediğin içtiğin ayrı gitmemiş birisi ayrıldıktan 2 sene 3 sene 5 sene fark etmez, kızla çıkmaya başlıyor. abi arkadaşın sonuçta, hiç mi karşılaşmayacaksınız, karşılaştığınız da tepkiniz ne olacak, çok basit bi şey mi bu sizin için? ciddi bi ilişki yaşamadığın bi kız ve 40 yılda bir gördüğün bi arkadaş olursa eyvallah ben de hiç kafaya takmam. he şuan o tahmin ettiğim şahısla hiç görüşmüyoruz 1 senedir falan, fakat çok yakındık bi aralar.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Akito said: alınganlık olmasın yalnız garbagea bile fazla bu topic. bir de ciddi ciddi ilgileniyo adam aoepfkawfposkf hadi iyisin çözdün sen beni =)
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: Aluriel said: umarım dayak yersin bi güzel şu kafayla gidip hesap sormaya kalkarsan. vay be. baya rahat insanlar varmış burda da. yani derdimi anlamamış olma ihtimaline karşı tekrar yazıyorum, hoş bi kaç kişi açıklamışlar ama ; 2 sene bi kızla çıkıyosunuz, her gün berabersiniz nerdeyse, ve 5-6 kişilık bi arkadaş grubuyla da haftada 3-4 gün görüşülüyor. şimdi o arkadaşlar içinden senin herşeyini bilen yediğin içtiğin ayrı gitmemiş birisi ayrıldıktan 2 sene 3 sene 5 sene fark etmez, kızla çıkmaya başlıyor. abi arkadaşın sonuçta, hiç mi karşılaşmayacaksınız, karşılaştığınız da tepkiniz ne olacak, çok basit bi şey mi bu sizin için? ciddi bi ilişki yaşamadığın bi kız ve 40 yılda bir gördüğün bi arkadaş olursa eyvallah ben de hiç kafaya takmam. he şuan o tahmin ettiğim şahısla hiç görüşmüyoruz 1 senedir falan, fakat çok yakındık bi aralar. bence bu mesaj daha bi fail olmuş sdfds.rahatlık meselesi falan değil ki bu adamla görüşmüosun.kız kaç sene önceki sevgilin.naptıklarından kime ne abi
Akito Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 beraberlerken kötü bakış attığı kısmı unutmuşsun :)))
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 abuv neler dönüyo lan özetlesin biri.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Arkadaş kriteriniz çok les lan sevgilinizle takılan adama senin vücudun senin kararın diyorsanız
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 said: ayrılalı 2 sene oldu ama 2 senedir 3 kere hat değiştirmeme rağmen bi şekilde buldu etti peşimdeydi :) said: 3 kere hat değiştirmeme rağmen bi şekilde buldu etti peşimdeydi :) said: bi şekilde buldu etti peşimdeydi :) said: peşimdeydi :) said: :) Tırsıyorum diye çark etme, hoşuna gitmiş işte.
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: Aluriel said: umarım dayak yersin bi güzel şu kafayla gidip hesap sormaya kalkarsan. vay be. baya rahat insanlar varmış burda da. yani derdimi anlamamış olma ihtimaline karşı tekrar yazıyorum, hoş bi kaç kişi açıklamışlar ama ; 2 sene bi kızla çıkıyosunuz, her gün berabersiniz nerdeyse, ve 5-6 kişilık bi arkadaş grubuyla da haftada 3-4 gün görüşülüyor. şimdi o arkadaşlar içinden senin herşeyini bilen yediğin içtiğin ayrı gitmemiş birisi ayrıldıktan 2 sene 3 sene 5 sene fark etmez, kızla çıkmaya başlıyor. abi arkadaşın sonuçta, hiç mi karşılaşmayacaksınız, karşılaştığınız da tepkiniz ne olacak, çok basit bi şey mi bu sizin için? ciddi bi ilişki yaşamadığın bi kız ve 40 yılda bir gördüğün bi arkadaş olursa eyvallah ben de hiç kafaya takmam. he şuan o tahmin ettiğim şahısla hiç görüşmüyoruz 1 senedir falan, fakat çok yakındık bi aralar. rahatlıkla ne alakası var bunun anlamakta zorlanıyorum cidden. ayrılmışsınız, aradaki her şey bitmiş gitmiş üstünden 2 yıl geçmiş diyorsun önce; sonra tutup yarın öbür gün karşılaşırsan ne olur muhabbeti. kusura bakma ama bence ya sen bitirememişsin ilişkiyi hala kafanda, yada acayip bencil ötesi bi insansın, hala sahiplenme çabaları içindesin.
Öne çıkan mesajlar