Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bir habertürk klasiği asdjgfasd sprintiz ne la. abv beyinsiz herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 demekten kendini alamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Habertürk kalitesini konuşturmuş yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 said: Bizimle birlikte olan erkeğin ömrünü 3 ay uzar. Bir yıl da arkadaşlarına anlatır Hünerlerini merak ettim evlenmeyi düşünüyorum zaten uzun zamandır sorsam acaba bu hayattan kurtulma uğruna evlenir mi benimle. Yemek falan yapmasına gerek yok ömrümü uzatsın yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Aluriel said: bir habertürk klasiği asdjgfasd sprintiz ne la. abv beyinsiz herifler konuyu açtıktan sonra farkettim sprintiz'i. aha typo yapmışım derken c/p yaptığımı hatırladım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 "sprint atsam yakalayamaz kalpten gidersiniz" demek istemiştir belki. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Ulan kaciniz sprintiz kulubu gordunuz, hanginiz baskina gitti, hicbiriniz, daha iyisini biliyosaniz buyrun sahne, buyrun direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar